Nattavaka

Sitter uppe och kollar guld matchen i curling mellan Kanada och Norge, Norge ligger tyvärr under med 3-0. Men peppa peppa, upp tidigt imorgon med, haha, typ 4-5 h sömn inatt x) tur man kan sova lite i bilen och dricka massa kaffe ;) Onödig fakta är att bakelsen Napoleon är överskattad! orkar inte ens halva, för mkt grädde och ingen choklad, då tackar jag föör mig :)

Har även pratat med Tobias idag, vi kände båda att det inte kändes rätt och det går åt att bli tsm igen. Men ska träffas på måndag och så så får vi se :)

Tur att jag bor i ett fucking zoo (jag vet, nämner det ofta). Känns verkligen som det när alla djuren ligger i mitt rum. Har 2 hundar och 1 katt i sängen och fetar upp hela platsen så min tjocka rumpa är halvvägs ut och snart dinkar jag i golvet. Gaston har tagit plats på s.k Tobias täcke på golvet och snarkar inte :O

10 OSmedaljer hittills. 5 guld, 2 silver och 3 brons, hoppas såklart på fler. Älskar OS så jäkla härigt, sport i flera dagar, kan fan inte bli bättre ;)

Ja, och denna jävla stripstångsförslaget i OS, seriöst, vad fan händer. Sport handlar fan om en kamp, jag ser inte direkt ngn kamp att se 2 tjejor kråla sig för en stång, bara att människor som har detta som yrke är trötta på den horiga statusen, men va fan tror dem själva? Vad kommer härnäst, dem som kan stå ut med att knulla längst som OS-gren eller få flest orgasmer under en tid (ja det finns faktisk fast inte som OS-gren^^). Då kan vi lika gärna ställa upp med vem som klarar shota flest Patron, för även det kräver träning, träna bort kräkreflex ;) Hahaha, mssa alkisar, gud vilken syn, jag hade dött på fläcken av garv.

Yes 3-2 till Kanada, Norge kommer ikapp. Norges byxor är ju för jävla porriga, ser ut som om dem kidnappat några clowner och tagit deras byxor. Fattar inte att dem kunde bli Olympics fashion winner o.O

Skitfett hockeyslagsmål, kolla och njut ;)


'ääää

Benen, fötterna och axlarna värker efter igår, aj!

Just nu sitter man hundvakt åt Tintin (martinas lurviga vovve) medans dem är i Malmö då Pontus (Martinas stepdadi) har skrivit låten till Pernilla Wahlgrens bidrag. Så nu ligger Tintin, Gaston och Katten i sängen. Tintin tuggar på en leksak, katten stirrar fascinerat på Tintin och Gaston halvsover vid mitt ben :)

Idag blir det lite plugg, hade tänkt bli klar med miljökunskapen men är skadat många frågor på kap. 5 ^^

Om ni undrar så skickade jag adrig smset inatt men sitter endå och bara kollar på mobilen om jag ska skicka ller inte. Hmm, jag tror faktisk att jag gör det snart. Men är rädd att han typ ska säga nej, men egentligen, då ändras situationen endå inte mer än att jag vet att han inte vill längre.

Haha nu har tintin börjat leka med sig själv och leksaken som han kastar och sen hämtar igen ^^

Längtar till imorgo, ska bli riktigt kul att åka på hundutställning även om man inte åker med ngn stjärna ;) Gaston, min lilla guldklimp!


I put on a fake smile

Då är man tillbaka i sin säng med hela sitt zoo och mumsar på panpizza med värkande fötter.

Ett nattinlägg blir det för jag behöver få ut allt på ngt sätt.

Hela kvällen har jag suttit med min mobil, skrivit sms till Tobias, raderat dem, skrivit nya, placerat dem i utkastet, raderat dem och skrivit igen.

