Gaaalet och sleten

Hej och hopp!

En helguppdatering kan sitta på plats nu tycker jag ;D

Fredag: Kvällen blev jäkligt lyckad, hade skitskoj!

  • Förfest hos Sandy
  • Yra runder på knutan, skulle ta ut 300 slutade med att jag tog ut tvåtusen x) men ekonomiska jag klarade mig på 300
  • Bulls och shota loss. drack en skitgod hallondrink *flås* och blev sen bjuden på lite shotar, me like ;)
  • Flummiga som vi är går vi vidare till tempel och kommer runt hörnet innan hörnet till Tempel och ngn skriker att där inte är ngn kö och jag börjar halsa min champagne för att sen märka att vi var inte vid rätt hörn och hade en liten bit kvar att gå, haha, vadå confusa vi är.
  • In på tempel och nrocka loss hela kvällen, fy fan vad mkt folk!
  • Hemma vid halv 3 och stupa ner i sängen

Lördag: Upp tidigt och hälsa på Gunilla (hunduppfödaren) och Killer följde med hem :) Blev utgång även denna kväll fast en nykter utgång :P Drog in till grannen och fastnade där med att fixa mig där för dem skulle oxo festa. Efter det drog jag till Sandy sen körde hon in till stan. Hahaha, Sandy och en bil är ingen bra kombination. Först backade hon in i en sån stor snöhög som plogaren har gjort. Sen inne i stan tror hon att man inte kan köra till vänster när man kört in vid magnus stenbocks statyn och rundat parkeringen. Polisen körde förbi och Sandy får panik x) Och det sista när hon ska parkera bilen och backar upp på trottoaren, haha. Men kvällen var skitskoj fast att vi var nyktra och det inte var lika mkt folk på pascha som det brukar vara.

Idag har jag bara tagit det lugnt och degat. Drog in till grannen som vanligt, drack en kopp kaffe och var med i deras familjekväll. Dem har köpt indiana jones boxen och ska kolla på den hela dagen. Har så klart kollat the hills och the city, me love :D Matten är snart gjord med 3 tal kvar. Imorgon kommer älskling på kvällen och jag ska plugga kemi under dagen :)

Fredag:

Carro


Jag gör ngt x)



Sandy börjar flippa ur ;)


Kvällens "roliga" outfit


 
Lördag:

Sandy & Angeii


Kvällens outfit, älskar min Koola Anna-klänning med massa stjärnor som lyser i UV-ljuset ;D



En partyfredag

Idag är planerna UTGÅNG! Ska faktisk till tempel, kickoff, inte ofta jag är ute på tempel, men va fan, alla andra ska ju dit så vi följer strömmen x) Så ska snart fixa mig och sen till Sandy :)
Pennkjolen får åka fram idag för orkar inte tänka ut ngt ny rolig outfit att festa i. Kanske byter ut linnet, haha, får se.

Börjar bli hungrig nu men är inte sugen på fisk och potatis från igår :/ får se, om man har tur kanske pappa tar den och jag kan laga pasta istället, haha.

Har varit på sånt riktigt sockersug på sistonde och hittade på internet en sida där man kan beställa ekologisk choklad utan socker. Leveranstiden tar ca 2 dagar men vet en som fick sin dagen efter beställningen. Är god och finns i 3 smaker. Annars kan man ju köpa mörk choklad, mums :P Ska iväg och köpa det sen innan jag ska till Sandy och kränga hos henne, hehe ;) Här är länken http://www.behappy.se/default.aspx 

Har inte så mkt kul att berätta förutom att jag hade en riktig dålig morgon. För det första en jävla massa snö, missade tåget då jag knappt kunde cykla och sen cykla hem igen för att 5 minuter senare sticka igen (orkade inte vänta på stationen i 25 min). Kom 17 min försent men nrätt lugnt, knappt hunnit börja ngt på fysiken så alltid skönt :)

Men nu ska jag träna lite, käka sen fixa mig

XoXo

Hatar chaffisar


Jag hatar ibland busschaufförer. 2 dagar i sträck har dem klabbat sig och varje gång har jag lika stor lust att ge dem en fet smäll. I måndes går man fram som vanligt säger en barn till Påarp zon 111 och chaffisen trycker in vuxen. Och jag bara nej vuxen så han sitter som ett jävla frågetecken och ser ut som att han inte fattar. Med dessa jävla jojokorten ser man ju inte vad chaffisen slår in förrän man har betalat. Sen när impulser från hans svenskakunskaper som han lärt sig på Svenska för invandrare kurs 1 når hans hjärnceller (kanske ngt bortsupade, vad fan vet jag?) svarar han att han vet inte hur man gör om det. Snacka om att man blir arg, kände bara jävla fucking amatör. Kan inte skånetrafiken anlita någon kan: 1. Kan svenska 2: vet hur man gör sitt jävla jobb! Står det i jobbannonsen "Sökes: inkompetenta busschaufförer som har svårt att lära sig hur man använder en maskin och inte kan svenska." Eller "Kan inte du heller svenska och har svårighet med att lära dig nya saker? Bra, välkommen då som busschaufför för skånetrafiken"

Så kom dagen efter dvs tisdag så var det dags igen. Stiger på, samma mening (Barn, Påarp, 111) och denna chaffisen trycker då in en zon för mkt och jag bara men det ska vara 10.40 kr och inte 17.60. Men fattar chaffisen? NEJ självklart inte. Utan hans svar på brytande svenska lyder " Men det står barn" och jag "ja men det kostar bara 10.40" och han " nej, det är rätt" och jag" ja för det vet ju du som åkt till Påarp nästan varje dag dem senaste 5 åren" och sätter mig sen arg ner på min plats. Fast denna gången gick jag till skånetrafiken och klagade och fick mina pengar tillbaka, sjukt nöjd!

