Im stuck in my dreams

En vecka till över, klagar inte.

Helgen har varit great! Fredagen blev det lite kemiplugg hos Matte och ha det trevligt :)

Lördagen bjöd på fest. Kusinen fyllde 25 och Falken 20 men fick priotera släkten här så först släkten mellan 3-7 sen kom kompisarna. Alltid trevligt att träffa massa kompisar till min bror man knappt ser längre :) Väldigt trevligt var det iaf. Sen vid 11 tog man bussen ned till stan och träffade upp folket i kön till tivvan. Där stod vi och flummade ett tag innan det blev shots på Bulls och träffa UKM-crewet ;) Sen tivvan igen, jäkligt skoj men var har varit bättre (; Vi struntade i sista tåget och så hade man tur att man fick en sängplats när kusinen och oscar skulle gå så slagade hos Oscar. Sen blev det tåget på morgonen, haha, 2 studenter går upp 9 för att plugga en söndag!

Fast det blev inte så mkt pluggandet för min del då jag faktisk inte orkar mer, är så skoltrött och typ gett upp, vill inte mer. Gillar Oscars kommentar i bilen i söndes "det finns omtentor men inte omfester" haha gillas skarpt (Y) Annars bjöd söndagen på morsdagfirandet på mormor och morfars altan med familj och moster och massa våfflor ;) Inget kul väder, regn och grått, usch. Sen hämtade Petra mig på knutan och iväg för träning :) Börjar få rätt bra kläm på vissa saker men måste öva mer spec. på magdansen. men skoj är det iaf (:

Och så kom vi till denna underbara måndagen *ironi* denna dag då man har kemitenta, haha. jo. kom lätta saker som jag tyckte ne, detta är för simpelt detta skiter jag i. haha, jaja, finns omtentor som sagt, så nästa torsdag bänkar jag mig på campus för sista gången ;) Fast ärligt talat jag slutat bry mig, i värsta fall tar jag distanskurs. Just n har jag bara 1 sak i hjärnan AUSTRALIEN!

Idag sätter jag min hamster på bantning, skäms faktisk väldigt mkt. Hon har blivit rätt tjock och rättuppsvullen buk så blir mkt ute och röra sig i rummet och mindre torrfoder och mer färskfoder :) så får vi se hur det går om några veckor. Blir inga maskar heller då det är rätt fett, så dem får ligga och gro. Funderar på att ge dem till svalöv när jag ska dit nästa tisdag :)

Aja, sängen snart, sovmorgon imorgon, härligt! längtar efter min skinnjacka, ge mig :D

Kanske blir peace and love festival. Emelie ringde innan och blivit sugen, jag är sugen med, så vi får se ;)

Jag och bror diskuterar


Fråga mig inte vad Tobbe sysslar med!


Girlsen




Tedde vann absolut "årets fulaste min"


Brodern min, alltid lika glad för whisky.


Kusinerna


Tobbe & Jonte är i farten.


Tivvan, me love you





I’m a bad girl for breakin' his heart

Fredag idag och plugg hela dagen. Fy fan säger jag bara. längtar tills det är över.
Hade svårt att gå upp från sängen idag för min älskling kom upp i sängen och la sig och sov under täcket med huvudet i armvecket,  mys!

Ska hem till Matte senare och plugga kemi där och hjälpa han samtidigt med hans kemi. Så plugg hela dagen, OGILLAS!

Igår gick jag från vår exkursion vid ljusekulla till pappas jobb. Så gick jag på den gamla stigen jag innan red på som liten med min moster. Följde stigen upp till mitt gamla stall och går förbi den första hagen där Basse (min mosters häst) hade sitt sommarbete och ser 2 andra hästar i din, var så jäkla svårt på ngt sätt att det inte var han även om det är massa med år sen. Saknar stallet så sjukt mkt, att bara ringa Janet och säga att jag följer med och bara ströva runder där och njuta, känna Basses mulle mot handen. Stället har verkligen inte ändrats ett dugg på utsidan och jag började faktisk gråta när jag gick igenom gårdsplanen och bara stannade för att andas in denna söta underbara hästdoften som bara dem har. Kul iaf att vara där igen och se stället igen.