På förfesten satt jag bara och kollade på den jävla ytterdörren och hoppades på att Tobias skulle stiga in (patetiskt då jag vet att han jobbar natt idag). Hoppades att varenda gång ett sms eller mobilen ringde att det skulle vara från han. Så nu sitter jag här är igen, vilandes på ytterligare ett sms, skicka eller skicka inte.

Funderar om det hela inte var ett misstag att göra slut. Varför ska två människor som tycker om varandra gå och vara ledsna när båda två vill ngt annat? Varför inte iaf försöka, kan ju inte direkt bli mkt värre än vad det är nu.

Det är rätt uppenbart, jag saknar honom otroligt mkt och vet inte vad jag ska ta mig till. Jag känner mig helt ensam, i en tätt dimma och famlar i mörkret efter ngt att ta tag i, ngt som ska rädda mig. Jag är helt vilsen...

Jag lovade mig själv att vänta med att skicka till imorgon, men nu vet jag inte längre, vill inte längre må så här.

Det stämmer verkligen:
You don't know what you got till you're missing it a lot

Even if the sky is falling down

Ja då har man kommit hem i välbehåll. Såg räv, örnar och lite annat småt och gott :) väldig trevlig tur :)

Efter det blev det snabbt iväg till Björnoc Camilla och jobba och ska nu till Sandy. Martina kom ju hem igår och jag skulle redan varit där för en kvart sen, men ska snart dra :) Är inte så sugen på att festa men kan vara skönt att få lite annat att tänka på :) Kanske är detta jag behöver, vara med kompisarna och umgås lite.

Imorgon blir det lite plugg och så får vi se. På söndag bär det av till hässleholm, hundutställningen, fulingen(Pajas) ska ställas ut x)

Later


Örnsafari ^^

Så då ska man snart iväg och kolla örnar, värsta snygga modet har man på sig not. Ett riktigt fräsigt ishockeyunderställ som ska värma (: Ska åka med grannarna som har fått tips av min gamla ornitologlärare så blir havs/kungsörn :)


Vad som händer senare i helgen uppdaterar jag senare, måste fixa maten nu.

Later



In the pain there is healing
In your name I find meaning





This is sensitive

Det var längesen jag gråtit så här mkt på bara några timmar...

Som ni vet drar jag till Australien och väntas vara borta 1-2 år och detta har även lett till ett och annat. Bland annat så har jag och Tobias gått en runda precis och pratat ut om det hela och kommit fram till att göra slut.
Känns väldigt tungt nu men samtidigt är det en lång tid att vara borta och att ha ett förhållande under denna tiden med mail typ varannan vecka känns inte som ett förhållande.

Jag hoppas bara att han förstår att jag menar allvar att jag finns här om han behöver mig och att jag alltid kommer ställa upp för han. Han kommer alltid ha en plats i mitt hjärta och han är en helt underbar pojkvän och den tjejen som får han kan skatta sig lycklig att komma in i hans familj och släkt. Bara tanken på det gör det svårt för mig att andas. Som sagt så får vi se vad som händer när jag kom hem och om han är singel då och så, för som sagt jag bygger gärna en framtid med han om känslorna fortfarande finns där från oss båda.

Men nu orkar jag inte skriva mer...


Varg och självmord

Alltså denna skog (Hagaskogen) är ngt utöver det vanliga. Skogen som jag har utsikt över från mitt fönster har det senaste halvåret haft 3 lite udda djur ^^
I somras/höstas var det en känguru som rymt från fågelparken
För några veckor sen har man sett räv och nu har man tydligen sett varg O.o snacka om att man börjar bli orolig.
Har börjat få nytt smeknamn som Djurkvinnan och Fidde undrar vart fan jag bor i egentligen, ja Påarp är en kontinent för sig själv svarar jag ;)

Då har man sportlov md, soft som in i. Tyvärr måste man ta sig till åstorp imorgon på arbetsförmedlingsmöte, bajs också, palla det möget, åka dit och säga att planerna är ändrade, drar till Oz så bye bye med er ;)