Ja, detta var allt kul som hänt mig och ja, jag fattar inte matteläxan, får prata med Ingvar imorgon. Jag gillar Ingvar, han är typiskt sån lärare som jag kommer komma ihåg hela mitt liv precis som Gunilla på högstadiet och David på gymnasiet. Det jag illar med Ingvar är inte bara att han är sjukt smart utan även att han är sån söt litn gubbe men som har ett barnasinne. Han brukar alltid berätta saker som han och hans barnbarn brukar göra i smyg för Ingvars son och jag säger bara, hans barnbarn har aldrig tråkigt när Ingvar är i närheten :P

Nä, nu ska jag och älsk nanna i sängen. Har snöat skadat mkt också ^^
En skön låt med Jason Derulo hittas nedan (Nej, det är inte watcha say)


Ge mig sommar och värme plz
 


Good night


These train conversations passing me by
And I don't have nothing to say
You get what you pay for
But I just had no intention of living this way

And I get no answers
And I don't get no change
It's raining in Baltimore, baby
But everything else is the same



Big lights will inspire you

Tro det eller ej men jag har lyckats! Fått årets första myggbett, ett fett märke på anklen -.-

Datan är "inlagd" på det s.k datasjukhuset ;) haha dvs reperation. Förhoppningsvis är den tillbaka till slutet av veckan. Och där gick min hamster in i garderoben :/ inte allt för bra  nej, men pallar inte nu ^^

Ah, jävla matte, miniräknaren vill inte som jag, inte alls kul, men börja på fysikrapporten nu sen blir det sova gott i sängen :) Imorgon har jag matte och fysik, wieho, kommer behöva kaffe!

Har köpt mobil nu med, den bästa mobilen jag har haft så tänkte varför inte köpa en begagnad sån, så jodå, SE K800i :)

Nä, nu ska jag göra fysikrapport.

It's the same people I pass by
It's the same street I walk on
Take me away and give me sometihing new
I'm tired if this streets
The streets of 20 years history
Give me new people to pass by
Give me new streets to walk on
Give me a new history
Take me away and change my story


En låt jag börjat lyssna en hel del på, rätt härlig.
Hey Yo-Brooke Hogan ft Colby O'Davis



skoltrött

Börjar bli ordentligt skoltrött men det positiva är att kemin verkar inte alltför svår, matten går bra och miljökunskapen är som en barnlek. Endast fysiken som är lite tuff, men va fan kan man förvänta sig, gymnasiets svåraste kurs, som man läser på 3-4 terminer och vi 1 :S skadat!

Bara så ni vet var det -12!!!! grader ute i morse när älsk skjutsade mig till campus. Det mina vänner är insane!
Gick hem från stationen idag, tog väl 10-15 minuter under den tiden kom jag fram till att vintern bör vara i 1 månad och sen kan det bli sommar igen, Perfa! men nu är de ju inte så (än ;)) men några anledningar till att inte gå ut är
1. Det är svinigt kallt ute
2. Det är jävligt kallt ute
3. Det är jävligt svinigt kallt ute
4. Det är skadat äckligt, jävligt, svinigt, awesome, orealistiskt kallt ute.

Har kommit en ny ICA-reklam, en triolog på Gina Tricots reklam, rätt rolig, videon fnns nedan. Hörde precis på reklamen för insider om en brud som lever med dockor och kan tänka sig det istället för barn då hennes dockor är det värdefullaste hon har. Frågeställningen i slutet lyder: Nörd, Freak eller Fantast? Min första tanke som sussade förbi var är hon inte alla dem tre? eller måste man välja en?

Nu ska jag iaf göra min matteläxa och fysikrapport (:


ska köpa denna tunikan har jag tänkt :) men först måste jag kolla in ngn begagnad mobil att använda så länge, så tunikan får prioteras efteråt x)  men visst är den dösnygg?




Ica-reklam



And so it's sunday


Så det var söndag, sista dagen på helgen. Söndag är en typiskt ta-det-lugnt-dag, men skönt :)

Dagen har bjudit på underhållning som städa rummet och dammsuga, bada katten med mamma ^^ stackars Jacko. Älsk är oxo här, har krängt pizza och jag har köpt flingor och lättyoughurt till mina ätbehov på kvällarna x) Inte mkt roligt har hänt idag. Sitter och kollar amazing race,typ, verkligen inget på tv om man kollar på detta, rejält uttråkad och tobias glömde en sak till sitt wii, inte skoj x)

Nä, nu ska vi göra ngt. see ya. btw Har fått min kissbiljett nu ;)



Tick tock-Kesha, en rolig video och en bra låt.





Bad and good

Åh, jävla cp data. Har sagt nu i ett halvår att jag måste fixa min data, nu menar jag verkligen det! Nu ska den fixas! Det första jag ska göra imorgon är att ringa min faster och be hennes kompis ta min data!

