You're killing me

Jobbat idag 10-20, så segt men fick skriva min köpelista till imorgon. Ska till Ullared med Martina & Dadi imorgon, köpa massa stuff till Oz (:


En man frågade mig bryskt idag om vi bara hade damtidningar. Svarade att vi har bil och brottidningar på andra sidan och så gick han runt kollade och sa nej, det va inget som intresserade, ska just gå och typ bromsar, kollar, tar upp en tidning stannar nog i 2 minuter och kolla igenom sen köper den. Inget intressant va det ja xD

Igår blev det först stranden en stund men sen kom alla moln så hem igen. Fixa mig och drog till stan, gick in till Hår & Skönhet för att dem skulle kolla på mitt hår. Ska vara Hår & Sminkmodell på fredag med Lina. Dem funderade på hårförlängning så, ja, vi får se xD

Efter det begav jag mig till Olympia för att jobba. Så jävla härligt, älskar det jobbet, vi har så sjukt kul, jag 6 tre flator, kan det bli bättre? Jag kom på nytt ord, Flatpedofil, haha, småtjejerna som jobbar under oss verkade lite smått förvirrade över våra skämt. I slutet var det bara att springa över till hamburgarna, kränga och skämta med personalen där.

Har läst ut 2 böcker nu:

Drömmarnas Land - Tamara Mckinley
Min bästa väns dotter - Dorothy Koomson

Drömmarnas land som jag nämnt innan va sjukt seg i början men när man väl kommit in i boken är den riktigt bra, väldigt läsvärd.

Min bästa väns dotter handlar om 2 bästa vänner, Adele & Kamryn, som skiljs efter att Adele har sex med Kamryns fästman och föder hans barn. När Adele dör i cancer är hennes sista önskan att Kamryn ska adoptera barnet som blev till under otroheten. Man får följa deras kamp, historia och Kamryn som aldrig ville bli förälder växa och kämpa sig fram. En minnesvärd historia som jag fastnat för.

Sängen nu, Sex and the city sen sova!

Newest things

Kläderna från shoppingrundan (:


Chinos - Gina


Öronhänge - Gina, Skärp - Cubus


blå klänning - Vero moda


Vitt linne/klänning - Gina


Shorts - Gina, Linne - Cubus


Trosor - Gina


Linne - Vero Moda


Nagellack



I don't even know his name

Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright 'cause I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright 'cause I love the way you lie



Ordinary day

Ibland får man bara såna där härliga randomsms och kommentarer från kompisar när man jobbar eller under natten och ni gör fan min dag. Tänkte dela med mig av några händelser.

01.05 Chrille
"E D VARMT I ERA SÄNGAR? Kokar ju"

Står på jobb en dag och ser en gubbe med finskor, shorts och blåa genomskinliga knästrumpor och skickar iväg till Billy & Martina hur sexigt det är.

Martina: "Visst är det. Man kan inte hålla sig ;)"
1 minut senare...
Martina: "Lika sexigt med killar i sandaler som inte klippt tånaglarna!"

Billy: " Haha ;) kan ju kontra med att det är sjukt sexigt med kvinnor i bikini som inte har rakat sina privata områden;)"

Jag: "När fan såg du detta?"
Billy: "det är gamla minnen som tyvärr vägrar försvina...Haha"

Jag har precis bytat skift med Martina och börjat. Tar fram mitt käk och äter samtidigt som jag läser vad som hänt på jobb idag så står med ryggen mot folk. Då smyger en gubbe fram och ställer sig skitnära och lutar sig fram och säger "Smaklig spise". Jag tänkte ska jag sticka gaffeln i ögat på han och se om det är lika kul fortfarande! Seriöst vilken normal människa gör så mot ngn man inte känner. Skickar till Martina & Jojje hur mkt skumt folk det finns.

Jojje - "95% av jordens befolkning är skumma." Jäkla vad jojje är djup idag kände jag...