Träffade Matte och Friberg på min snabba shoppingrunda, dem delade ut blad ang. bevara tivvan! Är samling 17.00 utanför rådhuset imorgon. Ska försöka få med killen så att vi kan dra dit, dvs om han vill flytta fram IKEA till torsdag -.-

UKM börjar också närma sig långsamt (3-4/4) ska bli riktigt skönt faktisk, längtar som in i :) Älskar den härliga stämningen som finns och bråka med kockarna :D

Tur att min hamster försöker ta självmord som vanligt. Denna gången testade hon metoden att hoppa från byrålådan rakt ned, inte så bra. Men hon klarade sig tack och lov, min lilla bebis.

Tröjan från hm
Babyrosa är a little bit too cute for me, men jag gillar den endå ;D

Stan och jobb

Idag drog jag in till stan vid 4 och fikade med Nathalie och ngn annan. hon kontaktade mig igår ang. ngt som skulle vara perfekt till mig enligt henne. Så vi satte oss ned och började prata. Det visade sig handla om en sorts dryck (2st) en liten med mkt vitaminer och som tydligen ska få ens hår och naglar att bli bättre även hyn samt att du minskar ditt sockersug (ngt jag verkligen behöver) sen var det 1 sorts energidryck, väldigt god som också va mkt vitaminer och sånt samt ett koffein som var bättre än det som finns i kaffe och redbull.

Så sitter nu här och funderar lite och har bestänt mig, 1500:- i månaden är mkt för mig som redan lägger undan 2000:- såb får tacka nej, annars hade jag lätt slått tll men har verkligen inte ekonomin till det.

Efter detta drog jag n snabbis i affärerna och hittade en fin tröja som jag snart ska prova och se om den passar (orkade inte prova)

Har precis ätit och kommit hem från jobbet, har köpt mörk choklad med mint i mums!

Ska ringa min moster också ang. min kusins backpackerväska. Måste nog börja kolla så smått efter lite saker, har redan kollat in sån cigguttag i bilen med usbuttag ;) hade varit bra med en liknande i kontaktuttag på hotell och sånt.

Later

dagens


I'm upside down

Så var man hemma, jäkla tåg, tur att Deddes mamma kom. Skulle ta 14.16-inställt, sen 14.50-ersättningsbuss, men så kom inte bussen så ringde Dedde sin mamma. Gick ut och kollade samtidigt 15.16 tåget - inställt. Börjar undrar varför det är inställt, är ju ingen snö som kommit och +2 ute :S

Jag vet inte vad det är med mig, känner mig så vilsen bara. Tycker synd om Tobias för känns som om jag inte varit jag dem senaste veckorna, känner mig skittråkig, jag brukar alltid vara rolig, öppen och helt sprallig men känner mig helt borta. Får försöka hitta tillbaka till mig själv snart igen :) kanske bara är så att jag är så trött på Sverige och så :P

Ikväll blir det ett varmt bad och läsa lite samt göra lite matteläxa :)

Ha en trevlig kväll


Weekend activities

Helgen har varit helt ok, vaknade upp lite sjuk i lördes. inte kul alls, ont i halsen och förkyld. Ingen sån dunderförkylning utan det typ sitter i bihålorna, har inga problem med att andas men huvudet känns fullt x)

I fredes blev det bara mys med Tobias, kollade Fired up, fy fan vad bra film, som jag skrattade, riktigt rolig ;)

I lördes åkte vi ut till väla och fixade mina glasögon, vidare till mio och hämta hans vardagsrumsbord, sen blev det jakt på glass, slutade med mcdonalds på stattena ;) och sist lämnade han av mig. Hjälpte till på grannens 9årskalas, vara spöke ute i skogen och skrämma slag på ungarna, haha, skitkul :P Sen blev det tajos och godis :)
Fick även ett erbjudande om att jobba som bartender den 20/3 om ingen annan redan fått det, så tackade ja och väntar nu på besked bara.