Helgen har flytit på som alla andra helger. Igår var jag och bowlade med Älsk, hans kompis och hans flickvän. Haha, fy fan vad jag suger, fick några straight men va mkt bättre förr. hittar aldrig ett bra klot -.- eller jo, hittade ett jag gillade efter halva spelet och självklart börjar bruden på den andra banan som vi delar klotställning med BARA använda mitt klot. Så fick stå och vänta på mitt klot för att hon använde det. Lite irriterande. Men annars en trevlig kväll :) När vi kom hem igen la vi oss i sängen, krängde choklad och chips och kollade hollywood gigolo, rätt rolig faktiskt ;) Efter det blev det You got mail, somnade i slutet på tobbes mage, bra film så fatta inte varför jag somnade, tror det var för att det va den förutspådda scenen där dem förklarar sina känslor som händer i 99% av alla filmer ^^

Idg har jag inte gjort allt för mkt väsen. Har precis stigit upp från ett varmt och skönt bad och läst min bibel som jag inte läst på ett tag (Delfiner & Människor-Lotten Odh). Ska göra några tal matte med, inte allt för svårt :) Ska ned och rensa köket med, hungrig, IGEN! Jag och mamma har dem konstigaste matvanorna. vi blir alltid hungrig vid 10 tiden på kvällen ^^ och jag har ju en aptit som inte är från denna värld enligt mina kompisar. Fick höra senaste härom dagen av en tjej som jag inte direkt känner men som var med min kompis då, Hon sa " Alltid när jag ser dig så äter du" haha, lite komiskt, alla andra brukar säga det med x)

Har fått låna min kära brors mobil nu, ska snart skaffa ngn skitmobil att ha så länge under 1 år tills mitt abonnemang går ut. Hittade en trevlig bild på min kusin och hans kompisar dvs min brors kompisar. Haha, varning för känsliga tittare och med dem orden ska jag bli tjock nu (:
Tycker Peter stålhammar ser ngt drogad ut och FN som en jävla vilde ^^ min kusin är då 2:a från höger, den första från höger är Alex om jag inte har fel på namnet. Jag va dödskär i han när jag va typ 10 år, haha.

Varg i Helsingborg

Läste precis två artiklar om att man har sett en varg i helsingborg. Denna ena artikeln (1) kunde jag inget annat än att skratta åt. En kvinna såg en varg och nu vågar hon inte gå ut till jobbet utan fixar skjuts dit, haha, jag dr, snacka om överreaktion. Sen vilken idiot börjar springa från en varg? det är ju mest skrattretande av allt och hon blir chockad av att vargen stirrar på henne när hon vänder sig om efter att ha sprungit, NEJ? Allvar? :O kanske fr att du springer din idi och gör dig själv till ett bytesdjur. Bytesdjur springer rovdjur jagar, vargen är ett rovdjur, tänk ett steg längre! Haaha, ja just det "den såg så vild ut" snacka om inkompetent uppe i hjärnkontoret. Och för att avsluta åsikterna om en artikeln, vargar är skygga och mer rädd för dig än vad du är för den. Enda anledningen till att vargen skulle attackera en människa först och främst i en situation där den känner sig hotad och i brist på mat. Meni en storstad som hbg där det kryllar av kaniner och katter är det ingen fara för det.

Den andra handlar om polisen och om att dem inte kan göra ngt, vilket håll går sverige åt egentligen? Med tanke på att vargen är ett omtalat djur i sverige borde det finnas många forskare och övervakare som har koll på vargstammen. Även som polis kan man kolla upp om nån utanför helsingborg har sett vargen och försöka spåra vart den kommer från. Vargen har sen 1998 börjat märkas så för fan ring en veterinär/jägare, skjut en nedsövningspil och kolla om den är märkt.

(1)    http://lokaltidningen.se/article/20100116/ARTIKLER/100119685/1086&FromPost=1&#comments

(2) http://helsingborg.lokaltidningen.se/polisen-inget-vi-kan-g%C3%B6ra-/20091230/artikler/912309992/1086



bad morning

Snacka om dålig start på morgonen. Som jag nämnde igår är min mobil sönder, ngt hände på tåget så har ingen täckning och när jag ska ladda batteriet står det att jag ska sätta in ett SE-batteri :s helskumt!
Men även klockan gick tillbaka 1 h utan att jag la märke till det. så gick upp 6.45 (trodde jag ja, va egentligen 7.45) kommer till stationen, tåget 20 min försenat och hinner precis i tid till fysiken (trodde jag ja, då hade lektionen varat i 1 h) packar upp mina saker och fattar at ngt är fel när läraren säger att det är 20 min kvar. JUST DÅ upptäcker jg att min klocka går fel, snacka om irriterande!

Men ingen fara skedd och dagen fortsatte som vanligt med miljökunskap och diskussion ang. miljömötet i copenhagen. Intressant, spec. när en kille började dra in terrorism i frågan, hela klassen såg ut som frågetecknen x)

Väl hemma vid halv 1 gick jag in  till grannen och städade i 2 h och tjänade lite pengar (: har räknat ut att jag kommer få cirka 2800-3000:- i månaden. Fick veta att dem som är 20 får 2600:- i månaden medan dem under (jag då) får 1050. det är en jäkligt stor skillnad, jävla Sverige! fattar verkligen inte, jag gör minst lika mkt som en person som är 6 månader äldre än mig, FÖR JÄVLIGT!