Martina: "haha afan, speciellt på familia. Vaddå vad såg du?"
Jag berättar...
Martina: Hahahaha omg! Annars står här en kille som snackar telefon högt, snackar om att han inte fått pengar från soc och dessutom liknar loffe och hans tattos ser hemmagjorda ut, du vet sån nybörjar tatto. Hahah, tur vi e lite normala ;)"
Jag skrattar ihjäl  och dör av magkramp framför allt folk, svarar andnödigt henne när jag hämtat mig någorlunda.
Martina: " haha han gjorde. Han ba, jag har inte fått pengarna från soc, sa till henne att jag skulle åka hem till henne om jag inte fick pengar, sen typ vi gör det imrg o sånt. Haha detta är bjuv/hyllinge, märks!"
2 minuter senare...
Martina: "Asså, har sitter ett fyllo som snackar med en riktigt tjock kille. vi snackar 150 kiloskille. Iaf han fyllot snacka en massa och sen sa han, fan va du e tjock. Hah den tjocka ba, nej nej bara storväxt. Hahah bara sånt skit. Va e det för människor jag träffar på idag!"
Martina: "och nu köper han tjocka, sprit och jordgubbar av han hahaha för 100 kr, jag dör"

En vanlig dag på jobb (;


It's a lovely day for some breakdown

Sliten är bara förnamnet på vad jag känner mig just nu xD Har sovit högst 8h på 2 nätter och natten till idag fick jag iaf 6h sömn :S imorgon ska jag sova sönder sängen eller stranden! 

Helgen började med att jag jobbade på fredag och sen storhandlade! har köpt massa saker men inte orkat fota så det fixar jag till imorgon (: Efter shoppingrundan blev det snabbt hem och fixa samt äta innan jag och pappa körde till Jonathan i Bjuv. Körningen går framåt iaf, backa är ju det jag har störst rädsla för efter att ha backat in i ett garage xD haha, man kan inte vara bra på allt ;) Hos Stolpe (Jonathan) blev det lite spel med han och Fidde. Va ju tänkt att bada men blev inte riktigt så men veckans skönaste konversation hade vi, skrattar fortfarande åt det och Fidde har numera döpts om till SnorkelFidde i min mobil! Det hela började med att vi skämtade om trekant och Stolpe kommer med kommentaren "ja men Mia därför jag lagt ut madrassen" och sen något med "Fidde du får ligga underst med en snorkel" hhaha, ja, mkt roligare med alkohol i kroppen och upplever det live! Sen kom några trevliga brudar varav 2 följde med oss ut. Tog tåget in till stan och mötte upp Robinsteakhouse och där hamnade större delen av kvällen innan jag, Robin, Emma och Max drog till Bara Rock, väldigt väldigt trevlig kväll med mkt skratt (:

Sen på vägen hem hittade jag en fågelunge som hamnat i klorna på en katt, visste inte om vingen var skadad eller bara det att den inte kunde flyga. Kunde ju inte lämna den där så bara ta av mig jackan och svepa koftan över ungen och bära hem den. Så där fick den ligga i en låda till morgonen.

På lördagen fick jag börja med att berätta om fågelungen som låg i mitt rum för mamma. Så bara dra till vetten och lämna den där innan jobb. Sen på jobb ringer veterinären och berättar att det va inget fel på vingen men att dem avlivar den för den klarar inte sig själv. Så det va det, men bättre det än att dö av en katt, isch.

Dagen fortsatte som sagt på jobb med alla skummisar som man ser haha, Familia där allt skumt folk samlas. Jobba till 17 och blev hämtad av mamma så jag kom hem snabbt och fixa mig innan stan. Så halv 8 tog jag tåget till stan och mötte upp Robin på knutan och tog bussen till Patrik. Hade en riktigt trevlig stund hos Patrik med lite folk innan vi drog till stan vid 12-tiden och satte oss på steakhouse resten av kvällen med lite shot och annat gott ;) kvällen avslutades med att träffa min inte alltför nyktra bror innan det blev donkan med R & M. Vid halv4 tiden tog jag taxi till mig för att SOVA! så sjukt trött men endå en rolig kväll. 

Denna söndagen blev man väckt lite innan 10 av Martina som skulle hämta jobbnyckeln, mamma klagade på mig för vi skulle snart till Lizette. Så 20 över 10 drar jag mig upp tar på mig byxor och bh och möter Martina i trädgården, upptäckte att man kan se 2 magrutor nu, mäkta stolt! Upp igen dra på sig tröja kolla sminket från igår, lite hårsprej sen klar. Körde till ICA och påbörjade frukosten som bestod av wienerbröd och vaniljmunkar, är jag hälsosam? nej! tar jag hand om min kropp? nej går jag upp i vikt? inte ett skit lovely!

Drog till Lizette (Gossma's kennel) vid halloandsåsen för att kolla på Gastons valp Prins Henri som han ska heta ;) Helt ljuvligt, och masas bilder som snart kommer (: Sen blev det film walk the line, genialisk, åh, Johnny Cash musik gör ngt med mig, jag känner mig helt tillfreds, ja, svårt att förklara, man bara njuter!