Vid halv 10 tog jag tåget in till stan och fick vänta på knutan i 1 h på Tobias och hans kompisar, mindre kul kan jag säga. Men sen kom dem och vi drog till stinsen/shakespeare och Tivoli. Inte den roligaste utgången direkt med tanke på hur jag mådde och var inte på humör. Men tivoli är sjukt härligt, fattar verkligen inte varför man väljer pascha framför det, mysterium...

Idag blir det bara soft, imorgon ska jag börja plugga lite smått :) ska bli skönt att göra ngt nyttigt ^^ Tobias är iväg och jobbar och jag ska snart ställa mig och laga mat så att den är klar när han kommer vid halv 7 :)

En av mina favoritlåtar med MJ-Man in the mirror

Australien

Så nu tycker jag det är dags att skriva om anledningen till fikan med Bella i tisds. Det är så här att i Augusti drar jag till Australien för att backpacka, jobba och resa runt ;) Jadå, ska åka med Bella och 3 till :) Detaljer och lite sånt kommer senare men jävlar vad jag längtar att få komma härifrån :D

Igår blev det en tur till Sandy, drack kaffe med Ted och softade där en stund, väldigt trevligt. Sen blev det in till grannen och mysa där en stund innan jag drog mig hemåt igen :P

Nä, har inte mkt mer roligt att berätt just nu, planerna inför helgen kommer imorgon ist (:

There was a new girl in town.
She had it all figured out
With eyes like sunsets baby
And legs that went on for days


RAMMSTEIN!


Och så var det dags. Igår stod jag och emelie och köade i 3 och en halv timme till Rammstein utanför Malmö Arena. Jag har ALDRIG frusit så mkt om tårna som jag gjorde, tog nästan 3 h innan dem var upptinade! x)
När mamma fick veta detta ringde hon sen vid 8 på morgonen och bad mig kolla fötterna om dem var blålila. Hennes kompis hade varit på brukshundsklubben i veckan och dagen efter vaknat med blålila fötter, åkt till lasarettet där dem meddelade att om hon hade stannat ute en kvart till hade dem fått AMPUTERA! jag i panik slänger av mig täcket och strumporna för att upptäcka mina fötter i nästa perfekt skick ;)

Men åter igen till konserten. Helt sjukt, riktigt bra konsert fast inte bättre än Metallica för man fattar låtarna mer såklart när det är Metallica men Rammstein bjuder på mkt mer show och grejer! I början av konserten precis efter förbandet klivit av får jag ett kort av en vakt och det visar sig vara backstagepass (vi stod ju längst fram). Så får vi tag i 2 till genom förbandet och en vakt till Emelie och Sofie. Så efter konserten beger vi oss ned till ett omklädningsrum där det är typ 15 andra som också fått backstage. Så sätter oss ned och tar det lugnt, kollar på några pinsamma brudar som har fått i sig lite för mkt (var öl och sprit framme) som dansar på golvet. Sen kommer Rammstein in och vi får äntligen träffa dem x) så jäkla kul och fy fan vad Richard är HET! Så har Richards autograf på min tröja och biljett, sen ett foto med :) och med Thill blev det bara foto (han var inte direkt road alls kan jag ju säga, Emelie var lite besviken).Sen fastnade vi med trummisen i förbandet, Ryan, och snackade med han resten av kvällen innan vi körde :) Fy fan, kan fortfarande inte fatta det, JAG har träffat ett av VÄRLDENS främsta rockband! ah, suck it, IN YOUR FACE!  
Har enså länge haft sån jävla tur på konserterna. På Metallica fick jag badboll och ett plektrum och nu fick vi träffa bandet :D
Sen var det tåget hem och hem till älsk i hans stora säng :)

Bilden från kvällen!

Combichrist


Thill


Mkt flammor kan jag säga x)




Thill åker upp på en pelare...