Pappa och jag efter mkt om och men hittade äntligen ett par svarta läderconverse i stan igår som nu finns i min skogarderob ;)

Har ju varit sjukt sugen på skinnjackan från HM:s divided exclusive kollektion. Men den kostade 1500, inga pengar jag har att köpa en ny så vad gör man då. Jo man går in på tradera och får en oanvänd för 500 ;) Så nu väntar jag bara på att den ska komma nästa vecka (: För övrigt kom min svarta strumpebandshållare igår, bilder kommer sen.



Snabb och tråkig uppdatering idag, hörs imorgon!

Skinnjackan!


One of my kind

Hejsan hoppsan

Nästan sommarväder ute ;) lite för kallt för min smak men solen skinner och det är fint!
Idag har ens gamla skola bal, självklart kan man inte låta bli att tänka på hur ens egen bal var. HELT FUCKING UNDERBAR :D
Riktigt härligt att ha det i Lund i "slott" och 2 dansgolv i samma byggnad med upptänd trädgård med fontän och allt mys ;) ägger upp bild nedan på min balklänning (:

Förövrigt kollade man Ugly Betty igår, blev helförtjust i Amandas enkla look. Hittade ingen bild men dock ett litet klipp (nedan), är svag för enkla och diskreta sminkningar. Kan vara kul att göra ngt med en rolig färg som ögonskugga och t.ex. röda läppar. Men oftast gillar jag den look som ser naturlig ut och inte bara en massa brunkräm så man bara ser 2 ögonvitor, haha x)

Ja, jag vet inte vad som händer med mig men har alltid varit svag för långt blondt lite lockigt hår. Men på sista tiden har det blivit mkt för brunt hår :S helskumt men så satans snyggt med bruna eller blåa ögon och mörkbrunt hår! Gärna långt i hästsvans med en snygg band tröja och slitna jeans *flås* (a) Säger bara 1 sak: IKEAmannen på hampan. det gillas skarpt! xD

Hade ju vit helg förra helgen och håller på att dö just nu! Taggat sönder sen måndes, är sjukt pepp på att festa denna helgen, lääängtar till lördag, blir ingen nådig helg om jag får bestämma, dvs Ninjafylla på Tivvan ;)

Va i stan innan och skulle köpa svarta converse, jo tack, eller hur?! Går in på tretton så har dem inte låg sula i tjejstorlek, tack för den (Y), går in på trampolin har dem inte 38:a utan endast 37:a. Går in på Scorett har dem bara läder, så får väl bli ett par såna. Det bästa är att pappa ska pröjsa då han tycker att mina andra är för slitna, fattar nada? enligt mig ska converse vara smutsiga, slitna och allmänt överanvända, det är snyggt tycker jag! Är rätt chockad att HAN vill köpa skor till mig :S han som altid klagar på min skogarderob som innehåller över 50 par skor (a). Men med tanke på att jag nästan aldrig låter mina föräldrar köpa saker till mig utan vill klara mig sjäkv så kan jag ta emot dessa skorna nu när ekonomin sviktar x)

Nu ska jag fortsätta med att plugga kemi och sen städa rummet framför tv:n. (klippet finns nedanför bilderna)









 



Don't you ever come around here

Shop online är farligt! precis beställt hem ett par svarta strumpebandshållare från Tryme, sexiigt ;) Passar fint till min klänning med svart spets på till lördag.

Gaston fyller 6 år idag! fasiken vad tiden går. Känner mg gammal, haha, som en mamma när barnet börjar skolan, tar studenten osv. Han är ju mitt barn, min älskling som jag delar allt med. Kan inte tänka mig ett liv utan honom. Han är den jag saknar först av allt när man är borta någonstans. Bara man sover över en natt hos en kompis såpå mrgonen saknar man att stoppa näsan i Gastons päls och ge han en stor puss på nosen. Min pussnos! Ja, jag älskar min hund mer än allt ;)

Annars idag har inget hänt, bara slappat, kollat malmö vinna över bromma och varit lat. Skulle göra kemin men icke, tar igen det imorgon ;)

Kollar inspelningen av SATC 2, oh, längtar! bio snart! haha, jävlar i det! Just det på tal om film. Oscar hade the grudge 3, alltså the grudge är mina favoriter men en 3:a? WHUT! hade ingen aning. Jag bönade och bad och fick min vilja igenom att se den. Men var helt andra rollfigurer så efter 5 min ville jag byta. Haha. Kände att den va nog ingen höjdare.

