He knows what he knows and he see what he see

Lite uppdatering. Änså länge är det lugnt här. Vindigt och regnskurar, men inte värre än där hemma. Sägs att cyclonen ska missa oss och att vi bara ska få kraftigt vind & regn ikväll. Mer uppdatering finner ni här http://twitter.com/cycloneupdate 

Igår var helt ok, utelivet här i airlie är väl inte det bästa. men vi har trevligt endå och jag är inte här för att festa utan för att jobba ^^ men vi gav oss ut till Phoenix och sen vidare till Paddys för att inte vilja betala  till Mama africa och köpte mat ist innan vi återvände hem.


Blev så jävla arg igår. En fransk kille i mitt rum gick runder och skrek på balkongen och kastade en groda på folk. blev så jävls förbannad så tog grodan skällde på honom och gick iväg för att lugna ned grodan innan jag släppte den fri. Varför kan inte folk bara respektera andra varelser och inse att man behandlar inte djur så, jävla idiot, bara för att ni äter grodor i ert skitland. Och hans kommentar "men dem är edå så många så skitsamma om den dör", men vi människor är oxo för många  så fcör det är det ok att vi går och dödar varandra? idiot, tänk ett steg längre även om jag inte hade lyft ett finger om man bestämde sig för att släppa en bomb över hela Asien.

Själv ska jag snart bege mig tillbaka till hostlet för att laga ngt gott, köpte färs igår så äntligen laga lite kött, såklart är det biffkött (;  åh jävlar nu är det en stor regnskur igen, beger mig in och köper en kaffe ist. haha
'Mmm... Mochakaffe med hasselnötsmak och sojamjölk (; Här är hostlet vi bor på http://www.magnums.com.au/

Då har Chelsea gjort en tattuering idag, sitt stjärntecken bakom örat och Robert ska göra sina intialer eller snarare gör dem just nu på hans arm nånstans. Är själv rät sugen. Men jag vet redan vad min nästa kommer bli och det kommer dröja 3-5 år innan jag börjar på den för  den kommer täcka nästan hela min högra arm. från axeln ned en bit från armbågen (vill inte göra ngt på ovansidan där min text är). Har fundrat på detta ett tag och jag vet moster Janet att du kommer skrika neej just nu för du hatar tatueringar på armarna. Tatueringen kommer vara ett havtema. Har en bild som kommer vara början på axeln. Har alltid velat ha en sjöjungfru nånstans och delfin. Så när jag såg denna bilden visste jsg direkt att detta is the one! (bilden finns nedan). Sjöjungfrun är en symbol för hur jag är som person, älskar havet och hade lätt kunnat leva där istället samtidigt som det visar en gemenskap, vänskap och respekt för havet och deras invånare som för mig sjöjungfrun är en symbol för. mer komme vara vågor och sköldpaddor, hajar, rocka, någon fisk och koraller längst hrla armen. Funderar på att göra den svar & vit med några enstaka saker i färg som sköldpaddan, håret på sjöjungfrun, delfinen och korallerna. Tror det ksn bli rätt coolt.

Vi fick byta rum idag igen ^^ jag bytade rum igår för dem skulle stänga vårt rum. och nu hittade vi bed bugs i vårt nya rum och blev  tvungna att flytta igen. Tack o lov för att jag organiserade alla mina kläder imorse så var bara att slänga ned kläderna i väskan. Har sån tur att fransktjejerna visade mig hur man gör för <att slippa betla 3 dollar för att tvätta. Man använder tops och sticker in i maskinen istället. Så har inte behövt betala för tvätten en enda gång vilket är jävligt skönt. Spara massa pengar på det och kan göra det på alla andra hostel som jag hamnar på. Men har lite problem med torktumlaren men hade sån tur att pga bed bugsen så fick vi 3 dollar av receptionen för torktumlaren (hög värme dödar bed bugs) så en gratis torktumling med!  här kan ni läsa mer om bed bugs http://sv.wikipedia.org/wiki/V%C3%A4gglus





Right thru me

Då inväntar man en cyclon just nu. Väntas komma imorgon kväll med kraftiga vindar och regn, Cyclone Anthony räknas som högst  kategori 2. Så vi har varit och köpt lit mat då allt imorgon är stängt, haha. Men visst är det vindigt men inte mer än vid sundet i helsingborg på sommaren.

