Come meet me in the back with the jack and the jukebox

Boy come on, Give me rock stuff
Come put a little love it my glove bag
I wanna dance with no pants on

Come meet me in the back with the jack and the jukebox
I wanna be naked but your wasted
Musics up listen hot stuff
Im in love
With this song
So just hush
Babay shut up


You know ;)

Snart till Martina, fixa håret med hon och S. Bild på kvällsoutfiten kommer sen :) Haha måste visa min och Greens fina konversation precis, dör av skratt x)


Kiander säger:

måste smörja in benen med, hun

Hampus | säger:

 haha gör så

Kiander säger:

done slät och fin you know

Hampus | säger:

haha inte seriös ?

Kiander säger:

haha jo

Hampus | säger:

haha nej men vadåvem smörjer in benen me honoung ?HAHAHAHAHA

 ja fick för mig du mena honoung haha, hun e väl ngt helt annat ? hahahah

Kiander säger:

hun är älskling haha

Hampus | säger:

 hahahahah

 smörjt in dig med älskling ?

Kiander säger:

haha, du är verkligen blåst. jag menade ska smörja in mig älskling haha

Hampus | säger:

 haha hur fan sak ja fatta de när du skriver som en blind blatte


If you keep talking that blah, blah, blah

Ja snabb uppdatering my friends.

Igår hade jag skola till 4 sen var det jobb på olympia mellan 5-9 och sen hem. Helt trötter och somnade snabbt igår x)

Idag har det varit skola och sen blir det nog ut idag :O va inte tänkt att vi skulle ut förrän imorgon men Martina blev sugen och jag tänkte att jag kan festa både idag och imorgon så så blev det :)

dock lite klädpanik, hade trott mitt linne och min guldklänning skulle kommit till idag mn icke, kommer i nästa vecka :( så får slänga fram ngt gammalt. sjukt sugen på knästrumpor igen men hade ju det förra helgen :/ men får se vad jag kan skrapa fram

Fucking fredag :D
Later


Ice babe ice

Oh vad jag vill bort härifrån nu. Ge mig september nu typ. Orkar inte Sverige längre, vill göra ngt nytt och inte mögla här hemma :P

Även väldigt sugen på att följa med killgänget till Ayia napa i slutet av Juni. me får se hur det är med pengar då, men hade varit så jäkla skönt att umgås med dem :) men jaja, får se :)

Nu är det Greys anatomy, hell yeah!  har även en halvdöd katt i sängen :S

En vacker dag ska jag gifta mig James Lovett :D haha, så jäkla snygg och helt flippad människa, jag gillar galna killar ;)

James Lovett surfar, najs babe!



We are the youth of the nation

Då har man fixat passet idag, haha, jäkla mongobild x) aja, ska inte visas alltför ofta hoppas jag xP
Tog 9:an mot brohult, jävla vilket omvägsbuss, haha, var på platser jag aldrig sett innan, en helt annan del av Helsingborg ^^ men intressant det med. Åkte förbi sjukhuset, det måste vara Helsingborgs tråkigaste jävla byggnad. Fy fan, ser ut som ett mentalsjukhus eller ngt annat slitet mög. Snacka om att mn bli deppig bara tanken på att spendera en dag där. Hade verkligen behövt målas om från grå trist yta till iaf vit eller ngt annat lite färggladare.

I måndes ringde Martina på kvällen (glömde säga det igår) och var sugen på en kvällsrunda. Så kopplade Gaston och mötte upp Martina. Hade en trevlig promenad med massa prat om allt möjligt, väldigt mys :)

Funderar på att börja på orientalisk dans med Petra på söndagarna, ta 2 pass på raken :) ska prata med Petra lite bara sen blir det anmäla sig och betala in. Riktigt skoj ska det bli, har alltid velat testa på magdans (: Hade gärna velat testa tahitian dans, men finns nog inte här nere, jävligt coolt är det. Få leta upp ngn kurs när jag är på Hawaii ;)
 