Tycker skolan kan sluta nu å jag kan ta sommarlov, ta mitt körkort och börja ge mig ut på vägarna med cykeln och träna.

Sovmorgon imorgon, snacka om GOTT!!!! Lite mat nu sen mys med djuren. Orkar inte min hamster som halvsover vagandes fram och tillbaka framför sitt hus, jäkla tjockis!

you feel the sweat drippin from my chest
and then you like
oh oh oh baby dont stop, then I be like
No I wont imma take you to the top

Fre & lör

Fredagen blev en trevlig kväll med massa godis & mat och mys i soffan. Träffade Lille-jonas (Gunillas kusin som är 89:a) som jag inte träffat på 2 år, väldigt trevligt att se han :) Sen kom Jonas(Gunillas sambo) bror en runda på kvällen efter övertalning av mig och kollade tv med mig & Jonas. Sen vid 12 blev det soffan för att gå upp 6 dagen efter.
Stora CC var kallt och gyttjigt på morgonen. Mina vita converse va nästan Svarta! haha. Men trevligt hade vi fast att Gaston blev oplacerad i BH. Men kan inte alltid gå bra. Fick ist njuta av alla snygga vavvor! Kira blev BIS1 valp och Gastons pappa BIS1 veteran (:

Sen blev det hem, duscha snabbt och fixa sig så körde pappsen mig till stan. Strålnde solsken i påarp kommer till stan, mörk himmel och dimma, wtf! haha. Men vi grillade och trängde in oss framför tvn och kollade Bayern förlora mot Inter med 0-2. Efter det var vi lagom trötta så efter en bumpy ride on Oscars cykel blev det benknäckargänget och sömn.

Idag har det bara blivit träning och god mat hos grannen. Är lagom trött och längtar efter min säng!

Bilder fån helgen.

*grymt grymt*


Ngn jätte kaninras (ej belgisk)


Bitchy i full fart!


Grisarna


Anouck i hundgården då hon löper :P


Oliver


Honeys valpar


Alla 5 (:


Blev helfrälst i denna hanen!


Jizzas valpar


Jag och Ludde


Stora CC, denna valp var så underbart söt!


Min älskling, Världens snyggaste!


Tältet som blev en bastu!


Ulrikas fötter efter gyttjan!


Första och sista gången Gaston får bära ett klädesplagg ;)

This is what I want

Halloj
dålig uppdatering, me now, har pluggat matte sen måndes så varit  rätt upptagen.

Fikade med Kapten Jonas i tisdes, en väldigt rolig fika, förutom allt annat så kom han på ett nytt namn till SS (internt) dvs AA (Albino apan) förstår verkligen inte hur vi själva inte kom på det under gymnasiet, dåligt!

Sen berättade han om när han träffade BB som hade gått fram till han och börjat prata (han hade skäms en hel del). Jag dog på Mezo när han berättade, spec. när han säger att hon ser ut som ett träsktroll som precis kommit ut i det civila. Glad att vi var nästan själva på mezo med tanke på mitt skrattanfall :P

Onsdagwn spenderades på biblan och plugga matte, sen vid halv 6 träffade jag upp Niclas och fikade med han och 2 kompisar till honom vi träffade på Mezo. Sen blev vi hungriga och tog en pizza på bomb, haha :P efter det hem vid 8 tiden och pluggade till halv 3 på natten, upp 6 och ivägtill skolan halv 7 x) Var lagom trött hela torsdagen.

Men jag klarade  Matte D nationella så nu behöver man inte oroa sig ang. det :D

för övrigt var det skitfint väder igår så med shorts och linne med Gaston & Killer i koppel drog jag till stationen och mötte upp Niclas. Sen njöt vi lte i vädret och kolla filmen Fired up, så jävla bra, haha :D Sen blev det lite jobb och softa innan jag gick o la mig.