Igår gick jag, Ryan, Adree & Chelsea ut och åt. Chelsea testade krokodil & kängurukött ^^
Vi hade en trevlig middag och disskuterade allt möjligt. Senare på kvällen blev det rätt lugnt, jag va rätt trött så slockande runt 12. Men idag är det utgång :D ska snart börja tagga sönder (; sen ses vi på Mama Africa (or not, hahaha!). Idag har vi varut vid vattenfallet, ska lägga in bilder imorgon eller måndag, jättehärligt (:

Köpt nya skor till jobbet idag. 63 kr ^^ för dem torrare/varmare dagarna istället för stövlarna för får sår och extremt fula sollinjer. Har bytat rum med. Jag har checkat in i samma rum som Chelsea, Adree & Chelsea. Sen kom där 2 killar efter oss, en av dem har jag kollat in lite dem senaste 2 dagarna, visar sig att dem är svenskar. haha. Så bor med 2 svenska killar från Umeå, rätt trevligt att prata svenska igen.


Farmen


'
me and Margauz (Frankrike)


Farmen



Sjön, haha, the road kommer vara översvämad!


Be someone

30 grader varmt och solsken, jag klagar inte (;

Igår var det Australia day. Australiensarna är ett galet folk som jag bara älskar mer och mer för varje dag. På Australia dag (Nationaldag) börjar masn dricka från tidig morgon till sen kväll och alla har australien målningar, kläder i Australiens flagga och är fulla ^^ Själv fick vi välja mellan att få onsdag eller lördag fri. Självklart valde vi lördag så lördag *& söndag fri denna helgen, skööönt!

Denna dagen firade vi med att bli fulla på rummet och sen kom några från jobbet och vi hade riktigt trevligt även om vi inte gick ut. Skulle ju endå upp 5 dagen efter ^^ själv slocknade jag vid 11, haha.

Gårdagen va varm men man har börjat vänja sig. Innan svettades man som en gris men nu är det inte så farligt längre med svettande, men endå jäkligt varmt. När en vind kommer står man bara och blundar och njuter av att bli nedkyld haha. Påminner mig faktisk lite om svensk sommar därhemma. Vilket påminner mig om midsommar, stod och tänkte på att jag längar till midsommar och kom helt plötsligt på att jag är inte hemma i Sverige då. Midsommar är min favoritholiday! Den bästa maten och vi firar sommaren är på ingång och man mår bara bäst. Min bästa midsommar är första gåen hos Jojjes mobror Bengt & Lizette delat med åren i Röket. Åh vad jag saknar den stugan! det är så midsommar ska firas enligt mig. Ute på landsbygden med massa härligt folk, olika spel och massa god mat. Fast första midsommar hos Bengt & Lizette var craaazy! haha, alla blev så jävla fulla så det flippade ut totallt med alla vuxna och tonåringar ^^

När jag kommer hem hade deet varit jävligt skoj och ta sina kompisar, hyra en stuga vid skärgården eller ngn sjö. Laga mat, bli riktigt fulla och göra massa spel på midsommar. haha, det hade  varit dödsroligt! Man kanske borde göra en roadtrip i Sverige 2012(?) en idé värt att tänka på. 

Idag var en perfekt jobbdag. Molnigt och lite regn :) härligt. men sen klarnade det upp när vi slutade. Har så jäkla många myggbett och att insektbett, gör mig galen. Hela armarna, nacken och benen ä'r knottriga av bett och även fått 3-4 i ansiktet, nog skoj (Y)

Hahaha ja just det, i söndes när jag satt på donkan med datan var det en fet kille med häng och kalsongerna skav in i rövspringan! Nog mysigt!