Näe, nu ska jag plugga lite, sen träning ikväll och leta ny goé musik, gillas ♥

Dagens outfit (:

Baby long as you're here I'll be floating on air

Vilket sockerbehov jag har, helt skadat! trodde inte jag var så sockerberoende som jag är :S Igår (första dagen) satt jag och luktade i min chipspåse konstant, fan vad sugen jag var, haha, ist blev det en tur till grannen och äta en banan och nötter. Idag har abstinsen verkligen börjat, kan knappt sitta still vissa stunder på lektionerna, haha, det är helt sjukt x) Idag har jag luktat på godis ist och inköpt riskakor för att stilla mitt tuggbehov. I'm going crazy without my sugger!

Sitter och gör lite på miljökunskapen. Blir matte sen, lite smått panik, måste börja hårdplugga matte snart om jag ska klara nationella :O legat på latsidan för länge :/ hehe, jaja.

Nej, nu blir det mat, luktar kött! mums. See ya



You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I don't wanna wake up from you
I wish that when I wake up you're there
To wrap your arms around me for real
And tell me you'll stay by side
Tattoo your name across my heart so it will remain
Not even death can make us part
What kind of dream is this?
Somebody pinch me, your love's too good to be true


Hej & hopp

Underbart väder ute, love it!

Dagen har varit lugn so far. Blev ingen simning men däremot lite solning ist :P inte solat sen nyår så rätt skönt att lägga sig under värmen igen och börja få fram färgen till sommaren :)

Har även ringt och bokat tid hos frisören till den 30 augusti. Resan är ju framskjuten cirka 1 månad då Bella förlänger sitt jobb under högsäsongen, ofc, hade jag oxo gjort om jag var henne :) Hon skulle se om det fanns ngt till mig under augusti så att jag även kan skramla ihop lite mer pengar :) Men det kommer bli permanent, saknar det som sjutton :( men håret är ca 1 dm för kort än för peranent så det får växa till sig under sommaren :)

Nu ska jag iaf sätta med ned med lite skolarbete, nästan skriva klart labbrapporten, skriva lite på miljökunskapen och sen blir det ngn sida matte med :)

Har lovat mig ett löfte :O Jag världsmästare på intag av allt onyttigt ska endast få äta godis, kakor och chips under helgen, fre, lör & sön. Men om jag blir bjuden på kaka under veckodagarna kan jag ta en liiiten bit om jag inte redan ätit innan under veckan :P måste faktisk minska mitt sockerintag en hel del ^^

Ikväll blir det nog lite träning om jag inte är för trött, lite lår och mage hade inte varit helt fel, då det är det enda jag vill träna :P


.

Jag ska gifta mig med apelsinjuice och chokladen ska vara min älskare! Mitt liv är fulländat!

Someday I gonna be there

Helgen snart över, rätt skönt. En ny vecka är alltid välkommen = färre veckor till man slutar ;)

Helgen har varit rätt fullspäckad :)

I fredes var det skola till 5 med kemilabb sen vid halv 7 tog jag tåget till Klippa. började bli lite orolig för tåget körde en annan väg via maria station och hoppade över bjuv och ramlösa. haha, ja, nervös som sagt var :P Men jag hamnade rätt och vid 7 ankom jag till den gråa dystra stationen i klippan. Drog mig hemåt till Henkes fina lägenhet, blev dock uttittad av en kille som gick bakom mig och svängde in till lägenhethuset bredvd och bara ställde sig och glodde. Blev lite nervös, trodde det va ett dårhus men efter information av Henke var det ett "vanligt" boende. Undrar vad vanligt betyder för Henke, haha :D
Vi tog det bara lugnt och kollade tv hela kvällen, gjorde pannkakor till en hungrig brottare ^^ Som sagt, en chillkväll som man ibland behöver, dock med hans sovsvårigheter och iskalla lägenhet fick man inte många timmars sömn. Kanske bara jag som är lättfrusen men frös gjorde jag iaf.