Och sen börjar det ryka, smälla och ha sig x)


Paul och Richard




Thill under Pussy där han står och juckar sen sprutar det ut skum


Nästan 11.000 pers ;)






Thill med änglavingar, väldigt fint.

Richard och jag :D vet att jag ser mongo ut men vafan x)

 
Thill och jag





Tudelu

Då har man hunnit städa idag, jävligt nöjd, gjort lite matte med. Var några grejer jag får ta med Ingvar imorgon. Har precis ätit en liten sallad och ska snart ned och ta en mango till min film :) Ikväll blir det en surf-film, Point break, Älskar surf-filmer, så jäkla sköna :P

Imorgon ska jag till älsk efter skolan, fick precis ett smsmed frågan om vad vi ska käka imorgon. Han fick svaret att lägga färsen i kyln så kan vi se imorgon, intressant va? nej, inte ett skit jag vet!

På tisdag ska jag fika med min kära gamla vän Isabell Brandt, anledningen till detta får ni veta på tisdag ;) men jag kan säga att det rör om lite i grytan ;)

Nä ni, nu är det dags för att stilla mitt sockerbehov och slänga mig framför en skön rulle.

Sov gott


20årsfest och softis

Då är det söndag dvs alla hjärtans dag. Tiden går så satans snabbt hinner knappt med längre. Rammstein på tisdag, redan :O men härligt, måste ringa Emelie med, vet inte vart arenan ligger, haha.

Fredagen blev riktgt rolig, lyckad 20-årsfest fast man blev lite för mkt på det. Måste sluta med den jävla champagnen, den går rakt upp i hjärnan :P men va fan, man kan inte alltid vara nykter, men jag måste vara mer försiktig med dem :P Tack för en rolig kväll Nid :)

I lördes hände inte alltid för mkt. Jag och älsk vaknade sen stack vi till Torrino och krängde pizza. När vi skulle gå kom killgänget dvs Nid, Ronna, Togge, Zudic och Imeri så snackade lite med dem ang. kvällen innan :P Sen drog vi till rydebäck för att kolla träningsmatch Hais-Fortuna, blev 1-1 och min bror fick en mössa efter så han var nog lagom nöjd :) Hem sen bara och ta det lugnt, gjorde fysikrapport och kollade film, The Young Victoria. Jag gillade den rätt mkt, lite för lite händelser och kändes för kort. Men en film jag nog kommer se igen, väldigt "gullig" film.

Idag händer inte alltför mkt. Ska snart städa och göra fint i rummet nu när byrålådan har kommit på plats :D Älskling jobbar idag, stackars liten :P själv får jag spendera alla hjärtans dag med min favoritkille - Gaston ;) Fast han dissar mig just nu, har gått ned där nere. Han har fått sin vinterpäls nu, kan inte sluta pilla i den och stoppa näsan bland all päls, love it. Har även varit på ättekulla med mamma och handlat lite mat, fruktansvärt seg är jag, haha.
Men nu ska jag göra lite nytta.
Dagens låt: Into your arms - The Main
Later


Fredagens outfit: nyinköpta lackleggins, genomskinlig blus och pennkjol från gina


Nids fina tiara som han fick av mig x) samt 2 shotglas med text på och en champagneflaska :P


Öl i stora lass ;)


Sandy är på det ;)


Förmodligen en av dem fulaste bilderna på Ronna x)




So this is it

Snart dags för partaja ;) Skumpan och cidern nedkyld, presenten inpackad och älsk och jag är klara för att partaja :)  Grattis Nid!!

Väntar på Sandy men snart sticker vi utan dem ^^ festen börjar åtta och vi tänkte sticka halv 8-8 :P

Dagens:
~ Skola
~ Köpa stuff till idag
~ Jobba
~ Äta o duscha
~ Älsk kom, börja fixa sig
~ Snart partaja ;)

Dagens klädnad, kallt som satan x) en musikvideo bjuder jag med på, Enjoy










...