Ska snart plugga lite innan jag hoppar in i duschen, hörs later (:


Pajas ute i snön


Gaston ute i snön


Testade min cam härom dagen :P


Upptäckte Pajas med ngt han aldrig gjort innan, Sova med tungan ute x)




Today is a tired day

En ny vecka har startat, alltid skönt, 1 vecka kortare till sommarlovet x)
Igår hände inte så mkt, jag och tobias bestämde oss för att sova hos mig så jag bakade kladdkaka med chokladglasyr och lät han laga maten (självklart under min uppsikt) x)

Idag har det stått på schemat matte,fysik och kemi. hade håla från 11.45-15.15 så passade på att sova en halvtimme :P

Har som tidigare nämnt kemi B på campus universitetet där det går några tusen, minst 3000 iaf x) Så första lektionen på campus börja med att gå in i byggnaden och ska precis gå upp för trappan när minst 100 elever från alla håll stömmar bakm och framför mig i trappan. just då hade jag velat stanna allt och bara suga in denna känsla, så jäkla mäktigt, en riktig universitets känsla. Lektionen gick bra, fn vad soft. Dem får göra 2 omtentor om dem inte är nöjd med resultatet på första tentan får dem göra provet 2 ggr till och bästa resultat räknas, så vi får samma  förutsättning, alltid bra :P Och dem har 45 minuters pass med en rast på 15 min medan vi är vana vid 90 min utan rast x) ja, lite annorlunda är det allt.

Just nu sitter jag och äter kaka, funderar på att ta en frukt samt kollar på filmen på tv3, huset vid sjön.

Mobilen är cp med så har ingen täckning så vet ni det!

Tequila kränger, först ett kycklinben...


Sen när det komit in i kinderna (ja, hela benet) är det dags för räkan att infinna sig på sin plats...


i kinderna med skinkan och kycklingbenet x)


Kladdkakan


Hahha,dagens värsta:






It's getting better

Hej och hopp

Dagen fortsätter att gå mot sitt slut och jag har gjort klart fysikrapporten. Sitter och slapar framför tv:n, ska snart göra en kopp te :)

Åh, måste skaffa ett par svarta jeans, ihh, får vänta till mars :(

Rammsteinkonserten börjar närma sig (16/2), finally! Det bästa är att jag inte missar några lektioner, slutar 11.45 :D det dåliga är att konserten börjar halv 8 och jag har skola dagen efter :P men men...

Ska träna lite sen efter Brooke knows best ;) Borde snart väcka hamstern och mysa lite med henne så att hon får komma ut i rummet lite innan det är bedtime.

Imorgon får jag se om jag skriver ngt. Ska till Tobias efter skolan och vara där hela kvällen :P just det, glömt berätta (tror jag) han fick lägenheten :) flytta in den 6/2, intressant, sen får han laga mat själv, mohahaha :P

nu är det PR (project runway)

Oh take a chance
Let your body get a tolerance
Im not a chance
but a heat wave in your pants


Gårdagens outfit (:









That was a fine night

Gårkvällen var jäkligt roligt. Först Stinsen med Henke och hans kompisar, tog en cider där (det enda jag drack på hela kvällen om vi inte ska räkna med allt jag smakade). Sen vidare till pascha vid 12 med Henke & Co och träffa Sandy & Co, gratis inträde och dansa loss till 2 x) Benen är helt sega idag x) Sen donkan i 5 minuter och tåget hem, haha, gud, proppat när alla man känner ska trängas på 10-12 platser :P
Tackar alla för en härlig kväll.

Vaknade halv 10 idag så jag och mamma begav oss till klippan till uppfödaren. Käkade frukost och la på golvet med massa hundar, härlit! Nu sitter man bara framför datan/tv:n med min Man i sängen som sover gott, min lilla älskade Gaston ♥ Snart plugga och sen är det the hills, the city, Greek och mkt mer (:



Falkman, Jojje och Jonna från Jojje förra helgen.



Angelica från Förra helgen


Grabbarna grus ^^ från igår: Carl, Emil,Henke

'Cause tonight I change my planes

Hahaha, var ju tänkt att jag skulle sitta hemma men icke! Just nu är jag snart klar md håret sen blir dt Sandy. Henke frågade innan omjag inte ville med ut till stan och ta en öl och bara ta det lugnt, ingen supe. Självklart tckr man inte nej till det. Jag är inte van vid att sitta hemma hela dagarna på helgen utan moi har faktiskt ett liv ;)

Ja, så nu är man hos Sandy. Dem ska endå förfesta och ta tåget halv 11 med mig så lika bra att sitta här med mina kära vänner ;) Ska möta Henrik och hans vän/er på stinsen och hänga där (:

Men nu ska jag socialisera mig, yeyeye

See ya freaks


Let's go

Damn, vilken träningsvärk jag har under skulderbladen x)

Dagen har varit sooft hittills. Bara latat in the bed whole day, me like. Kollat tv, undersökt hur mkt mitt dykcertifikat kommer gå på (ca 7200-7500:-), men ett måste i min utbildning och en hobby som jag nog kommer hålla på med i hela mitt liv, älskar havet.

ka nog snart ta en liten tur med vovvarna innan jag plugga lite :) Igår blev detfilm (center stage-turn it up) letade egentligen efter den vanliga center stage filmen, svinbra, men fick bli den andra ist. Båda handlar om balett och visa skådespelare är demsamma, så tror det är en typ uppföljare. Till betyget, en väldigt bra film men 1:an är mkt bättre! Jag älskar balett, om jag inte hållt på med simningen så mycket hade jag absolut kunnat tänka mig att gå på balett. Den vackraste dansen ever. Ska ge den till Sandy sen, hon kommer gilla den ;)

Jag vet att många från min gamla klass funderade en hel del på lite volontärarbete (precis som jag) och kan tipsa er om denna sidan, jättebra, dock inte där jag ska gå just pga där är inget med delfiner men många andra djur, Enjoy:

http://www.projects-abroad.se/priser/priser-i-euro/

G'morning

Some people call them players
But I'm far from terrified
somehow I'm drawn to danger
And have been all of my life
It feels my heart divided
Half way between wrong and right
I know I'm playing with fire
but i dont mind

Yeah the bad boys are always catching my eye
I said the bad boys are always spinning my mind
Even though I know they're no good for me
It's the risk I take for the chemistry

 

 

 


Alkoholfritt

Usch, vad kallt det är. Fy fanken.