Sen vid 12 på lördagen lämnade jag klippan för att åka till kristianstad till min goda vän Billy! oh, vad jag saknat Billy, mer än 8 månader sen jag träffade han. Men vi njöt av vädret genom att grilla och kolla film :) Sen hem vid 7 och mögla på tåget i 2 h. Men väl hemma var det ut med hundarna och sen sängen. somnade vid 11, helt utmattad, haha x)

Idag har jag bara tagit det lugnt :) blev en långrunda med killer, Gaston och pajas. Mysa runder i solen sen bara tagit det lugnt. Kollat Gossip girl. Alltså hatar MTV, står först att dem ska visa peak season, gör dem det? neej! sen är det taking the stage ochlife of ryan visar dem det? NEEJ! så jäkla irriterad! Aja, snart magträning, funderar på att simträna imorgon på nautilus :)


Breathtaking

Fan vad arg jag blir. varför måste kanal5 visa hockeymatchen, blir så jävla arg. GA inställt och sex rehab skulle börjat 21.55 men nej då blir framflyttat till 22.15 och nu är klockan 22.21 blir så jävla arg, fuck kanal5, låt sportkanalerna sköta sporten för helvete!

Sleten jag är, jävlar, med ett enormt chokladsug :O

Har tränat idag, så jäkla könt powerwalkade/joggade i 1 h och sen magträning :) trött är man nu dock.

Oh, såg North Shore igår, från 1980, den hamnade direkt i mitt hjärta och är nu en av mina favoritfilmer. Riktig bra surffilm och härlig komedi. Samt många snygga killar ;) Ah, ge mig, kolla fiilmen i helgen igen, what can I say, it's breathtaking ;)

Har inte hänt så mkt dem senaste dagarna. Jobb igår på olympia och sen dagiset. När matchen började var det bara att kutta upp till 37:an och suga in den härliga stämningen och heja fram vårt älskade lag till 2-1!

Har 4 hundar här hemma nu :O Bitchy och Killer är på visit. Bitchy hängde med ut idag och tränade, behövde hon, jäkla korv :P

Turtle och Rick, grr ;)



This time

Idag har varit en händelserik dag. Mamma hittade en fladdermusunge som hade skadat vingen. Så bara ut och plocka på sig handskar och ta hand om den lille. Först tänkte vi döda den själva men efter lite tänkande, den var ju så mini och mkt liv så vi drog till din veterinär där dem avlivade den ist :) 

Annars har man skrivit kemilabbrapport idag och stipendieansökan. Ska skickas in imorgon :D sen är det bara att vänta och se :)

Hörde för ngn vecka sen för första gången radio Hey soul sister av Train. Blev helt chockad. Fattade inte att radion hade kommit så pass långt än (med tanke på att gamla låtar sätts som veckans hitvarnare).

Imorgon är det full dag. Jobb 16.30-21.00 på olympia, sen dagiset efter det i 1½ h. Kommer vara helt död imorgonkväll ^^


Söndag

Precis varit hos min kära granne, hon bjöd på ngt av det godaste jag ever har ätit. Vegetarisk bakpotatis. Jag och Petra slängde i oss maten som utsvultna hyenor och delade på en god efterrätt (förutom russin, isch)

Nu ska jag sova iaf, fick mina brills idag slämger upp bild från idag :)


Weekend

Så ja :D

I fredes var jag och Martina i stan och gick med våra vovvar :) mysigt fast det blåste lite kallt emellanåt :P Vid 7 drog jag till min moster och vi bakade kladdkaka och väntade på Stefan och min bror skulle komma så att vi kunde göra pizza. Skitgoda blev dem, vår pizza med ost, räkor och skinka smakade exakt som en köpepizza, svingod! sen blev det tv och film, HP 4, haha, min bror är såld på harry potterfilmerna.