Nä nu ska jag avsluta här, tillbaka till hostlet sen gratis pizza och öl ikväll (; sista jobbdagen imorgon för denna veckan :D långhelg! helgen kommer bli galen, känner det redan ^^



Don't go

En fruktansvärt varm dag idag på jobbet ^^ men tiden gick fort thank god! Har varit jättevarmt helsa dagen så blev ta det lugnt vid lagunen och återhämta sig från jobbet ;D

Ja, då hr man kollat lite hur mkt pengar jag behöver för att vara i japan i 2 veckor utan att behöva oroa mig för pengarna och ha över till Thailand som verkar bli nästa destination efter Japan. Planen är att lämna Australien i mitten av Oktober och vara där till mitten av December sen bege sig till Thailand och ta semester och leva livet samt fira julafton/nyår där :) har även tänkt ta mitt dykcertifikat där (: ;åste spara ihop 40 000:- men det ä'r tp 2 månader på en farm så det är ingen fara. Har redan sagt till bossen att jag kanske kommer i juni/juli och jobbar igen och han sa att det är inga problem :)

Va en familj som addade mig precis som favorit som aupair. Mamman är hunduppfödare på schäfer och åker mkt på utställningar. Men är i fel region än vart jag vill vara men verkar bra, så får se (: hade varit kul med lite hunduppfödning igen och förmodligen fastnade hon för det på min profil ^^

Inte mkt harhänt här. Glömt säga att kanadensarnas vänner har kommit 1 par '(Ryan & Adree) och 1 tjej (Chelsea). Trevligt sällskap, umgås rätt mkt med Chelsea, vi har  planerat gå ut och äta imorgon, får se om dem andra hänger på :)

just nu sitter jag på donkan med fransyskorna och tar det lugnt. Precis tagit en mjukglass för 3 kr på donkan, det gillas (Y)

pic

Lite bilder från dem första dagarna, fallskärmshoppning & snorkel kommer sen :)


Utsikten från vår balkong



På farmen innan jobb (:



Utsikt från farmen


På väg till farmen från arbetsplatsen ^^



Vårt rum (:






It's a wonderful day

Äntligen TIIID! haha.

Har suttit här nu i 1½ h och gjort det vanliga, Facebook, Sea shepherd, Andjii & Sandys blogg och nu äntligen bloggtime!

Fallskärmshoppningen va skitkul. Är överraskad att jag var så lugn, men jag va mer upphetsad än rädd, ville bara ut och köra ;D Fritt fall i 20 sek OMG! hela kroppen pirrade och det var fantatisk, nästa gång ska jag hoppa det högsta 14 000 feets. Det ska göras innan jag lämnar Australien!

Sitter som vanligt på donkan med en kopp latte med hasselnöts smak och sojamjölk (: Lite vegan idag ;D ikväll ska tjejerna och jag gå ut och äta. Dem ska testa krokodilkött, haha, nej tack för mig, kommer dock smaka en bit men för mig blir det biffstek ;) Inte ätit ordentligt kött på en evighet! Har dock börjar äta tonfisk igen pga jobbet :/ inte ätit tonfisk på 2-3 år, så känns skumt, men tar delfinsäker tonfisk som är lite dyrare. Måste börja äta mer rätt och skaffa mig ett par löparskor. det blir lite konstig diet här nu, haha. Mitt mål när jag kommer hem är att endast äta kött från en farm där jag vet djuren har det bra, måste leta upp om vi har det i helsingb org. annars inget kött för min del. Kyckling & gris har jag slutat med här. Fisk med även om jag jävlar i det kommer sakna laxen och sillen. Tonfisk komme jag nog hålla kvar med här i Australien just för att det är nyttigt och enkelt och innehåller mkt protein. Lamm och biff kommer jag fortsätta med i Australien. Endast freerange ägg och soja/rismjölk kommer drickas hemma, vill sluta med skaldjur, men jag fucking älskar mina räkor. Det är ungefär hur min diet är planerad.

Livet flyter på bra här. Imorgon påbörjar jag min 3e vecka på farmen. funderar på att stanna här 4-6 veckor sammanlagt. Är ju bra pengar (: Har kollat lite au-pair jobb. har några familjer runt Perth, men vill ha lite längre norrut men får se :) Hade tänkt au-pairjobb Feb-juli. Sen kanske hästfarm 3 veckor för att sen jobba på en fårfarm. Försöker få en familj på en gård med hästar så  jag kan börja rida igen och få upp min gamla erfarenhet och sen jobba på fårfarm och inte behöva göra hästfarmen endast för att jag behöver ridträning. Kan även bli mjölka ko jobb på Tasmania, haha, men får se om det. Det bästa hade varit fårfarm. Så farmjobb Juli-oktober/november sen drar jag till Japan, Taiji (:


Har fått lite nya idéer n'är jag jobbat. funderar på att göra en dokumentärfilm om Taiji till Svalövs gymnasium som undervisningssyfte i Vattenlevande organismer kursen. Innehållet är tänkt som videobloggar från mig vad vi gör här nere, orsakerna till vad som händer här, berätta om valmuseumet, tränarna och fiskarna. Dokumentära hur dem fångar in delfinerna och vad sdom händer med dem som säljs till delfinarium samt hur livet på ett delfinarium är för en delfin. Samt ta upp problemen och fördelerna med olika organisationer som ska skydda haven från denna skadegörelse. Men änså länge bara en idé.