Nu ska ag se till att packa för vi ska till Gunilla (hunduppfödaren) och sova där inatt, åh, jag älskar att vara där. Hon har 3 kullar nu med (: så mkt bilder kommer sen ;) Imorgon blir det hundutställning i Hässleholm, rasspecialen med Chihuahua.

På kvällen ska jag in till stan och umgås med Hento, Filip & Oscar. Grilla, kolla CL och bara kränga godis (iaf jag hihi). Nu är det slut med godis på söndagarna. Bara fredag & lördag. Men sockerbehovet har minskat mkt (:

Lite goé musik jag uppdaterat mig med på sistonde:

Pyramid - Iyaz & Charice, svingt bra. En av favoriterna.

 

Beautiful dangerous - Slash (gamla gitarristen i Guns n roses) och fergie



Inte min typ av musik men gillar denna xD Pina colada boy - Baby Alice

...

Seg dag idag, om det inte hade varit för kemin hade jag inte gått upp från sängen imorse!

Var inne på biblan idag, måste fan hänga där mer ;) Halvdör lite smått varenda gång! Nytt mål innan jag drar till Oz, haha!

Imorgon blir det fika med Kapten Jonas Malmgren och på torsdag ska jag åka bräda med Niclas (: Fredag blir det klippan och lördag stora CC (Rasspecialen i Hässleholm på Chihuahua).

Plugga vidare nu, 30 sidor kvar innan kap.1 är avklarat ^^

Oh Boy, you make my body shiver

Guldklänningen från lördes (:


Hemma hos Denise (:


Shots på bulls!


Jag & lundgren på tivvan


A & C


Tivvan



A & S på Tivvan


Matte & lundgren





Bilder från fredes

Ännu en helg har gått mot sitt slut och en ny vecka tar sin början dvs NP i matte D på torsdag *suck*.
Men bara att plugga och helgen har ju varit awesome!
Bilder från fredagen finns uppe nu, lördagen kommer snare (:

I onsdes blev det som sagt bowling med Stoffe, jag började bra med några strike sen gick det utför, haha, men skoj var det iaf! Provet gick nog utan några problem, var rätt lätt som vanligt när det kommer till MK.

I Fredes blev det 19-årsfest hos Lina vid halv 8, äta & dricka gott och ha det trevligt innan Andrej hämtade oss (Mig, M, S, A) och körde oss in till Lindas 20-årsfest. Där var vi en liten stund, goda kakor Linda (Y)! haha :D

Sen blev det bussen in till stan och träffa upp lite folk, stinsen, tapaz och lite här och där. Har faktisk lite svagt minne därifrån. Drog till bulls och började shota shotkanna och sen vidare till bakom där vi höll till till 2 med påarpsfolket. Sen hem med en goe calzone och fint sällskap av Johan som bor på samma område som en själv.

Lördagen började hos Denise med 22-årsfest, riktigt härligt! Sen vid 11 drog vi in till stan. Orkar inte mig & Sandy på bussen, herregud, kunde inte gå ut från bussen så mkt jag skrattade! bokstavligen dog på bussen, haha, älskar vår råa humor ibland x) Hämtade upp Jossan på bulls och vidare till tivvan, ta stämpel och tillbaks till bulls och sen bakom för att återvända till bulls, haha! en jävla runda det där. Några shot där, gillar gratis shot ;)
Efter "lite" alkohol drog vi vidare till tivvan och dansade loss där till 4 på natten. Hahaha, så sjukt skoj. Martina & Sandy fulade sig i schlagerbaren och Sandy såg ut som en apa vid en viss rörelse och jag glömmer inte det! fy fan, kunde knappt stå på benen som jag skrattade!
Träffade även lite folk från Svalöv, haha, en Ky:are jag va lite småkär innan träffade man med, jävligt skoj att ibland bara träffas så där lite random och flipa ut! Ah, älskar tivvan, spec. schlager, folk blir galna och hoppar överallt, Love it! Sen träffade man upp sin goda vän Mattias i baren vid halv 4 och umgicks med han tills vi anlände till knutan. Taxi hem och som vanligt sällskap av Johan, börjar bli lite för ofta nu ^^ hemma vid 5 stupade man i sängen och sov jävligt gott!