Jaha, vit helg nu då, skit, kommer inte ihåg när jag sist hade det x) Anledningen till detta är att jag måste spara pengar och att jag faktisk inte är sugen.

Ja, var som tidigare berättat i poolen idag och tränade en halvtimme innan jojje kom. Sen la vi och flöt, pratade gamla minne och lite skit om allt mellan himmel och jord. Han tycker att vi ska göra en tatuering där det på min ska stå "20 år med Georg Hartman..." och hans "20 år med Mia Kiander..." haha, så sjukt det hade varit x)

Efter 1 timmes flytande hoppade vi in i en 97 celsius varm bastu och svettade sönder en stund innan vi bestämde oss för en kall dusch och ge oss iväg.

Som många tidigare vet jobbar jag 2h/veckan som städerska på dagis i påarp och har nu fått ett till litet extajobb som är bra med studierna. Ska städa hos min granne och en kompis till dem 1 gång varannan vecka. Alltid bra med lite extra cash :)

Fr övrigt kolla man american pie, awesome! Har gjort lite matte med och snart blir dt film innan sängen kallar :) haha, min fysiklärare har börjat med ett nytt ord som jag börjat ta efter "smartness", haha, så jäkla läckert.

Men nu blir det "peta" på mina pets ;)

Love Is A Burning Thing
And It Makes A Fiery Ring
Bound By Wild Desire
I Fell Into A Ring Of Fire

I Fell Into A Burning Ring Of Fire
I Went Down, Down, Down
And The Flames Went Higher

And It Burns, Burns, Burns
The Ring Of Fire
The Ring Of Fire

The Taste Of Love Is Sweet
When Hearts Like Ours Meet
I Fell For You Like A Child
Oh,But The Fire Went Wild



smartness

Ska vara snäll idag och gå sista kisserundan med hundarna. Är för övrigt seg efter träningen idag.

Uppdatering kommer sen ;)

Tonight
I'mma give it to you harder
Tonight
I'mma turn your body out
Relax
Let me do it how I wanna
If you got it
I need it
And I'mma put it down

Buckle up
I'mma give it to you stronger
Hands up
We can go a little longer
Tonight
I'mma get a little crazy
Get a little crazy, baby

I like the way you touch me there
I like the way you pull my hair
Babe, if I don't feel it I ain't faking
No, no

I like when you tell me kiss it there
I like when you tell me move it there

So giddy up
Time to giddy up
You say you're a rude boy
Show me what you got now

Come here right now

Take it, take it
Baby, baby
Take it, take it
Love me, love me

....


Ännu en dag snart slut. Dagarna bara rinner iväg, vilket jag inte klagar på, vill bara ha sommar nu. Är riktigt trött på allt som har med vintern att göra.

JUST DET! KISS BILJETTER; GOLDEN CIRCLE TILL MIA;)!!! SJUKT NÖJD sjukt nöjd jävlig nöjd skadat nöjd, ja Mia  är nöjd x)

Igår var älsk här, jättemysigt hade vi,åt kinamat i sägn och kollade tv, spelade super mario wii och kollade klart Benjamin button curios case, Tobias har inte sett den innan. Själv tycker jag att filmen är seg i början men gråter alltid i slutet :P Sen flippade jag ut lite i rummet och började fota djuren och ja, blev lite knäpp, överaktiv, Tobias såg lite fundersam ut x) Rsultatet a bilderna hittas längre ned x)

Skolan idag har bestått av Fysik B, Matte D och Miljökunskap. Miljökunskapen kändes riktgt onödigt, man kanske skulle tenta av kursen ist, för känns somtman redan kan alt, en jävla massa upprepningar bara. Kursen består av biologi, ekologi, kemi och geografi, dessa kurser har jag redan läst och kursen består mest av biologi och ekologi, det är typ dt enda jag sysslat med i 3år. Får kolla igenom boken och prata med lärarna x)

Trevligt att Gaston juckar Pajas i huvudet just nu -.- Något som är trevligt däremot är att Tobias lämnade kvar sitt Wii x)  

Nej nu orka inte jag mer, nu kommer lite bilder och en ny bra låt från Rihanna.

Älsk


Pajas har en förmåga att vika ut sig, tror han har ärvt det efter sin mormor ;)


Kroppsdelen som tar upp 1/3 av hans kropp, den har han absolut ärvt från farfar x) ja, om ni letar kvällsnöje så kan v nog komma överens omen hyfsad summa, haha ;D (jag vet jag är lite knäpp,men skadar aldrig)


Tequila


Hon har världens sötaste djurrumpa (:





First day in school

Då har skolan satt igång igen, lite blandade känslor.  Är rätt skoltrött men samtidigt är det skönt att få ngt att göra under dagarna oc det är sista terminen. Baraatt stå ut i 5 månader till sen äntligen! Fick matteläxa på 4 sidor så den är gjord sen hade man fysiklektion och dagen slutade 11.45, me like ;) Kemilektionen på tisdgarna som varar till 5, fick veta idag att det är bara en övningslektion om man behöver hjälp osv. fy fan vad gott!