Nu ska jag städa lite, duscha, fixa mina naglar och se om jag orkar fota shoppingsakerna ^^

 Dagens outfit:

Ursäkta huvet men nyvaken och fråga mig fan inte vad jag gör med läpparna, härmar en guldfisk(?) haha

Some will se and some will not

Då är man tillbaka efter en dåligt uppdaterande vecka, men va fan, är sommar ju (:

Veckan hittills har varit bra och har haft ett par riktigt sköna stunder på jobb. Jäkla vilken underhållning man kan få genom sms av Martina, skrämde nog bort ett X antal kunder när jag fick skrattanfall xD sms:en lägger jag upp sen. Men fan vad mkt skumt folk det finns xD

Måndagen blev det jobb till 20.00 sen kom dadi och hämtade mig. Körde hem, helt död, men Robin lyckades övertala mig till en öl på hampan så halv 12 tog man tåget in till stan och avnjöt en trevlig kväll på hampan :)

Tisdagen bjöd också på jobb hela dagen, sen på kvällen tog jag en 2h lång powerwalk runt påarp på landet. Jäkligt mysigt att gå i denna fina natur i skymningen och bara njuta och rensa tankarna. Blev en snabbis till min moster på hemvägen vid 11-tiden, kollade lite på SATC, hon och jag älskar den serien och kan kolla avsnitten hur många gånger som helst. Sen kom man inte till sängs förrän halv 4, haha, tiden gick skitsnabbt den kvällen :s¨

Onsdagen väckte mamma en vid halv 9, jäkla va trött jag va, placerade oss på stranden vid halv 10, men så jäkla molnigt så efter lite badande drog vi hem vid 1. resten av dagen slöade jag och busade med hundarna. Passade på att städa rummet vilket behövdes, haha, såg  knappt golvet för alla kläder xD
På kvällen blev det mat på Mezo med Robin följt av en promenade längs stranden (:
Kommer in på knutan och träffar Fidde & Stolpe där, säger hejdå till Robin, kollar på klockan där uppe som visar 00.10 så vi går ned till tåget. Kommer ned och ser tåget rullar iväg, haha, då visar klockan där nere 00.17. Vi bara vad i helvete, går upp och då är inte klockan ens kvart över där. Fick bli ringa dadi och ta en återställare dvs Cola och pommes på donkan med dem 4 pågarna.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Vaknade och gick upp vid halv 12, gick ut i solen i tshirts och trosor, la mig på gräsmattan. Då kommer min älskling och kryper upp i min famn så jag kan gräva ned min näsa i hans päls. Sen la vi där en stund och sov, världens bästa <3
Åt frukost till filmen Dear John, en mkt bra film, vet inte vilken som är bäst den eller The Notebook. Dock en mkt snyggare hunk i Dear John även om jag alltid varit svag för Ryan Gosling sen Young Hercules. Men Channing Tatum smälter man för redan i She's the man, haha, ge mig is och papper nu, dreglar xD

Sen fick man ett sms av grannen att där fanns mat så in där och tömmer deras ord på tacos. Sen blev det kaffe följt av Buzz junior med kidsen. Lilla Molly klättrade upp i min famn en stnd när vi spelade, så underbar hhon är, älskar barn. Efter 20 spel låg jag och barnen döda i soffan och kollade tv. Typ min dag :P

Nä nu blir det ngn film och sen nannedags :)

Farligt snygg den där Channing

The pain is gone and so are you

En helt undebar helg, en av dem bästa på länge!

Fredag: Först Bulls med Sandy & Angeii. Bara vi men fan vad vi skrattade, vi älskar våra bartenders och Danne :D Man kan verkligen prata om allt, jag blev kallad iskall hjärtlös bitch, hahaha, förlåt mig då för att jag faktisk inte bryr mig längre xD Sedan vidare till Hampan där vi fick ett eget bord på uteserveringen (lyx). Sedan kom kom grabbarna grus en stund innan dem skulle äta. Jonas & Jonas kom förbi en sväng och höll oss trevligt sällskap, haha, riktigt kul. Längesen man träffa Jonas som jag knappt haft "seriöst" prat med sen hans födelsedagsfest. Sen drog dem vidare till tivvan och då gick vi till subway, stackars killen som jobbade där, haha. Sen blev det taxi hem efterföljt av sängen.