Hej svejs.

sorry för taskig uppdatering, men har inte haft ork riktigt x)

Igår var jag hos älsk hela dagen och sov över där. Vi handlade lite gott och skulle laga mat då vi upptäckte att vi glömt en ingrediens. så bara sätta oss i bilen och köra iväg och hem igen. Men gott blev det, korv stroganoff(stavning?). Tobias har blivit helt "galen" i det sen jag gjorde det till han ;)

Efter maten blev det godis och chips framför tv:n, jg åt mer solroskärnor än chips och godis ^^ har upptäckt att jag alltid behöver ngt att tugga på så har blivit lte av en tuggummimissbrukare :P
Vi gick och la oss vid 11, hör och häpna :O somnade innan 12 (upptäckte ett sms skickat från chrille vid den tiden på morgonen). Men sov gott och i 7 h så jag klagar inte ;)

Skolan idag bjöd på en riktigt skrattlektion på matten, jag och Morgan (25+) satt och skrattade oss igenom hela lektionen och även Amanda hoppade in. Spec. när en av utlänningarna ställde en fråga till läraren och började mumla en massa och hela klassen bara whut?!! (samma kille som pratade om terrorismen i ett tidigare inlägg) och läraren kollade på han och fattade noll och brydde sig inte om att svara och gör en typiskt Ingvar och fortsätter med lektionen. Jag vet, vi är lite taskiga men om ni känner Ingvar (som jag btw avgudar) och hör den här killens kommentarer med jämna mellanrum hade ni oxo skrattat!
Skolkade från miljökunskapen idag, kändes inte lönt så kom hem i tid endå x)

Äntligen börjar snön smälta, har varitsolidag och jätteskönt, fortfarande minusgrader men skönt :) förhoppningsvis försvinner kyla snart, läste i Martinas blogg att hon gått i kofta utomhus, så skönt är det i London :O

Imorgon är det fest på schemat ;) Nid fyller 20, så fest och sen utgång tror jag(?) Så måste fixa present till han imorgon efter skolan och ska städa med, tjäna lita pengar :)

Nu ska jag göra fysikraporten, en ny imorgon :( och softa livet av mig och kolla lite mer resor till grekland ;)

Dagens outfit :) Rotat i Tobias garderob efter en skjorta x)


Monday

En ny dag men inget roligt har hänt. Har bara varit i skolan och sen gjort lite läxa hemma.
Har målat min byrå så imorgon ska pappa slipa till den lite till, måla om den så är den klar på onsdag :D ska bli så satans skönt att kunna packa ned alla mina kläder och saker igen. Allt ligger på golvet nu som ett bombnedslag :(

Sen blr det skaffa såna skjudörrar till garderoben :) dock inget jag beställt utan mamma och pappa vill ha det så why not. jag klagar inte :P 

Nu har älsk oxo anlänt :) så ska fortsätta softa så hörs vi imorgon. Måste rekomendera en skitbra låt av en av dem hetaste artisterna i Australien, Xavier Rudd.

it's eating me up inside


 

Lördagsmys

I lördes åkte jag och mamma ut på shoppingrunda :) hittade lite saker på rean och så ;D Blev en t-shirt från skivlagret, 1 par lackleggins och shorts från vero moda, en ring från glitter och en kofta från gina :)

Efter det körde mamma mig till Tobias som håller på att flytta in i sin lägenhet :) väldigt stor och fin är den. Vi tog lite senare en tripp till city gross och storhandlade ;D haha. Fixa lite mat till älskling ;)
Bestämde oss för att hyra film, handla mat och lite snacks. Själv åt jag sushi och Älsk kinamat x)