Lördag: 21årsfest! galet roligt, alla släppte loss totalt och hade skitskoj :D Kom in på pascha vid 11 och det första jag gör är att snubblar i trapporna ned till dansgolvet, haha, tur att vi var dem enda där då, som vi garvade sen fyllde vi 2 stora bord och hade skitskoj, dansade och bjöd på oss själva ;D Tack för en riktig rolig kväll!

Idag har jag varit i stan med A & S, vi fikade, pratade lite och bara myste :) riktigt trevligt. Nu är det tv och plugg som gäller :)

IGÅR







....

Hinner inte uppdatera. 21årsfest hos Angeii nu, uppdaterar från tidigare imorgon :) 

Kvällens outfit:



Overknee socks, white dress and my gladioator shoes ;)


Ses i den fina dimman ;)

Like old times

Än är jag inte död, nästan med än andas jag :D

Kemitentan gick väl sådär, men va fan, min räknare är cp, haha. Aja, inte pluggat och klarat tentan innan, så får gå som det går.
Såg greys anatomy hos grannen, drack te och sånt mys, alltid härligt. Nu ligger jag och Gason bokstavligen döda (va tvungen att lyfta upp han från igloon, så död va han). Nu ska vi dock sova.

Pratade lite med Tobias igår i telefonen, kunde inte somna så han ringde :) Känns skönt att prata igen när man är van vid att prata varje dag under ca 8 månader. Ska svara han nu på sms, sen sängen.
sleepy sleepy

Skorensning

Precis rensat bland mina skor 52 par EFTER rensning! Slängt 3 par nu, 2 svarta stövlar som va väldigt slitna och ett par vita sandaler som inte va fullt så vita längre ^^

Skokvinnan, jo tack ;) Fast en hel del kommer slängas/säljas till sommaren när jag bestämt vilka som ska med ner till Oz och vilka som ska stanna kvar. Kommer bli som att lämna ett barn lite, börja om från början när man kommer hem. fast samtidigt en ny start med mkt snyggaer och fräschare skor :) "hej, jag heter Mia, jag är skoslampa" haha

Knarkat lite treo, nässpray, panodil och berroca, mm härlig blandning! Får inte glömma gurgla saltvatten ;) Halsen och hostan är iaf bättre, huvudvärken börjar försvinna, bara näsan som ska bli snorfri :D
Imorgon blir det iväg och lämna in gladioatorskorna på klackning (kanske ha dem på lördag) och sen nästa vecka lämna in mina bruna läderstövlar för infettning och ny sula :)

Nästa vecka blir det in i lite second hand affärer leta efter ngt roligt och kul att ha på sig som inte alla andra har dvs Gina & HM xD Sugen på ett snyggt bronsfärgat armband, mm, läckert!

Haha, just det, i Fredes under fysiklaborationen flög en lite humla in i klassrummet och några brudar blev hysteriska. Så kommer Ingvar och tänkte döda den baa för att brudarna sa det så jag blev lite förbannad och hotade Ingvar med att om han dödr den humlan så dödar jag han, haha. Men han och jag hjälptes åt att skicka ut den genom fönstret igen (: sen kommer Zebbe "är du sån djurvän", ja, jag är sån djurvän, jag gick inte 3 år med djur för att jag ogillar det direkt ^^

Dags för tv:n och lite plugg.


Like a shadow

Jäkla förkylning!

Hela helgen har rösten inte varit sig likt och nu inatt blev näsan värre :( Näsdroppar är det som gäller, tyvärr inte menthol hemma :(

Fick ett trevligt mail idag från en tjej som heter Mikaela som var sugen att hänga med på resan till Australien. Så svarade henne så får vi se. Har inget emot att träffa upp lite folk på plats i Australien som endå ska på samma håll som jag. Vet inte heller hur länge jag stannar i Sydney, allt beror på jobb och så :)

Prov imorgon, knappt pluggat, orkar inte, känner inte för det. Har redan klarat det en gång men vill ha bättre resultat men när jag endå är hemma idag blir det att ta mig i kragen och gå igenom det. Det får gå som det går.