Lördag: haha, måste fan tänka nu. just det. Åkte hem till Billy i kristianstad i lördes, älskar dig vännen. Hinner inte ens kom in till honom innan öknamnen kommer, så har det alltid varit och det jag älskar med oss, jag är alltid mig själv med dig och inte rädd för att säga fel saker eller ngt (: Vi grillade och åt gott innan vi snackade lite och kollade AIK krossa MFF och samt Billys hjärta, mohahaa. Åkte hem fixade mig och mötte sen upp tjejerna som varit på förfest som inte jag hann med :P Så vi 6 tjejer drar till Bulls och då visar det sig att Sandy glömt sin väska på bussen med pengar, körkort och bilnycklar, omg :S andra gången nu Sandy! Så vi spenderade kvällen på Bulls & hampan då det är där vi kommer in utan leg. Kvällen fick ett väldigt annorlunda avslut för min del! Vi kommer in på hampan och ser en ensam kille vid ett bord som väntar på sina 2 kompisar. Vi bara äsch vi slår ned oss här så länge. Sen kommer kompisarna och dem bara men sitt ni kvar så då stter jag sandy och snackar med dessa 3 underbara killar och har riktigt skoj iaf. Det visar sig vara rockkillar och Robin bara direkt nämen hejsan när jag avslöjade min musiksmak. haha. Vet ni så svårt det är att hitta folk som gillar Johnny Cash?! och nu hittar man 3 st, gud måste hört min bön typ, haha. Sandy & dem skulle dra vid 1 tåget men jag kände att jag inte ville hem så då stannade jag kvar med dessa 3 främlingar. Sen kom Pierre och hälsade lite, väldigt trevligt även för bara en kort stund då jag och killarna fortsatte till Bara rock i 1 h för att njuta av musiken och prata om allt möjligt och shota lite :) Sen vid 2 åker jag hem, freds med kvällens roliga avslutning.
Träffade även Anne som är hemma nu från NZ, riktigt skoj (:

Söndag: Hundutställning med Pajas som fick HP samt BH3  (:   Vid 17.20 sa jag adjö till Brandon på msn efter att han uppehållit mig och gjort att jag va mer än försenad till tåget 17.35, stressade som ett svin men jag hann med. Träffade upp Sandy & Angeii, drog till stan för bio, SATC2! Tar en liten trip till Pistachia och sen tillbaka till salongen. Sätter oss i stolen, jag säge hejdå till Pierre på mobilen och stänger av mobilen. Sen var det bara att avnjuta årets bästa film Fy fan vad jag skrattade, Samantha you're my god! Jag kan verkligen inte sluta älska henne :D Carrie må ha den bästa klädstilen (iaf oftast) men Samantha! obeskrivligt. Riktigt bra film! Men inte bara filmen som ledde oss till skratt. När jag mitt under filmen öppnar en burk cola och tänkte häller ned den i muggen så låter det som ngt helt annat. Angelica fick kämpa för att inte skratta högt och stolen skakade, Sandy undrade vad fan jag höll på med och följde sen med in i skrattet och jag känner tårarna rinna av skrattattacken. Fy fan!  hahahaha, Love u guys! Sen blev det en liten promenad längs sundet, missade tåget haha. men hade en trevlig stund på donkan :)

I Tisdes hos Danny



En dålig bild på en halvnaken Danny xD


Hahaha, Jonas & Jag i fredes, snyggve bild! gillar min kräftfärg efter stranden xD


En inte alltför smickrande bild på Jonas ^^





This is the day

Stranden idag, så jäkla gott, ngt bränd i fajset nu, haha, Like it, nu ska man bli neger ;)

Ska iväg nu till Hampan med Sandy & Co, gillas skarpt!

Annars har mami & dadi fått världens knäppaste idé. Just för båda har semester ska dem sova under bar himmel inatt endat på madrasser, störda föräldrar, inte konstigt att man inte blivit mkt bättre själv, haha.

Ciao


Tracks

Åh, känner mig som en ny människa, nästan, haha (; fötterna badade, peelade, skrubbade och insmorda, ansiktet peelad, ansiktsmask och återfuktskräm. Mmmm, me like :D end sm saknas är hårinpackning men får bli i helgen (: Färgade som sagt lite av håret häromdagen, det som är blondt-mörkblondt, så nu är hela håret ljusblondt och inte blandade färger pga solen xP Men ingen stor skillnad, inget man märker direkt och jag gillar det :)

Hela kylen är full med X antal kg körsbär som är äckligt goda! så ikväll blir det film med jojje, jordgubbar, körsbär och mat, mmm (;

Lovekiller - Darin


Commander - Kelly Rowland ft David Guetta



 Solo -Iyaz     Gillar miljön i musikvideon som in i, grymt vackert (:

I provide the answers

Gud vad man är seg och lat. haha.