Har även funderat på att ta upp mer djurproblem i bloggen och fortsätta uppdatera folk om vad som händer i Taiji men får se hur det är med tiden här. Är ju oftast trött efter jobb ^^

Ahh, kan inte göra ett skit här. Går inte att ladda upp bilder eller filmer :( Sorry guys!

Airlie beach

Hej alla.
Snabb uppdatering har inte så mkt tid!

Allt är bara bra. Fallskärmshoppning om 2 dagar, längtar som in i :D

Annars kollar jag aupair jobb. har 2 familjer som är intresserade men har en jag jättegärna vill ha som inte svarat än. Berättar mer om det imorgon. '

Jobbet går bara bra. Inte sett ngn giftig spindel än ;D bara 1 orm som dock är giftig, men mest killarna som ser djuren då dem går före oss. Annars har jag sett en vild känguru, wallaby och massa ödlor som är överallt (:

Nu har jag inte mer tid, måste springa till nattklubben och möta upp resterande där för gratis pizza och öl ;) see ya!

Airlie beach vecka 2

Hej alla
Jag har det jättebra. jag har inte blivit offer för floderna i queensland. Visst är här några vägar översvämade, men nu är allt torrt.

Min andra vecka på farmen och det går bra :) trött på kvällen men det är bra. känns skönt med lite rutiner igen.

I söndes drog vi och snorklade. jättehärligt! åkte ut på en båt sen snorkla i 1h. underbart med alla fiskar och koraller. Jag har verkligen valt rätt inriktning att bli marinbiolog, inget får mig att må så bra som att vara i havet! Efter snorklingen åkte vi till whitehaven beach som är en av dem topp 10 bästa stränderna i världen! skadat fint! Fick mat som va jättegod, helt fantastisk sen bada i havet och njuta innan vi åkte hem igen till hostlet.

Igår nhade vi en kvällspicknik vid stranden, mysigt och trevligt med kakor, laxkex, chips och olika såser :)

Idag har vi bokat skydiving (fallskärmshoppning) så på söndag gäller de. Är jätte förvänransfull. va försdt rädd men vant mig vid tanken nu och vill bara ha söndag! Ska bli bättre på att uppdatera bloggen. Har varit så trött på dagarna och vårt nätverk gik sönder i söndes. så sitter på donkan nu som har fritt internet, thank god!

Bilder kommer senare om hu vi bor och snorklingen. är 21.20 här och jag ska upp om 8h så måste avsluta och ladda upp imorgon ist :)

Whitehaven beach @jesses foto.


 

Airlie beach

Äntligen lite tid för uppdatering :D

Befinner mig just nu på Airlie beach på whitsundays med grabbarna. Ankom i söndes och killarna hämtade upp mig.

ådde riktigt dåligt dem första timmarna på morgonen i söndes efter vodkan och all öl i lördes, haha ;D men lätt värt det. Va hemma vid 3 och i säng halv 4 & sen upp  kvart i 5, så inte så mkt sömn för min del. Tog bussen 5.38 från surfers till Nerang sen därifrån med tåg 7.00 till Brisbane airport. Ankom till flyplatsen 8.40 och checkade in. Flyget lyfte vid 10 mot Hamilton Island sen en underbar färjtrip i 40 min från Hamilton till Airlie. Vilket paradis, så blått hav och det är så vackert!