Det va helgen det! Tack alla för en riktigt lyckad lördagskväll/natt/morgon ;)

Söndagen bjöd på träning och god mat med Petra hos Pia (:

Jag


Jag & S



Tulle mulin! haha :D Vår veteranbartender på Bulls!


Martina tar till cola ;)


Ted på Bakom, haha


Fröss & Sandys hår, haha ^^


Cfsns of a bk heart

Sometimes it just cross my mind
but that would be a lie
'cause it always cross my mind
the only drug I need was you
but then you left me hanging
without anything to hold me up
I'm lost in the mist without my drug
And I have been it for a while
The only thing that can save me now
It's on the other side of this planet


Say say say

Snart slut på denna skolveckan. Bara prov imorgon sen är det ledighet!

Fast kommer bli en hel del pluggande, måste börja inför nationella i matte D samt kemin.

Imorgon ska jag till ä-holm för att hälsa på Stoffe som jag inte träffat på år och dag typ. Blir bowling i Båstad och bara en massa prat om allt möjligt :) alltid trevligt.

I helgen lovar jag att det blir bräda med Nicklas, haha :P och på måndag ska jag fika med Kapten Guldfisk, haha, dvs Jonas ;) Ska dock inte bli repris på förra gången, pinsamt, förtränger det så gott jag kan, haha, att jag ens vågade visa mig i stan efter det är förvånansvärt. Lätt det pinsammaste jag gjort. Men den historian komme när jag är redo för att berätta om det. haha, än har man inte kommit över det.

Nej, men om man skulle plugga lite MK inför provet? ja varför inte.


Now here's the sun, come to dry the rain
Warm my shoulders and relieve my pain
You're the one thing that I'm missing here
With you beside me I no longer fear.


The sun is shining today


Snacka om kvällsunderhållning. Gaston, pajas & Mus-lee busar i rummet. Jag tackar gud för att Mus-lee inte är min hund, hon biter sönder allt papper som finns i hennes närhet :O

Kemilabb klar (1kvar), arbetet i miljökunskap nästan klar. Vill få in teorin om vattenapan på ngt sätt, men ja!
Nu blir det kolla igenom re. frågorna till provet på onsdag i miljökunskap.

HIF ännu obesegrade, sista 10 minuterna vände matchen mot Gefle från 1-0 till 1-3 ;) Gillas skarpt! Leder med 5 poäng med MFF under, för helvete förlora!

Sov så jäkla dåligt inatt så fick bli en powernapp innan idag. Åh, jag saknar Magnus Betnér i Roast på Berns :(

Fint väder idag, men kallt :/ dags för mer plugg

Dagens klädsel, Lackleggins (Pieces), Kjol (Gina), Jeansjacka (gammal).

Sometimes this is just the way it is


I torsdes spårade mattelektionen ut totalt! satt bara och skrattade, alla va helt döda och jag & Amanda skrattade åt minsta lilla och mina skrattanfall och läraren Ingvars blickar va värda guld x) Sen skulle Ingvar visa en sak man lär sig i mellanstadiet, liggande stolen och alla utlänningar börjar som vanligt skrika svaren rätt ut. Men det bästa var När en brud bara skriker ut vad 19-18 = 1 och alla bara, ja VI VET! och Morgan säger ngt i stil med fy fan vad smart och börjar applådera och jag dog på min stol x) Riktig roligt!

Sen var det jobbet, riktigt skoj där med, dock har flatparet gjort slut, lit tråkigt faktisk men ja, vi hade skoj som vanligt! Älskar det jobbet, en massa skratt hela tiden!

Igår hade vi lååång dag, Kemilabb till 5, Jag, Ninnie och Amanda var helt döda och bara flummade en massa, men vi lyckades göra uträkningarna sen var det bara hem. Drog in til grannen och åt lite grillad mat, love it! Älskar mina grannar!