Senaste:

tisdag spenderades hos Danny på förfest, väldigt trevligt t.o.m en finfin bild på Danny när han överraskar oss i string, haha, hann få en bild där man ser liiiten. bilder kommer sen, dock inte mkt då jag inte orkade fota. Sen på kvällen drog vi in till stan, va på hampan en sväng, träffade Eric Saade, hha, ja, ser likadan ut som innan typ ^^
Sen drog jag hem med tåget och Martina till Emil. Vi orkade inte tisdagsklubben den kvällen :P

onsdagen var det jobb hela dagen 10-20, men hade riktigt skoj med Marita och 3 sthlmare, inte illa heller att den ena va ett ögongodis, haha. Som sagt riktigt skoj och älskar att Marita är så frispråkig (; Sen var det bara att stressa hem, värma mat och in till grannen och äta och passa barnen till halv 12-12 :) Höll på att avliva när barnen kollade på allsång på skansen, har aldrig fattat det. Tycker det är skittråkigt, haha, hade seriösa tankar om att dränka mig i jacuzzin. Förde med sig 1 positiv sak, en ny låt av Darin som jag faktisk (hör och häpna) gillade. Den heter Lovekiller, helt ok, man kan lyssna på den iaf (: Annars var jag helt död, pratade lite skit med Adde en bit in på kvällen så lite underhållning hade man allt av honom när barnen lagt sig :)

Idag har det oxo bara varit jobb. Fått min ICAbank nu, s ska ringa nu och föra över pengarna till Australien, sen blir det lite sånt varje dag denna veckan för att få ordning på allt :) Längtar som fan nu, vill bara komma härifrån nu och göra min dröm! Hitta en sassi (sexig) australiensk surfare som alla mobbar mig för nu, haha, ingen nyhet att jag är svag för surfarstilen :P Äsch, vi får se  vad som händer, hade ju inte tackat nej till James Lovett om han tar en trip till Oz (a) hihi.

Idag blir det sån mysig och lat dag. Behövs helt slut efter jobbet. Ska städa rummet, sen bara ägna tid åt mig själv, kolla film osv, riktigt mys (:

Ngt jag hade tackat ja till i min garderob:
Skor från Friis & Co 1299:-


Med denna klänningen från VILA 399:- MUMS!

Fuck this

Ge mig en kopp kaffe och en cigg, vill inte må så här, för fan, lämna mig ifred nu. Försvinn från mina drömmar och tankar. Jag orkar inte med att vakna upp och inse att allt var en dröm, varför förföljer du mig fortfarande 2 år efteråt, varför kan jag inte bara glömma och gå vidare. Fuck allt, dig och all jävla skit du står för!

Love is not a victory march
It's a cold and it's a broken Hallelujah


I will never let you down

så då är man hemkommen från jobb, hunnit köra och äta 2 olika måltider inom loppet av 2 h, min aptit är fan skum ^^

Förra veckan köpte jag slingblond hårfärg. Får platina blont hår på sommaren av solen men underhåret tar lite längre tid på sig så tänkte slinga det och få en jämnare färg. Ihh, har ju bara färgat mitt hår 1 gång tidigare ch då var det i 7an med brunt underhår :S Men ja, inga större drastiska saker direkt, hoppas iaf få se en liten skillnad ^^

Så snart kommer Martina sen sätter vi igång för hon ska oxo slinga :)


We got it all


Hej allesammans efter en helg fylld av solsken!

Fredagen spenderades på jobb och kvällen va planerad jacuzzi med Jojje & Alexander. Ist blev det några öl innan dem drog till hampan, jag orkade inte följa med. Istället efter lite glass med Peter och Dennis drog man till grannen och badade jacuzzi, awesome! behövdes verkligen o klockan 1 stupade jag i säng, satan va trött man kan vara :P

Lördagen blev det jobb till 5, riiktigt segt utan Marita, haha :P Efter jobb kom dadi och jag körde en liten bit hem :) efter dusvh och mat begav jag mig till Matte för att hjälpa han med kemin. Efter det kom hans kompisar och vi körde till stan och lämnade av mig på knutan där jag mötte upp folket innan vi begav oss en snbbis till tapaz och sen hampan där resten av kvällen spenderades. Gillade skarpt mannen som däckade i soffan framför oss med uppknäppt skjorta. Sen när vakten kom och skulle kasta ut han försökte frugan eller vad det va lugna han med att dricka öl. haha, komiskt läge! Sen drog jag, Jojje och Stolpe med kvart över 2 tåget. Fick även träffa Anton en snabbis då dem va på tivvan.