Övrigt idag var jag iväg och jobbade lite och har kollat lite resmål till sommaren som jagoch Tobias funderar på. Vi kommer skippa Thailand eftersom det är regnperiod då :( nu luter det mest åt grekland och tunisien, om det blir tunisien vill jag helst till ön Djerba, verkar supermys :) Men även killen ska ju vara med och bestämma, typiskt, haha ;)

Mina prioteringar för en solresa:
¤ sol (jag är en soldyrkande människa som älskar att steka)
¤ nära havet och pool på hotellet
¤ bra mat
¤ fina stränder
¤ möjlighet till aktiviteter, gärna vattensporter
¤ en närliggande marknad/affärer


Hahaha, ni skulle ha sett Gaston & Pajas ute i snön, yrde runder dem små busfröna, sprang i hela trädgården, Gaston först med Pajas i täten. Sen bokstavligen hoppade Gaston på Pajas och fällde omkull han, typiskt Gaston när han blir busig :P Men underbart att titta på :)

Sitter och kollar lite gamla bilder och hittade dessa 2

Hahaha, mogebild från början av 2008


och min äldsta bild på Martina från augusti 2006 :P





kvällsmys

Sitter här nu med en kopp te och pratar med Matte & Emanuel på msn :) kollar tough love, haaha, fy fan vad kul, vadå att vissa brudar är korkade. Om jag ite blir marinbiolog är äktenskapsmäklare lätt min nästa plan, fy fan vad roligt x)

Självklart ska ni kolla in Martinas blogg om livet i London biatch ;D http://martinajenha.blogg.se/index.html

Senaste rawavsnittet med Magnus Betner, åh, kär! *flås*


Das weekend

Helgen har flytit på bra och i lördes blev det som sagt en lyckad men full utgång x) haha, så tidigt har jag aldrig åkt hem känns det som. Åkte vid 1 tiden efter att Tobias hämtat upp mig utanför pascha, var skadat trött :P

Kvällen började hos Sandy och sen vidare till Hartman, där var själva huvudfesten med sweet musik ;D sen halv 11 tåget in till stan och in på dirran till pascha och dansa lss, hahaha, jag välte ett bord och krasch säger jag bara, där gick allt på dt bordet sönder x) men seriöst vilken jävla nattklubb sätter upp bord där själva bordet är en lös bräda på ställningen, idiotisk bland fulla mäniskor! Krängde två calzone från sevan, så jävla got, gjorde sen en sandy. dvs spilla ned min jacka och vakna me calzoesås på näsan och kinden, haha, fräscha Mia är på topp! 

Under söndagen fick man några sms från folk som undrade hr an mådde efter gårdagen och hur wasted jag egentligen, men bäst var sandys sms:
"Haha mår du idag eller? Du va kung igår hahaha"

haha, ja, galet roligt. på söndaen bl det 20-årskalas hos mammas kusin, riktigt kul att täffa Madde igen, hon bor i Paris nu och sticker imorgon igen. Vi pratade lite om att ta dykcertifikatet tsm :) på tal om det blir det i veckan besök till dykklubben och kolla lite saker som priser, kurserna för olika nivåer och utrustning. Resten av dagen spenderades med älsk framför tvn med vavvorna.


Bilder av Sandy från lördag:

Jag och Sandy hos Jojje



Hhaha, Jojjes fina toa x)


Jojjes place


I looove it

Bye bye my friend

Så ja. Nu har Martina åkt till london för att jobba som au-pair i ett halvår, är jätteglad för hennes skull och snart drar en annan oxo till london men den personen får jag vänta med att avslöja en stund till. Men sommaren-10 kommer Mia lätt att vara i London och festa med mina damer ;)

Igår fikade vi (jag, den mörke, Carro och londonbon) och pratade lite om allt möjligt innan Martina sticker. Väldigt trevligt och roligt, spec. vårt samtal om tamponger i london, haha xD

Nu ska jag snart till Sandy, utgång ;) sen til Jojje r förfest nr.2 och sen äntligen ut, pascha och kanske tivvan ;)

Ha en så bra kväll alkisar ;D


Lätt en av dem bästa partylåtarna som passar in på oss tjejer ;D

all of the alcoholics
Where you at
Lets go

When i walk in the club
All eyes on me
Im with the party rock crew
All drinks are free
We like ciroc
We love patrone
we came to party rock
Everybody its on
Shots shots shots shots shots shots
shots shots shots shots shots
shots shots shots shots shots
everybody

we came to get crunk
how ‘bout you?
bottles up

If you ain’t getting drunk get the fuck out the club
If you ain’t takin’ shots get the fuck out the club
If you ain’t come to party get the fuck out the club
Now where my alcoholics let me see ya hands up
what you drinkin on?
Jaegerbombs
lemondrops
Buttery Nipples
Yellow Shots
Kamikaze
Rewindin’





Framtidsplaner

Så då var det dags att prata om mina planer inför framtiden. Jag har alltid varit en sån människa som planerat mitt liv ungefär 10 år framåt och än så länge har det gått ungefär som jag tänkt mig :)

Just nu pluggar jag på komvux där jag läser kurser som inte ingick i min gymnasieutbildning (djurvård) dvs Kemi A&, Fysik A&B, Matte C&D och Miljökunskap samt Geografi. Förhoppningsvis är jag klar till sommaren med kurserna. Anledningen till att jag läser dessa kurser är för att kunna söka vidare till marinbiologutbildning.