Pengarna har bara rullat in dena månaden, haha, helt chockad, har 700 i sparburken och 300 på kontot. Får snart 400 av grannen med för städningen så ja ;) 500 ska till mitt Oz-sparande, 200 till att klacka om mina gladioatorskor (behövs verkligen) och sen utgång på lördag, kommer gå pengar till det med. Undrar om någon ska till tivvan, vill verkligen inte till pascha, men samtidgit vill man ju festa med tjejerna. Ja, vi får se :)  

Oh, måste köpa kort skinnjacka och ipod till Oz med, massa things att tänka på. Får snart börja köpa en inhandlingslista ^^

Dags för plugg (I think)

Allt ditt ljus skymmer solen
för många förlorare
har suttit i den här stolen
Jag menar inget illa, din skuld är också min
Men jag tillhör det vilda
det är det jag försöker komma till



I feel on top of the world

Precis kommit hem från Svalöv, stinker bara smådjur, haha.
anlände vid halv 9 och begav mig då till Inger för att fixa betygen på engelska. Sen satte jag mig i biblan, smsade lite med Henke och frågade Besart när han hade lunch. Letade upp en bok om världens giftigaste djur och kollade upp Australiens, kopierade ut info om vad man ska göra om man blir biten av en giftorm/spindel, var dem finns och lite sånt bra :) Jävlar vad taggad jag börjar bli spec. när min lärare står och berättar för mig om när hon och Johnny var där :P Pratade med snygge-Carl, haha, ja, vår djurlärare är nog den snyggaste på skolan ^^ spec nu när skägget och det långa håret är borta :P men iaf, han rekomenderade skinn/läderhandskar om jag ska ha vantar mot giftspindlar när man arbetar på farm :) Ytterligare en sak att lägga till på listan.

Därefter lånade jag en bärbar data och placerade mig i matsalen för att skriva min stipendieansökan. Sen vid 1 kom Besart, snackade lite i matsalen sen drog vi vidare. Hade sällskap upp till smådjursstallen då han skulle till transportavdelningen och mecka. Luddade runder i smådjursstallet till 4, chinchillabebisar, finns inget sötare (förutom Gaston xD)!!! Ny leguan, skitmysig, han höll på att somna när jag klappade honom när han stekte under lampan :) Fått in riktig snygga burar och fy fan vad fint djuren har fått det och mössen kommer snart få mkt större burar, behövs! Satte mig hos aporna (fan, glömde köpa maskar kom jag precis på) och klappade dem lite och mutade med zoophobas. Aja, väldigt trevligt iaf, träffade Marie med från min klass som var där samtidigt :)

Nu ska jag försöka få mamma att åka iväg och köpa plankstek innan jag ska plugga :)

Åh, blir så sugen på att festa när jag hör denna låten!

Ny design

Inom 1 månad ska det bli lite ny desgn på bloggen. Gjorde bilden som ska vara längst upp igår, ska tänka ut lite mer saker innan jag får hjälp med bloggen :)


Imorgon bär det av till svalöv, fixa mina betyg på engelska (ansöka skolor utomlands), skicka in stipendieansökan och glida runder i min egen värld och hälsa på folket :)

Så här ser bilden ut

like a crackhoe

Ja, har börjat tappa rösten, låter som en crackhoe, seexigt!

Helgen har varit lugn, plugg och soft bara. Fredagen spenderades hos grannen med ett glas rött, chips och tv som så ska det låta, haha x) Roliga var att mamma va där inne snabbt innan jag skulle in så hälsade henne att säga till Pia (grannen) att jag snart kommer. När jag kommer in har dem sparat mat och sånt till mig och bara där är mat till dig, ät. ^^

Igår satt jag hela kvällen och började planera Australien lite mer, leta upp flyg, ta fram visumsidan, leta fram mer info och sånt. Inom snar framtid blir det att ta fram alla tips om hostel, ställen och sånt samt varningar för ställen och spara som ett sånt informationsblad att ha med sig till Oz. :) börjar längta sjukt mkt nu när man läser på backpacker om dem som är där nu och dem som reser runt den tiden jag resor, ah, sick!
Tråkigt är att jag missar Xavier Rudds turné som slutar under sommaren i Oz :( Hoppas det blir ngn mer spelning under mitt år, I'll be there ;) 