Sen frågade Tobias (en skolkompis) om ja ville umgås med han. Så jag sa ja sen mötte jag upp mina brudar på stationen som skulle in och fika. Så tog tåget in tsm, flummade lite sen drog jag till Tobias. Vi kollade the descent 2, helt ok, men slutet sög, va rätt förbannad! Sen softade vi bara och så, rätt skönt :) tog bussen till knutan och ska recis gå ned då jag ser JONAS! ahh, min Kapten! Så gick fram och gav han en stor kram och pratade lite snabbt. Han tyckte allt vi skulle fika innan han drar ut på havet igen om 2 veckor. Så ja, Fika får det bli snart :)

Idag har jag rensat ut min garderob, behövdes och mina nya kläder kom igår :) Nu ska jag fixa mig så får vi se vad som sker.
Peace out my lovers!

Guldklänning från Gina


Tröja från HM, Garden collection


Linne från Cubus & Kjol från Gina

You can feel my heart


Så ja visumansökan gjord, wieho, peppa! haha :D

Hatar reklamen om pripps blå där ngn jävla brud sjunger "dina färger var blå" oh, hatar dåliga covers! Ta tillbaka klassikern med Tommy Nilsson!

Imorgon är HIF som gäller, fotboll! hell yeah! Jobb jobb! Köpt en kjol & en topp från garden collection. Bilder kommer sen när dem anländer :)

I Helgen är det lite oklart ska nog vara med Niclas en dag så han får lära mig att åka bräda, haha ;D Kan behövas och ska bli kul (:

Mm, ska köpa den nya marabou cocos på fredag, ge mig ;) Faktisk varit duktig, åt ndast lite chips och choklad i fredes sen lörrdag typ 2 bitar godis och söndag en väldigt liten bit kaka. Denna veckan har inte alls varit lika jobbig :) fast att jag brukar trösta mig med en fet påse godis när jag är förkyld x)

Sängen!
Dagens



I want a reason for the way things have to be

Men fan vad allt känns tråkigt just nu! förkyld så kan inte sätta igång med träningen fast att jag är i stort behov av det. Borde plugga men orkar inte och är trött men kan inte sova på dagen :P Pallar inte att det ibland tar flera timmar innan ett inlägg syns som det igår som jag la upp vid halv i måndes kommer upp på tisdag ^^

Får snart sätta mig ned och skriva diskussionen till kemin, räkna lite matte och göra miljökunskapen.
Hämtade mitt pass igår, idag blir det söka visum, dra in till grannen sen då han jobbar med sånt här så att allt fylls i rätt :)  

Har även anmält mig nu till 3 orientaliska danskurser på söndagarna i 8 veckor, ska bli riktigt skoj, längtar till söndag :)

5 i topp saker jag hatar i utseendeväg med kläder/accesoarer

- Klackar med spetsig tå,  så jäkla fult, har aldrig följt det modet. Endast snyggt på äldre karriärskvinnor för det blir klassiskt på ngt sätt med hög klack och spetsig tå.
- Tjocka människor med för små och korta kläder, jag lovar man blir inte smalare och snyggare med för korta och tajta kläder som skaver in i valkarna, usch!
- Jeans som hänger i baken så att det ser ut som att bruden har blöja eller ngt.
- långa skinnkappor, icke fint
- lös byxdress (Den shakira hade på sig igår på Ugly Betty var skitsnygg)



Mysig låt: I need you now - Lady Antebellum


....

Snart sängen :)
 Haha, knäppa Matte x) skickade sms om att han och linus kommer till mig och några minuter senare är dem på parkeringen, freaks. Men skoj med lite såna där överraskningar på kvällstimmarna :)

Har börjat med en jättegod fruktsallad när sötsuget smyger på som grannen lärt mig. Frukt, turkisk yoghurt, muscovadosocker, lite kanel och nötter :) mums säger jag bara! svingott!

Nä, lite mobil och msnnörda nu innan sovdags!

I wanna be naked but your wasted


En alltför bekväm katt i min byrålåda!


Smarrigt!