Bor på ett gigantisk hostel med grabbarna och 2 franska tjejer som också jobbar på farmen. Det är baracker ute i en djungelmiljö, skitcoolt :)

Farmarbetet är enkelt men lite segt och uttråkande. Samt att det är en aning jobbigt när solen lyser mitt på dagen. Arbetstidena är 6.00-14.30 med en halvtimmeslunch. Jobbar med 2 jättetrevliga tjejer från england och tyskland. det vi gör 'är att typ rensa ogräs  från lemonbuskarna. Så vi går längs buskar hela dagen och drar ut lösa saker. Inget hårt arbete alls som sagt mer lite uttråkande. Arbetsdagarna är mån-lördag men på lördag är det 6.00-12.00. Men för 5900:- i veckan klagar jag inte (:

Igår gick jag och jesse ut och åt sushi, gud vad jag har längtat efter det! riktigt gott! Annars är det mest relaxa hela dagarna, man är rätt seg efter 8h farmwork ^^

Idag har det varit molnigt hela dagen med regn emellanåt. Har myggbett överallt med men är rätt van nu efter myggen i japan och surfers.

påväg till Airlie beach



Byron Bay

En lyckligare Mia som skriver idag ;)

Haha, ja mamma och moster janet, stallvana har man allt efter alla dem åren med Basse ♥

Igår var vi på Byron bay över dagen bara. fint väder, nice beach OCH det va en litem marknad/festival med massa hippiemusik. Gillas!

Det bästa på hela dagen var att Sea shepherd var där så jag kunde äntligen registrera mig som medlem. Va lite komiskt faktisk. Kliver in i deras tält och den äldre mannen kollar lite skumt på mig och när jag frågar om jag kan registrera mig här frågade han om jag var i Taiji. Jag svarade och han frågade om jag var Mia. haha, lite kul att bli igenkänn från bilderna och filmerna som finns över hela världen. Fick en stor kram och massa generösa ord från dem. En av männen erbjöd även sitt hem för mig och hjälpa mig med jobb i Byron bay & inom sea shepherd, så jobba med/för sea shepherd är absolut en idé värt att tänkas på. I medlemskapet ingick en tröja och jag hade sån tur att det linnet jag hade tänkt köpa var där :D När jag skulle betala medlemskapsavgiften (tror den ligger på 100AUD) så ville dem inte emot det för att jag varit i Taiji, så ist donerade jag pengarna ;D Finns ingen organisation jag hellre lägger pengar på än sea shepherd!

Så nu har jag äntligen en tröja med sea shepherd, överlycklig! Imorgon ska jag in till stan för att köpa ett speciellt halsband från sea shepherd (varför gjorde jag inte det igår, idiot) och hämta ut mitt bankkort.

Idag ringde Robert och berättade att dem mår bra på whitsundays och att dem inte haft något nätverk på mobilerna. Dem va inne i stan igår men hade ingen credit och hann inte ringa när dem laddat det. Så Jesse hade känt sig taskig och lite orolig för att dem inte hört av sig, haha, så söt! Skickade in ansökan till ett farmjobb på whitsundays, visar sig att dt är samma farm som dem jobbar på, haha. Så Robert pratade med managern som sa att det ska inte vara några problem att skaffa jobb till mig på farmen. Fick ett mail innan från bossen som frågar hur länge jag tänkt jobba och att där är en position ledig nästa vecka. Så nu väntar jag bara tills helgen och håller tummarna på att jag verkligen får det! 

Robert sa att dem ska köpa bil och sen köra runt Cairns när dem jobbat klart och frågade om jag var på, självklart är jag på ;)  Är bara så glad att jag förhoppningsvis fått ett jobb och komma härifrån och göra ngt nytt (:


Framsidan av mitt sea shepherd linne


Inuti linnet


Baksidan av linnet





Marknaden byron bay


byron bay



Sandelefanter


byron bay


Hayley, Michaela, jesper, scott.


Volleboll turnering

Xavier Rudd

Ännu ett mästerskap av Xavier Rudd



NYE



Nyårafton va riktigt bra, dock annorlunda ;D Inte van vid att svettas ist för att frysa på nyår. Efter att jag sagt hejdå till Jesse & Robert gick jag ut till poolen där alla var. Badade, drack öl och inväntade mer folk. Sen på kvällen drog vi till Billys beachhouse för att fira det nya året och se fyrverkierna. Vid 12 hoppade folk ned i poolen och efter ett tag övertygade även Michaella & Hayley mig att göra detsamma, va rätt kallt, haha. Men det hade behövts sen för vi dansade loss på ovanvåningen innan vi gick hem och va helt svettiga ;D


På nyårsdagen va alla så slöa så vi kollade tv och bara tog det lugnt. en på kvällen blev det mat på billys beachhouse och "festa" men jag & Michaela va för trötta så vi drog hem ist och snart efter oss kom dem andra.