Dagen har annars underhållt mig genom jobb, promenad med hundarna och tv, ska kolla igenom några småsaker på kemin sen innan sängen :) Har blivit singel med, Tobias ringde innan och han kände att det va bäst så med tanke på Australien, inte helt oväntat direkt, men v kommer vara vänner, prata och så, så det känns bra, tycker ju fortfarande om han mkt :)

Blir väla nästa vecka, hämta mina glasögon, köpa present till Angei (21årsfest på lördag) och köpa lösa nitar att pimpa upp lite saker här hemma :)

Söndagen är verkligen tvkvällen Nr.1!!!
18.10-19.00 Peak season
19.00-20.00 Gossip Girl
20.00-20.50 Brothers & sisters
20.50-21.45 Jersey Shore
21.55-22.25 The big bang theory

Hahaha, Jersey shore is the shit. Snooki däckar på stranden med en kille, på morgonen sån skitmysig scen med soluppgång och sånt. Sen bara helt plötsligt from nowhere kommer en John Deere traktor och kör på stranden, dooog av skratt!




You have my heart!

Dessa funderar jag starkt på att införskaffa och släpa med till Oz ;) blir väl en 4-5 par skor som tas med. 1 par ordentliga gympadojor för längre sträcka, 1 par gladiatorsandaler, 1 par klackarskor (för utgång), svarta converse och lättare snygga skor dvs dessa. Funderar på att köpa billiga ballerinaskor på  skopunkten som man kan hiva med tiden :)

Replay - 699:- - Scorett - Kärlek!


Straight from my heart


Några av dem härliga låtarna jag lyssnar på under mattepluggandet (:


Told you so - Jesse Mccartney


All I ever wanted - Train


Save me San Fransisco - Train


If it's love - Train








Fredag

Hello fellows

Fredag och härligt väder ute och jag sitter inne, jippy ^^  Ont i halsen men tänkte ge mig ut sen och träna lite smått efter att ha pluggat (ska fan göra det med *suck*). Måste göra lite matte och kemi :)

Kvällen är lugn, plugg och kanske se walk the line, längesen (nått år sen) jag såg den och tyckte den va dålig då, men sen gillade jag inte Johnny Cash då heller :P  Förhoppningsvis ska grannarna bara vara hemma idag så kan man gå in där, ta ett glas vin och bada jacuzzi ;)

Blivit sugen på att köpa stråhatt, såååå snyggt till sommaren, synd bara att jag typ slänt alla mina, haha, har den rosa kvar ;) fast massa kladd på den, kanske tvätta den och sen se (:

Pluggdags och nu ringer Tobias :)


Would never break me

Snart dags att sätta igång och plugga. Ska upp på vinden med och leta fram mitt fördjupningsarbete i utrotningshotade arter och skriva om den så den passar fint till arbetet i MK (: ska även pluggas matte och lite kemi, ja, helt ok.

and some private stuff. Lite komplicerat är det allt mellan mig och Tobias, det är svårt att ha ett förhållande när jag åker om 4 månader och inte tänka på det. Både jag och Tobias mår dåligt av detta så vi har bestämt att inte träffas förrän på måndag och tänka lite. Vi kommer fortsätta prata genom mobil och så men inte träffas bara. Han jobbar endå helg och jag måste plugga så ja, så får vi se. Kommer i vilket fall kännas bättre om man avslutar det med att vara kompisar än att inte prata alls :)

Var på vårdcentralen idag, har 3 leverfläckar som jag vill ta bort så skulle dit så dem fick undersöka dem. Gick därifrån med dem borttagna med, väldigt nöjd, trodde jag skulle få vänta 1 månad till :P dock lite pain med bedövningssprutan (hatar sprutor) men resten gick enkelt. Blev sån jäkligt äcklig grop så nu får man gå med plåster ett tag, lätt värt det!