Bilder

Jadå :D

Har Angelicas bilder publicerats från lördes ;) stör mig på att klubbarna är för jävla sega att uppdatera sina bilder ^^

Åh, btw, älskar mina vänner, har så jävla skoj med dem, hur fan skulle jag klarat mig utan dem? och mina killkompisar, ni förgyllar min dag varje dag med era skämt och sjuka konversationer, älskar att det finns folk som är lika skadade och flippade som jag >.<

Ja, då blev det 0-0 mellan GAIS-HIF, helt ok, dem kan ju inte alltid vinna, men dem förlorade iaf inte :)

Bilder från i lördes, blandade mina och angelicas :)

Jag pallar ICKE att Jojje har min halsduk!


Haha, vad fan gör jag? x)


Kärlek 4ever <3


Snyggingar, haha, Amatör Angelica (blondie)


WTF? bakom ilr? Sandy & lina gör ngt?


Sötisarna Tobias & Lina på tivvan


Striptease i shlager, jadå, fler såna här händelser tack ;)


Haha, pallar inte mitt UKMcrew! skrattanfall med dem!


Imeri är på g!


Ronka börjar nog bli sleten ;)


Söte Hannes träffade man med :D så sjukt längesen!




Vargkrig

Herregud, såg dokumentär inifrån igår om vargkriget, illegal jakt på varg. --> http://svtplay.se/t/103466/dokument_inifran

Vissa människor förtjänar verkligen ett skott eller flera i pannan! sjuka människor!

Handlade iaf om om flera "grupper" som sammanbetar inom sina "områden" så när en varg syns åker man ut och skjuter vargen/arna samt kontaktar områdets ledare om en varg går in på en annan område. Ja, väldigt sammansvetsat och hemligt. Något av det sjukaste var att dem förgiftade vargens byte med råttgift och påstod att det inte påverkar näringskedjan. Jag bara eh, vet du ens hur näringskedjan funkar ditt spån? Klart som fan att det går vidare i näringskedjan och inte bara tar död på vargen och sen "försvinner", jävla idiot! Så nä, det där köpte jag verkligen inte så gick till min kemilärare idag och som menade samma sak att det påverkar näringskedjan. Sen var det att dem slängde in "smällare" i gryt utan att ens kolla innan eller efter om det var ngt djur i.

Kan förstå deras enda argument att det inte är så kul att hitta en massa skelettet från älg och andra djur i skogen men det komiska är att det motsäger sig själva och gör samma sak. Går ut och dödar vargarna och sen låter dem ligga där och ruttna, hrm?

Även om vargen nu skulle vara inplanterad i svenska skogarna ger det endå inte rätt att behandla djur på det sättet! Blev rätt arg när dem bara ja stackars fågel, räv eller hund som istället får i sig råttgiftet. Räven dödar fler rådjur än vargen och lämnar efter sig lika mkt skelett som en varg.

Under den lagliga rävjakten 2010 hade iaf den ena gruppen skjutit 3 vargar för mkt för att dem kunde, man bara jaha, respektera inte själva det att ni äntligen får minska antalet med ett 20-tal vargar och hålla sig till det. Ah, blir så jävla irriterad och trött på sånt här. Vi inkräktar på djurens revir och allt handlar om vår fåfänga och att vi inte tycker om det. Dags att böeja inse att detta är en naturlig sak i naturen och låt naturen sköta sitt för fan! 

"Jorden hör inte till människan; människan hör till jorden. Allting är sammanlänkat som blodsbanden inom en familj. Allting hör ihop. Vadhelst som drabbar jorden, Drabbar jordens söner. Människan vävde inte livets väv. Hon är blott en tråd i den. Vadhelst hon gör mot väven, Gör hon mot sig själv."

Suquamihövdingen Seattle 1854




......

Pallar inte att min pappa tar med sig 1 liter cola till sängen. Fick fan byta ut den mot en flaska vatten ist. Inte en chans att han ska förstöra en av guds gåvor på det hemska hänsynslösa sättet! fy skäms!

Damn, sexii!