Vi såg en skräckis (the hunting in connecticut, http://www.youtube.com/watch?v=je6EgxhpOck) och en action med Bruce Willis (Surrogates http://www.youtube.com/watch?v=jwTJ7mCcFoY). Båda va jättebra och skräckisen var baserad på verklig händelse, men kan rekommendera båda :)

det var min myskväll med älskling i hans lägenhet :)

Idag har jag bara varit på kalas (24 eller 25års) hos min ingifta kusin. väldigt trevligt och leka med två 11 månadersbebisar ;)

Nu ska jag iaf sätta på Kangaroo Jack (:

Ha en bra kväll

Sushi


Lackleggins + tröja

Tröjan ;)


Shortsen


Koftan







A long friday

Vilken lång fredag känns det som. Hade skola till 3 idag. 3 timmar Fysik B och sen lunch och sist 2h Kemi B labb. ska egentligen vara 4 h lång men va inte så avancerade laborationer så (:

Idag tar man det bara lugnt dvs vit helg. Är inte sugen på att festa och sparar hellre lite pengar än att gå ut i detta vädret! Imorgon flyttar Tobias till sin lägenhet så ska man dit och inviga den ;) haha. Ska nog till Väla med mami med och kolla lite nytt. Känner mig så grå och tråkig, behöver nått väldigt färgglatt :D

Har precis gjort 2 fysikrapporter och får se om jag orkar matten idag eller om jag skjuter upp den till imorgon, söndag eller måndag :P

Har precis haft ett trevlgt samtal med mina gode vän Hampus, hehe, han har blivit mobror, gulligt :P Kul att få prata med han igen, längesen. Blir väl så om man flyttar till grannlandet (Norge) x)

Har kollat film idag "The big blue" skitmysig film jag gillar från 1988. Men är för människor som gillar havet och dykning då filmen handlar om en legendarisk dykare (Jacques Mayol även kallad delfinmannen) och hans särskilda relation till delfiner och havet. Skadar inte att han som spelar Jacques är omåttligt snygg ;D haha. Hans son undervisar i fridykning i båstad, lite kul tycker jag :)

Nu ska jag städa och ha det mys.

Trailer.


Skånetrafiken åt helvete!

Också ännu en gång, dessa jävla busschaffisar!
Igår skulle jag (som alltid) ta en buss till knutan och säger mina 3 magiska ord. Chaffisen tryckte in ngt fel så att jag fick en helt annan hållplats, gör om det, så får han inte till det sen rycker han kortet från min hand (då började jag bli väldigt nervös, en buschaffis med mitt resekort på 400:-, inte trovärdigt). Sitter och fumlar med han trycker en massa, sätter fram jojo kortet farmför automat och gör om, håller på i ca 5min. Kände bara jaha, undra hur mkt pengar han tagit nu. Så gick till skånetrafiken idag för att kolla upp vad han egentligen gjorde och det visar sig att han drog 58 kronor för mkt den jäveln! För en biljett som kostar 10.40, fick ju tillbaka mina pengar. Men snacka om att man hade kunnat slå den chaffisen om han stått bredvid mig. Inte det att han fumlar och gör fel, alla männiaskor kan fela, men att han inte säger ngt! Idiot!

Har inte gjort allt för mkt annars idag, fick min data tillbaka, allt nytt, riktigt skönt :)  Hela datan ser mkt fräschare ut :) Var längesen ag pratade med Billy så ringde även han och pratade lite, alltid lika underhållande! Saknar Billy, synd att man glidit ifrån varandra men han är precis som Nima, man hittar tillbaka till varandra direkt! Och Billy är ngn jag absolut inte vill förlora då han är en av dem personerna som faktisk betytt mest i mitt liv. Med honom kan jag prata om allt med och alltid finna tröst, ja, han är en avlägsen bästa vän :) Vi hade en väldigt underhållande konversation om Bulle Med Bulle. Skrattade så att tårarna sprutade när jag skulle förklara denna typiska delikatess för Helsingborgare! Han har aldrig hört det innan samt "krydda" som "sluta krydda/krydda inte/KryddarN" så även där blev det mkt skratt!  :) För er som inte vet är bulle med bulle en vanlig fransbulle med en negerbulle i, mums! Jag brukar alltid ha 2negerbullar dvs "en bulle med bulle med en extra negerbulle", ja, jag lyckades få in ordet bulle 3ggr i 1 mening ;) Så här beskriver City Helsingborg det:
"Bulle med bulle – skånsk delikatess. Ta en bulle, det vill säga en fralla, och dela den. Ta en chokladboll och lägg den i mitten. Tryck ihop och ät." Väldigt enkelt och gott, åt på alla mina utflykter som liten ;D