Men kolla förhäxad (fastnat i det igen precis som när jag var liten, it's killing me) nu och sen plugg oc chill :)

Om man skulle inhandla en liten tangentborddammsugare till laptopen? :P
69:- hos Kjell & Co

Lets try this out my lover

Mätt med härligt god sushi jäsandes i magen ;D

Sitter i soffan med min älskling och kollar sex rehab :)

Skulle gjort matte idag, men slarvat, haha, får göra det imorgon, har fått lite problem med matten nu på sista kapitlet, inte kul alls.

Imorgon kommer Martina hem :) får träffa upp henne nån dag och prata lite skit. Annars bklir det inte ngn utgång what so ever denna helg. Måste plugga matte och inför provet i kemi på onsdag! så nej, bara plugg, bra att Toobias jobbar hela helgen :)

Sett två bra filmer denna veckan, Flickan från ovan och my sisters keeper. Ja, flickan från ovan var bra, men samtidigt nej, där var några scener jag störde mig rejält på och många frågor som man får i slutet av filmen som blir hängande obesvarade samtidigt som jag vet svaren pga boken. Men pga det, sjunker den i mina ögon, den kunde ha gjorts bättre fast att jag satt och bölaaade lite då och då, men sevärd är den iaf :)

My sisters keeper, ja, jag gillade den skarpt. Tack för tipset Green :) Handlar om en lillasyster som blir född av en anledning- vara sin storasysters donator för att hon ska överleva sin leukemi. Carmen diaz gör en väldigt bra roll som mamman som försöker för mkt utan att se vad hennes sjuka dotter egentligen vill.

Älsk och jag var på stan innan idag, hittade dessa skorna nedan (Scorett) fast ville ha i svarta vilket dem inte hade. Dem är inte alls så tjocka och gympadojor aktiga som dem ser ut utan är väldigt likt converse i tyget och så :) men får bli ett par svarta converse om dem inte beställer hem Poloskorna i svarta :)

Hittade även en klänning på JC, inte alls min stil men så snygg i verkligheten till ett par lackleggins och vita converse :) Finns bild nedan. Men efter lite eftertanke så nej, inte lönt att slösa pengar på kläder som endå bara blir använda i 4 månader.

Nu ska jag umgås med älsk. Ha det everybody. ♥ ♥    
     


Some nice shit!

Ska stilla mitt shoppingsug och köpa detta underbara skärp från H&M kollektion divided exclusive, sjukt snygga grejor! Hade gärna velat ha bodyn men hittar fan inte den :'(

Men jaja, nytt från mig.



It's crazy!

Vilken helg säger jag bara, fullspäckad med massa skojiga saker! och lördagen, haha, flås, the best night so far this year :D

Fredagen bjöd på fest hos Wewwe, mötte upp Jojje & Co hos Fredde sen tåget in till Wewwe och sist möta upp folket där vid 7. Riktigt kul och trevligt hos Wewwe, massa flum och tipsrunda som var hilarious :P Vårt lg kom 2, fan oxo, men jaja ;D Sen vid 12 drog vi till stan, jag, gustaf, frida, fridas kompis och Tobbe, kollade kön till cardinal som va lång. så dem orkade inte stå i kö så ville jag till tivvan men så blev det inte heller, så slutade med spelkväll hos Gustaf.