Idag har det varit rätt segt. va planerat stranden med kompisarna men icke, alla drog sig ut, så där stod man deprimerad till max och ringer min kära bror. Räddaren i nöden så befinner han sig på beachen med dem andra. Så bara packa väskan och sätta sig på cyklen, en halvtimme senare ligger man på stranden en stund :)
Annars har man städat lite bland skorna och på rummet. sängen nu, jobb imorgon 10-15 (:

Peace


tracks of the day


Katy Perry ft Snoop dog - California girls
 

Ridin' solo - Jason Derulo


T.I ft Keri Hilson - Got your back


Astronaut - Salem Al Fakir


Alors on danse - Stromae


Dancing on my own - Robyn

Im your commander

Igår kom Martina en sväng vid halv 1 på natten, haha. Ville prata lite, klart man ställer upp. Hade en trevlig stund och jag hoppas jag gav henne lite mer klarhet i saker, ILY <3

Jobbat idag 10.00-15.00. Underbar dag med Marita, fy fan vad jobbet är mkt roligare med henne :D

Efter det sprang jag bokstavligen till Ur & penn och shoppade loss :P har massa rea där så blev ett armband, 1 halsband med matchande öronhänge :) samt ett rosa glasögonfodral (a)

Köpte även såna adresssaker som man har i katthalsband. Är en del chis som dött under sommaren pga ormbett så med varsen sån i nyckelknippan med en tablett mot ormbett känner man sig säkrare att alltid ha ngt att hindra medan man åker till veterinären :)

Annars har jag tagit det lugnt. Anton kom förbi för jag vill inviga mina nya massageolja från Kicks med vanilj och kanel, fungerade bra att massera, bättre än mandeloljan och han behövde massage efter arbetet. Sen blev det lite tv innan jag tog våra 5 chis på kvällsrunda och lämnade han på parkeringen.

Nu blir det sängen, äntligen, jobb fredag&lördag.

He loved her so
But she was already gone, long ago
He really wanted her to stay
She couldn't wait to get away


Dagens outfit. klänning VILA, Skor från mostern, halsband snö of sweden


Mina smycken, slutsumma på 75:-

a ship on the horizon

Gud vad trött jag är i kroppen, känns som att benen ska vika sig xD

Igår var det jobb till halv 3, blev en tur till Anton efter jobb, hängde där ett tag till typ 9 sen körde han hem mig. Stack iväg och jobbade på dagiset innan det blev en tur till Alle Roos. Satt där ett tag och snacka lite med han & Jojje, lånade Alles körkortsteoribok :) Va ett tag sen man va hos Alle, hängde ofta där som barn :P men alltid trevligt med ett återbesök. Sista ärendet för dagen var mostern för att prova ett par stövlar hon köpt som va för stora. Dem passade bra och ännu ett par skor i min garderob ;)

Idag har lätt varit den bästa dagen på jobbet med Marita, haha, som ja skrattat, riktigt trevligt och glömde bort tiden (: Är så jäkla härligt, jag älskar allt nu, äntligen känner jag mig som mig själv igen. Har inte gjort det på typ 1½ år sen Emil och jag gjorde slut. Vet inte riktigt vad och hur men vad det än är så blir jag sakta mig själv igen, men jag har mina aningar, hihi (: Är så skönt att äntligen va lika sprallig, lekfull, glad och mindre retlig som förr :D har längtat efter detta ögonblicket hur länge som helst när jag ska komma ur mitt trista skal och bli det gamla jag igen :)

Nä nu blir det sängen, trött som in i och en viss mupp antar jag ha somnat, haha (:

Dagens outfit


He tried to work it out

Gårkvällen blev allt en trevlig kväll med god mat och så. Varplanerat jacuzzi men Anton kom inom en snabb sväng och pratade lite sen körd vi till jojje och umgicks ddär ett tag då dem känt varandra innan genom amerikanska fotbollen. Jag och jojje tog en promenix i påarp och Anton körde hem. Mysig runda med prat om allt möjligt, tycker det är jäkligt härligt att jag och jojje fortfarande håller ihop som när vi för första gången träffades vid 13 veckors ålder. Om det är någon som kan alla pinsamma historier om en så är det absolut han man ska vända sig till.