Hittade detta lilla roliga klipp ;)


Snökaos!

Snacka om snökaos! får typ gå ut och skotta en gång i timmen, MINST!

Precis varit och duschat, skööönt! Har fått min vita tunika, me like :) skitläcker ofc. Har varit hos grannarna 2 gånger idag, haha. Först städade jag och tjänade 300 kr ;) sen lite senare på kvällen latade jag mig i soffan. Göran ("mannen" i huset dvs Pias man) la den näst bästa kommentaren idag. Hade gått in till dem i gummistövlar (snö upp till knäna nästan, hundarna drunknar) så skulle han iväg och hämta Maya på scouterna och spg mina skor och fäller denna kommentaren:

G(från hallen): Mia, är det dina stövlar?
J(från soffan): Ja, det är mina.
G(kommer in i vardagsrummet): Fan vad kinky!

Hahaha, så jäkla bra.

Dagens bästa kom från Amanda i skolan. Hon och jag sitter på fysiken och väntar på att lektionen ska dra igång och så kommer en liten mini mini kille (ser ut som en 11-åring) som vi kallar för lillkillen (no fantasy, I know). Amanda säger då till mig att hon inte gillar spinkisar och jag håller med. Sen kommer lillkillen in igen från korridorren och Amanda kollar på mig när han går förbi och säger:
"Fan vad fläskig jag känner mig", höll på att sätta vattnet i halsen som jag drack och började asg, riktig härlig skoldag.

Igår kom Tobias och Jojje, vi krängde pizza, snackade skit och kollade tv, väldigt trevligt :) Imorgon kommer Älsk igen, mysmys :)

Nu ska jag hitta på ngt, bara 9 :O måste göra halva matteläxan, men den är lätt så np.



....

Grew up in a small town
And when the rain would fall down
I'd just stare out my window

Dreaming of what could be
And if I'd end up happy
I would pray

Trying hard to reach out
But when I'd try to speak out
Felt like no one could hear me

Wanted to belong here
But something felt so wrong here
So I pray
I could breakaway

I'll spread my wings and I'll learn how to fly
I'll do what it takes ?til I touch the sky
And I'll make a wish, take a chance, make a change
And breakaway

Out of the darkness and into the sun
But I won't forget all the ones that I loved
I'll take a risk, take a chance, make a change
And breakaway

Wanna feel the warm breeze
Sleep under a palm tree
Feel the rush of the ocean

Get onboard a fast train
Travel on a jet plane, far away
And breakaway

I'll spread my wings and I'll learn how to fly
I'll do what it takes 'til I touch the sky
And I'll make a wish, take a chance, make a change
And breakaway

Out of the darkness and into the sun
I won't forget all the ones that I loved
I gotta take a risk, take a chance, make a change
And breakaway

Buildings with a hundred floors
Swinging 'round revolving doors
Maybe I don't know where they'll take me but
Gotta keep moving on, moving on
Fly away, breakaway

I'll spread my wings and I'll learn how to fly
Though it's not easy to tell you goodbye
I gotta take a risk, take a chance, make a change
And breakaway

Out of the darkness and into the sun
But I won't forget the place I come from
I gotta take a risk, take a chance, make a change
And breakaway, breakaway, breakaway

RSS 2.0