Lördagen började på sundspärlan med förberedelser inför UKM, sen kom daddi vid 3 och hämtade mig. Hem, fixa mg sen kom mormor och morfar vid 5 :) efter maten blev det hem till Hento på fest. Missade min släkt med en halvtimme, bara kusinen Håkan kvar, så är det ibland :P Hade riktigt skoj hos Hento, fy fan, tårta-och matflum, sktskönt folk :) sen fixade man skjuts ned till stan, möta upp folket på steakhouse och shota lite ;) Sen blev det utposten innan tivvan, helvete! damn vad mkt folk på ett ställe, kunde knappt gå och Oskar skämde ut mig när han skulle hålla mig och tappade taget så jag hamnade på golvet. Folk måste ha trott jag va full, men va fan. Skoj hade jag iaf :) Sista destinationsmålet blev tivvan efter massa flum på väg ned till stan, You're crazy! Ställde oss i kön, skickade iväg ett sms till min goda vän Matte för att se vart han var, får till svar att han snart är på tivvan och så kommer han, kvällen räddande ängel och tar med mig i VIP-kön så slipper köa. Du är en ängel! Sen var det bara att släppa loss på tivoli. Älskar vinyl och schlagerbaren. Fuck Rnb-rummet, var där inne en gång för att leta efter alla efter att ha dansat loss med några trevliga främlingar (: Träffade min bror och kusinen i vinylbaren sen helt plötsligt kändes det som att hela rummet var fullt med släktingar, haha, helt sicked. Lätt best ever, Varför slösa pengar och tid på pascha när man har tivvan? strange ;) vid halv 4 blev det mat och hemma vid halv 5 med ett trevligt samtal med Green i mobilen, haha, hur fan kan du tappa bort jackan? du är lost Hampus :P Sen bokstavligen stupade jag i säng, så skönt.

Söndagen efter 3½ timmes sömn upp igen och iväg till UKM för att jobba till 10-11 på kvällen. Men skitskoj som alltid, älskar UKM och kockarna, haha, maat! x) Sen slocknade jag i soffan hos älsk och fick skön massage då vi hade 7 månader :P

Hos Hento, killarna har fått fnatt!


Schlagerbaren is the shit :P


Yey, min favoritfotograf (UKM)

Långfredag

Duschen kallar snart. precis varit och jobbat och tjänat lita mer pengar :)
Sen ska jag ringa Jojje och så blir det hem till Wewwe ikväll, party party, just fan. Måste packa in presenterna, haha x)

Jag och Tobiasvar ju och såg shutter Island häromdagen. Helt ok, Leo gör en riktigt bra roll och vilken skådis! Men ja, åter till filmen, rätt cool tvist i slutet av filmen men sen samtidigt har jag svårt för såna tvister och jag tyckte den emellanåt var lite smådryg. Sevärd, men mer än så skulle jag inte säga!

Yes, duschen nu

XoXo


Kjolen och leggingsen :) Kjolen ska användas idag, leggingsen kanske får vänta om jag kan rädda mina tights ^^


Dessa skorna från scorett hade jag gärna sett på mina fötter till sommaren ;)



The sky has made it back to blue

Värmen börjar närma sig, sköönt :) slippa kylan, klarar verkligen inte av den, ska bli skönt att slippa den i vinter ;) Hade varit skoj att åka skidor i NZ, en tanke som slagit mig bara, får se ang. det.

Ska in till grannen sen, funderar på att söka pengar från min gymnasieskola till att jobba på en farm (måste vara lantbruk) och få lite erfarenhet om får :) men ja, ska kolla om man kan söka fast man inte hittat farmplats ^^ är ngt helt nytt, har inte ens tanken på att göra det, men dem vill få ut pengarna så bara att passa på :)

Igår var jag och älsk ute på Väla, köpte en skinnkjol på Vero moda, var resa så kostat innan 260 och fick den nu för 100 :) blev ett par lackleggings från Zoul :)  Jag vill ha mina glasögon nu!!! :P Blev även 20-årspresent till Wewwe och Hento.

Fy fan vad jag längtar till sommaren! ska bli så jäkla skönt :)

Men nu måste jag plugga (matte, kemi,MK) har lite att göra innan skoln börjar på tisdag och har full helg.

Fredag: Plugga, 20-årsfest hos Wewwe :)
Lördag: Jobba, UKM förberedelser, 20-årsfest hos Hento.
Söndag: UKM 08.30-kväll

Men som sagt, pluggtime, lite bilder från shoppingen kommer sen (:


RSS 2.0