Då har man läst ut sin bok med : Ingen snäll flicka av Susan Elizabeth Phillips. Riktigt bra bok som jag slukade på nån dag, väldigt tjejig men har absolut mkt mer att ge i lärdom. Handlar om Sugar Beth som var rikast, mest bortskämda och den jävligaste flickan i high school. När hon flyttar från det lilla samhället i mississippi rik och hjärtekrossare och återvänder efter 3 fördömda giftemål när hennes moster dött. Hon är pank och hennes enda mål är att hitta en tavla, men ryktet sprids och många vill ta ut sin hämnd på Sugar Beth, främst hennes gamla lärare hon fick sparkad som nu lever i hennes barndomshem. Hennes återvändning till staden blir ngt hon aldrig ens kunnat drömma om.

Nu har man istället börjat läsa Drömmarnas land av Tamara Mckinley. Har försökt på mig den innan men kom 20 sidor in förra sommaren, sen struntade jag i den. I år ger jag den en ny chans och 120 sidor in i boken börjar det äntligen bli någorlunda bra läsning. Det tog sin tid men nu ska den läsas ut :)

Nä nu ska jag kolla vidare på sex and the city och fixa lite inför sängen. Imorgon är det jobb mellan 10.00-14.30

Kisses

your heart has froze
You kiss her but her eyes don't close
Then she goes out of your heart forever
And it hurts you but you know that it's better



behind his back the story was happening

Igår blev det en mysig sväng i stan med Martina och hundarna. Gick längs gröningen och fria bad (: riktigt fint när solen gick ned och överraskande mkt folk på gröningen en lördagkväll.

väl hemma drog jag till grannarna och slog mig ned hos dem. Lisen var där med deras rottweiler valp Dino så satt och mös med han ett tag, kärlek typ xD Sen kom Marcus in efter att ha nattat sina barn så där satt vi och åt och drack. Väldigt trevligt och mkt skratt x) Sen vid 1 gick jag in till mig och läste till klockan blev 3 sen kallade sängen samt hungern, men hungern fick vänta.

Idag var en av dem bästa dagarna hittills i sommar. Stranden först med mamma, helt underbart, käka hamburgare och pommes, haha. Sen ut och bada, va nog ute i 20-30 min och bara dök runder och njöt. Kände mig som 5 igen när jag spenderade mesta tiden i havet än i solen. Verkligen älskar havet och har alltid gjort då valet att bli marinbiolog är ingen slump direkt. Vi drog vid 2 för mamma pallade inte värmen, haha. Kommer hem och kastas in i ett vattenkrig direkt med grannarna och Marcus familj. Hahaha, skitkul var det, till sist va all vuxna inblandade och barnen sprang som galningar. Riktigt roligt.

Efter vattenkriget lånade jag grannens racecykel då min fortfarande är sönder (tack o lov för pappa kommer idag) men ska inte klaga, hans är ju bättre än min förutom att den är så låg, lite ovan vid det. Pumpade svett och härligt med en kall dusch. Nu ska man baka kladdkaka och sen blir det mat hos grannarna klockan 6. Skulle egentligen varit fest men har gått bra för Påarp i bromöllacupen så fotbollsfamiljerna dröjer kvar längre :P 

Malin & Barnen


Jag tar Göran med en hink (;


Jag älskar denna bilPia tar Göran


Barnattack





Haha, älskar att man ser Marcus (röd tröja) börja springa när jag kommer med hinken

.


I miss the feeling when your lips touch my skin



There comes a time when you fade to the blackness

Igår blev det allt en liten utgång. mötte upp Jenny på knutan sen hampan en stund innan vi drog till donkan för att köpa glass. Där mötte vi upp Martina och vidare till hampan för att leta bord. Träffar Sandra sen drar jag, Jenny & Sandra till tivvan och lyssnar pålite goé livemusik och ser fotbollen. Efter en stund kommer Ludde och hans kompisar och gör oss sällskap. Vid 11 träffar vi Mia & Kajsa sen var det bara att dansa och ha skoj. Helt ok kväll, var dock lite trött och tivvan är verkligen inget för mig på fredagarna, gud va många unga, haha, man märker verkligen skillnaden.