Vilken kväll, herregud, en av dem galnaste på länge, damn vad vi gick vilda, vet fan inte hur mkt eller hur många man dansade med men så jävla roligt hade jag! så mkt bättre än gårdagen! Ah, ge mig igen ;)

startade hos Angeii med lite förfest med tjejorna & Jojje (ofc). Sen blev det stan. Haha, pallar inte mig & Sandy, när dem andra drog till bulls gick vi och kissade och träffade Emmy och helt plötslgt stod vi i kön till tivoli och kom in på 10 röda och stämplade sen hade vi en rolig tur från tivvan till utposten/bulls, haha, fan vad jag garvade, love it! Shotkanna på bulls, vidare till bakom! Var dem enda där, haha, bara in och ösa golvet, sjukt roligt, bara fula runder. Orkar inte att jag inte såg Matte först och sen bara kände igen han, haha, sjukt, men va fan, längesen man såg han ju :P

Sen blev det vidare till tivvan och ösa fett! Haha, alltså kan inte sluta le, så jäkla underbart! kommer in i schlagerbaren och ser mitt UKMcrew, så jäkla underbart, lycka till max! dansa loss med dem, och sen in på RnB med Sandy och Emmy och the crew, träffar några göteborgare på stora scenen och bara dansa loss, fan vad jag skrattade, riktigt trevligt!

Och mina glasögon var värsta magneten, vet fan inte hur många som bara "Fan vad coola, får jag prova".
Bästa var dock i kön till jackorna när en kille kommer fram med sin kompis och bara "jag har kollat in dina glasögon hela kvällen och jag måste bara fråga, får jag testa dem?" haha, underbart :P

Pallar inte dem 2 killarna som gick runder med mask som liknade gamla gubbar och sen på stången i schlager bara säger mitt namn, flippar ut totalt, vem fan är det som känner mig tänkte jag bara, visade sig vara Philip, haha, insane!

Sen var det bara att ösa med göteborgarna i RnB till 4, haha, älskar mitt crew, helt underbara vänner, så sjukt skoj med dem!
Sen fullt ös till halv 5, då blev det ta ut pengar och ta taxi hem. Jag och Angeii hoppade av vid Sandy och gick där på grusvägen själva, haha, orkar int det, helt ljust och vi går där med våra converse och bara skrattar x)

Vaknade up idag med så där 10 sms och några missade samtal, haha, lovely :P Annars tagit det lugnt idag och varit hos grannen och ätit gott med dem och Petra :)

Nu är det tv och soft.


Boy you got me shook up
Do you wanna hook up?

On it again bitches!

Gårdagen blev lyckad fast saknade ninjafyllan :/ tror jag börjar bli immun mot champagnen :O

Kvällen startade hos M med att vi (Jag, S,C) sminkade oss och fixade oss inför kvällen och tog ngn cider. Sen träffa upp Angeii på stationen och tåg/buss in till Ronna i stan och förfesta där med grabbsen. vid 11, ja, va fan hände då? kommer ihåg Sandys jäkla utbrott i trappuppgången och sen gick Chrille loss under tiden, haha, galet mina vänner!

Men till sist kom vi ut och promenerade ned till tempel, utan förköpsbiljett och sånt var vi endå inne på 10 min ;) var där en liten kort stund och sen blev bulls. eller tog vi bulls först? ja, just det, haha, så var det, tog bulls på vägen till tempel och delade på en shotkanna och hälsade på Tulle. Satan va längesen vi var där.

Men som sagt, vidare till tempel och en liten tur på stinsen och shakespeare och träffade upp lite gott folk (: Sen var det bara dansa loss hela kvällen på tempel, Gillas!

Idag blev det en liten tur till Jojje, kollade tv och bara segade, försökte hitta ngn pizzasugenmänniska, men icke, besviken på er alla. Hemåt igen, tagit en powernapp nu. Vaknade fan 9 av några ylande hundar på bottenplanen, jäkla djur! Ikväll blir det utgång, om den blir galen eller lugn fr vi se men ett säkert kort är att jag ska ha mina converse!

Later my friends

I shouldn't love you but I want to
I just can't turn away
I shouldn't see you but I can't move
I can't look away


RSS 2.0