När sommaren kommer tänker jag söka jobb och förhoppningsvis jobba i 2-4 år för att få in pengar, jag tar vad som helst :P Har planerat en sista minuten resa någonstans i sommar och andas ut efter pluggandet samt att ta körkort. Därefter under 1 år blir det att ta dykcertifikat, läsa upp mitt engelska b betyg till VG, volontärresa till Kenya för att jobba med forskning på delfiner och åka till norge för att simma med späckhuggare. Har planerat in att resa till Florida, även volontärarbeta där med delfiner och Hawaii för att kolla in kanske min framtida skola och känna av om jag skulle trivas i övrigt på Hawaii. Men största prioteringen är Australien, the land down under, även kallad för Mias hemland x) där har jag alltid velat bo och dit kommer det bli innan USA. Ska även där kolla på en skola som jag funderar att plugga vid och monkey mia bukten där mkt delfinforskning har skett.

Sen när jag väl känner mig redo för skolbänken igen vilket jag hoppas blir om 3-4 år blir det att välja skola och sen utifrån det får vi se om det blir svensk skola och utbytesstudent eller en hel utbildning utomlands :) därefter får jag se lite hur livet utvecklas :)

Det va lite skrapning på ytan ;)

Monkey Mia, Mia är det aborginska ordet för hem :)

Vinter AVGÅ!

Nu tycker jag att det är dags för vintern att gå tillbaka till där den kom ifrån för nu är jag trött på kylan! Är verkligen inte född till att bo i detta land under vintern, nej fy fan, bara 20 grader är för kallt för min del :P

Så nu har man fixat scemat, på fredagen har jag kemi till 16.30 tack o lov är det bara 5 gånger vi har den lektionen för laborationer, ska bli kul att ha kemi utanför komvux med folk från campus :)

Fast dagens värsta var cykelturen hem, fy fan, min näsa, snacka om köldskador x) Så satans kallt och endå är cykeltur på högst 5 min och halka, fast halka är roligt x) Det är ju skoj att temperaturen är... ja vad är tempraturen?... den visar...-8.2 WHUT! nästan värre än nyår och då var det kallt, runt -11!

Här är iaf schemat:


måndag tisdag onsdag torsdag fredag
08.15-10.00 Kemi B Matematik D Fysik B Kemi B Fysik B
10.15-11.45 Fysik B Fysik B Miljökunskap Fysik B Fysik B
12.30-14.00


Matematik D
14.15-15.45


Miljökunskap
13.00-16.30



Kemi B
15.15-17.00
Kemi B



an ordinary day

Just nu sitter jag och fettar mig med 2 toast, härligt!

Ska snart iväg till komvux för inskrivning av mina nya kurser, Matte D, Fysik B, Kemi B och Miljökunskap :) ja, välkommen till typ den tuffaste terminen hittills x)

Ska även gå en liten sväng i stan och kolla och fördriva tiden samt till biblioteket :)

Ja, dagen bjuder in på allt för mkt roligheter :( men får se vad som kommer upp, ska iaf gå ut med hundaarna på en långpromis och bygga upp lite muskler. För att jag ar brist på annat kommer blogginlägget ang. framtiden senae idag, denna gången har ni mitt ord x)




Don't look back in anger
- Oasis





I'm back

Hello cutepies.

Sorry, för en dålig uppdatering men varnade att jag bor på IH under saluten ;)
Cupens vinnare blev Eskilsminne som i de sista sekunderna gjorde mål på Fortuna. Men välförtjänad seger :)

Förutom saluten har det inte hänt alltför mkt. I Måndes blev det en tur hem till uppfödaren och hälsa på och fota lite valpar. Sen blev det saluten för att avsluta kvällen med bio med älsk, Avatar.

Jag själv peronligen tyckte avata var en bra film med fantastisk miljö och det med att respektera djuren och miljön var ngt jag blev såld på x) som sagt en bra film som jag absolut kommer se fler gånger och rekomenderar :)

Nu måste jag se till att städa upp i rummet, städa hamsterns bur och surfa lite så åtkommer jag senare ikväll :)
Så länge får ni underhålla er med bilder från mån-tis:

H2-kullen


Barnens råttor






Kira(HP Fakira Fightmare)



HP Hell's On Fire biter på matpåsen


HP Hell's On Fire och Pajas leker


Charlie var oxo med bland hundarna :)



Bårslöv mot högaborg, varav bårslöv förlorade



Påarp mot Fortuna där Påarp förlorade på övertid.




Hais mot croatia, Croatia fick tyvärr in 2 snabba mål när det va 90 sek kvar, Brorsan min i mål

Nyårssaluten

Hej alla.
Vill meddela och be om ursäkt till de som skickade gott nytt år i torsdes men inte fick svar, var som sagt inte i mitt bästa tillstånd och har råkat radera inkorgen.

Ang. om mina framtidsplaner får det bli senare ikväll eller imorgon, saluten börjar inte förrän 7 endå för seniorerna.

Bilder från idag:

Jag underhåller mig själv medan Sandy skrapar rutorna på bilen x) (har kommit underfund med att jag har rätt blåa ögon :P)



Påarp(vita) mot mörarp, vann med 8-0 så nu ska påarp möta Fortuna som vann sin match mot Kropp med 7-2



Ett av de 8 målen x)



Fortuna mot kropp,Fortuna vinst med 7-2



Underhållning i pausen från Filip och hans gäng, fotbollstrix :)





Råå mot Eskilsminne, Eskil van med 4-2 och ska möta Stattena.