Sen mötte jag upp Martina & Angelina. Följde Angelina hem innan vi mötte upp Ted & Johan på tåget hem kvart över 2. Där satt vi och garvade ett bra tag xD Var jävligt skönt att komma hem till sängen och slänga iväg ett sms innan sängen. Din mupp, nörda hem dig från götet nu! (:

Idag blev det först leta efter mammas jävla katt som jag trodde rymt. letade i en halvtimme in i skogen och allt, sen köttmoset till mamma svarade inte i mobilen så hade en aning panik. Återvänder till trädgården och hittar han längst in i staketet under buskarna, kattaskrälle!

Gav mig iväg till gröningen med Martina, mötte upp Josse och hennes gäng där. Solade, badade och njöt av vädret. nu ska man fixa sig lite. Verkar bli en tur i stan med hundarna och Martina, käka lite glass (:

Lite underhållning, snacka om uttråkade soldater xD


You should know

Äntligen Fredag. Fint väder ute och jag är sugen på fotboll och bad på gröningen ikväll. Men det får vänta till imorgon.

Har bara tagit det lugnt och läst i min bok idag samt lagat mat till mig och mamma. Det blev grillad pepparbiff, hasselbackspotatis och en sommarsallad.

Hasselbackspotatis är ju inte alls svårt att göra som jag trodde, haha. bara skiva potatisen men inte genom hela potatisen. Man kan ta en träsked och skära så skär man inte igenom. Sen pensla på med smör in i 225 grader i 25 min, ta ut, pensla på nytt strö över salt och ströbröd och in i igen i ytterligare 20 min. Salladen bestod av broccoli, sparris, vindruvor, honungsmelon, gurka, tomat, sallad, rädisa, hackade valnötter och lite citronsaft, mums.

Nu ska jag ta tag i mitt liv och leta upp ngt skoj ikväll, Jenny skrev precis ngt, napp kanske (;



Döläckert

Gårdagen bjöd på film med Jojje. Hahaha, först skrämmer han ihjäl mig med att komma in i mitt rum utan att jag märker ngt och hör helt plötsligt ngn klämma på en flaska bakom mig. Mamma hade lagt sig så vänder mig skiträdd runtom och där står Jojje och stirrar ut en som en annan mentalsjuk människa, haha! Sen bara helt random sätter han in en tampong i näsan, haha, jag dog av skratt, sjuka människa.

Kvällsunderhållningen var den nya skräckisen human centipede, NEJ TACK fy fan vad dålig. Jag och jojje ägnade första timmen åt att skrika åt filmen och kommentera hur korkade brudar är i filmer, ah, blir förbannad bara av att tänka på det.

Idag blev det stranden med Martiba. Ska jobba på hennes jobb onsdag 15.00-20.00 och torsdag 10.00-15.00.
Efter stranden tog vi en tur i stan, hittade en tröja och 3 trosor på rean hos Gina, jag är kär i trosorna med dödskallar, döläckra!

Sen gick vi till Lagerhaus och köpte några saker till Sandy. Hennes hund har hjärntumör och ska avlivas snart så för att visa att vi älskar henne och finns här för henne köpte vi en liten påse där det stod att hon är söt som godis, choklad med texten tröstchoklad, ta en bit och det blir bättre, godisask med goda gubbar buggar samt lite med. Usch, lider med dig gumman, att förlora sin bästa vän, tanken är hemsk ♥ Vi finns här för dig och älskar dig!

Annars skulle man vara duktig idag och ta en runda på cyklen första gången i år. Kommer ut i garaget, plockar ned cyklen och upptäcker att framhjulet inte har luft. Så då går man in till grannen för att låna pump och upptäcker att det är punka, ngt lycklig eller inte. Ringer pappa på mobilen för att fråga vart extra hjulet ligger. Då är mobilen avstängd och jag rotar igenom förrådet utan ngn framgång. Arg som ett bi tar jag min driver och golfbollarna. Tar på mig min golfhandske (skönt att känna skinnet mot huden igen) går ut i skogen och tar ut min ilska på golfbollarna. Ja vad ska man göra?! bättre än att skrika och ha sig, haha.

Sedan lugnar man ned sig med kaffe och popcorn hos grannen. drar vid halv 12 då Göran lägger kommentaren "Jaså redan gå, är inte det lite för tidigt för din del?" haha, jag bara wtf, nu ska man bli mobbad med.

Nä lite tv och sms sen sängen. See ya








?

How the hell are im supposed to pull this thru?


RSS 2.0