Äntligen dags igen!

Ja, mina damer och herrar låt mig presentera NYÅRSSALUTEN för 40:e gångn ja, ni hörde rätt, 40års jubileum.

Nyårssaluten innebär att dem följande fyra dagarna (sön-ons) hittar ni mig på IH och kollar fotbollscupen - nyårssaluten. Åh, fy fa vad jag älskar dessa dagarna, bara fotboll, skratt,alla man känner, snacka gamla minnen, skrika och heja, åh, fy fan, glädjetårar! Finns inget bättre sätt att starta året på.

Imorgon kommer jag, Sandy och Angelica sitta bänkade klockan 9 på IH för att följa matchen mellan Påarp och mörarp. Trots Påarps nuvarande dåliga lag kommer dem spöa skiten ur mörarp! 
Spelschemat för seniorerna hittar ni här: http://hd.se/multimedia/archive/00387/Se_speltr_d_f_r_sen_387162a.pdf

Imorgon tänkte jag ta ett litet framtidssnack, om mina planer inför framtiden :)

Men nu får jag dra, sängen kallar, ska upp tidigt imorgon och haft en underbar myskväll hos Sandy, bjudit på mkt skratt ;)

Denna måste ni kolla in, skitgullig http://raincitystory.com/flash/screenclean.swf

Galnaste på läääänge

OMG, vart ska jag ens börja? typ Hej alla :)

Nyår var galet, den hamnar på näst bästa nyårsafton ever, nyår för 2 år sedan toppar det mesta xD


Ja, då får jag väl frsöka återberätta nyår så som jag minns det, dvs med lite hjälp i efterhand x)


Nyår 09/10

Firandet började hos Sandy med att honhade gjort en tacospaj :) mkt gott Sandy! Snackade lite och sånt mysigt runt det pyntade bordet.

Efter det vr det bara att sätta igång på allvar, fram med kortleken och andra shot/drickspel och nyårssupandet tog sin start. Hahahaha, kom precis att tänka på att innan vi drog (vid 7 snåret) så gick alla 5 (C,M,L,S och jag) ut och tog fram våra glittersprayburkar och chicks gone wild! Fy fan, glitter överallt! we love it.

V
id halv 8 tog vi tåget in till stan och skramlade oss fram till bussar och till sist Denises lägenhet. Där väntade värme, thank god! och ännu mer festande och glatt folk. Mkt trevligt. Sen blev det dagför den sista förfesten på Olympia hos Felix kompisar, massa snobbar överallt, men i hade skitskoj endå. Där är det rätt syddigt, det va då jag började ordentligt med mina champagne och ni som känner mig vet att jag blir snabbt borta på champagne :P

Sen har jag lite vaga minnen om att jag, Martina och Carro drog till tivoli, hahaha, väldigt vagt, minns lite och att jag försökte smuggla in ett hårspray?! whut?! hahaha och en champagneflaskan, men tappade ort flaskan och sen hårsprayet till 12 tiden. Just det, någon som sett min glittriga hatt? haha, den försvann oxo men i utbyte fick jag en slips, vems är den? :s

Hahaha, aja, sen var det ju tivoli då, hha, frta jag gör är att gå till baren och beställa cola, int nykter och jag ville ju dansa och dansa blev det när jag nyktrat till lite. Henke Henke Henke, vad fan skulle jag gjort utan dig på tivoli, du räddade min dåliga balans, men kul hade jag :D just et, haha, brandalarmet gick igång, haha och jag, smarthuvet trodde det va intro på en ny låt (va ingen vanlig larmsignal kan jag säga, många verkade förvirrade). Så jag säger till dj:n att bya låt för detta va riktigt dåligt och hanfata inte och jg börjar bli irriterad sen helt plötsligt är det nästan bara jag, Caro och Martina kvar där inne så vi går då ut. Galet ärute, folk knuffas oc frös, jag stod mestoch skrattade, träffade ju Tommy och Armend i klungan, minns bara Armend står helt pressad mot rutan, fan vad jag garvade och Angelica skriker och skäller på allt och alla x)

Efter en cirka 10 min släpper dem in en igen och jag trillar vid garderoberna sen, haha, vadå ingen balans x) men snabbt upp på fötterna igenoch svamlar ngt i telefonen till Angelica och går mot dansgolvet igen. och bara dansa loss en stund till. Sen blev det taxi till Tobias kompis innan vi drog till Tobias vid halv 4-4 tiden :)

Och mina damer och herrar, ngt av dt sjukaste som jag tyvärr missade, Sandy trillar av stora scenen på tivoli, hahaha, helt otroligt, så typiskt Sandy x) Jag kan meddela att hon idag mår bra dock lite svårt att gå x) och jag har lte skrapsår här och där, men vad gör man inte för en lyckad nyår? ;)

Lite bilder från kvällen:

Den nya frisyren :)


Från sidan


Hos Sandy, lite drickspel efter maten ;D


Mina 4 brudar ;)



Nu börjas partyt hos Sandy


Yeah,PARDEY!





Min fina spårlöst försvunna hatt x)


Hos Denise, haha, fattar inte vd jag gör x)


Ute nånstans på väg nånstans x)


På Olympia


Tivol, hahaha, ser ni mkt? för det gör icke jag


RSS 2.0