Igår var vi på dreamwotld, badade och softade, riktigt härligt men fööör mt folk. va sista public holiday igår dvs sista dagen alla är lediga. Va kaos i hela surfers med tanke på det och det fina vädret. Sen på kvällen  begav jag mig till stranden och joggade, riktigt skönt. Fick ta det lite lugnt pga förylningen men är på bättringsväg nu :D
När jag kom tillbaka drack vi vin, spelade och badade. Gick upp tidigare än alla anddra för jg va trött,ist fastnade jag framför datan ;D

Börjar faktisk bli lite trött på detta livet nu, Robert & Jesses avfärd har nog en bidragande orsak. Är trött på att bara gå hemma, vill jobba och göra något och vill prata med killarna. men antar att dem inte har ngn mottagning ute i bushen :( Funderar på att dra farmwork snart och göra ngt, komma tillbaka senare, kanske möta upp killarna i whitesundays och jobba på en annan farm i närheten. Dem pratade om att dem funderar på att hyra bil och köra runt lite i australien och frågade om jag va på, självklart är jag på.

Men får vänta några dagar till, häst eller fårfarm hade ju varit det bästa. hittat en hästfarm men där är det ridlektioner och sånt i utbyte av jobb tror jag. Men att få upp sina ridkunskapr och sen använda det att driva får på fårfarm är absolut värt tanken ;D

Jaja, får se vad som händer ;)

Jag & Dan


Chris & Jag


Simon & Hayley


Jesper, Randomgirl, Ben, RandomKille at billys


Jag  skrattar ^^


Min nyårskyss med Michaela (: bhaha


Michaela & jag röjer dansgolvet


Jag!

Sunshine coast

Gott nytt år alla ;D

I onsdes kom våra killar från Kanada för dem åkte till whitesundays i fredes :(

Och det va Simons 21årsdag så det blev födelsedagsfest ;D

Killarna kom vid 12 och hämtade upp mig sen drog vi till dreamworld och hade skoj med karusellerna och massa prat ;D
När vi kom hem till lägenheten var det bara att börja fixa sig och sen gå ned till grannarna och fira Simon :) Blev  en lyckad kväll förutom att Jesse glömde att ta med sig jeans, haha. Här i australien är det väldigt strikt att killarna inte kommer in på klubbarna om dem har shorts. Men jag va rätt trött efter dagen så jag klagade inte, så när alla stack lagade jag mat till jesse, mig och jesper.

Jag och Jesse va så jävla trötta så jag tvingade ned han i poolen, haha, det va inte direkt varmt men pigga blev vi iaf för en kort stund ^^

Sen vid 4-5 när alla kommer hem och vi precis har gått och lagt oss sätter Robert på musiken riktigt högt och jag bara asgarva. Han va rätt full ;D haha! sen hörde man Hayley skrika på Robert och massa ;D

På torsdagen åkte jag med boysen för att spendera hela dagen/kvällen/natten med dem i Brisbane. Så bil i 1h och donkan. kan inte minnas när jag åt donkan sist! Här i australien har donkan en av dem godaste chokladmilkshaken ever! så gooood! men självklart, klumpig som man är efter sin mamma spillde man ut halva på brickan och jag och jesse började suga upp det med sugröret, haha, folk måste undrat vad det är för fel på oss. men ingen chokladmilkshake går till förlust enligt oss ;D

Körde till Roberts brors hus (Roberts bror & sister bor i brisbane). Hämtade upp Tiger (hunden) och Roberts föräldrar som är i australien över jul & nyår och gav oss iväg mot stranden och Roberts sister.

En riktigt fin strand och vilka vågor, det ksallar jag vågor och starka strömmar! Bara att ge sig ut, med Tiger hack i häl, trodde han skulle drunkna, han blev omkastad av vågorna och rullade runt, haha, cool labrador det ;D

På kvällen käkade vi kängurutacos, riktigt gott, sen chillade vi i soffan framför film och ute på balkongen. Äntligen riktigt kaffe igen, åh, var så glad, svart kaffe ute på en varm veranda och lyssna till djurens läte.

På natten blev jag & Robert hungrig och uttråkade så vi tog en tur till nattkiosken. Haha, blev en rolig runda det som börjar med att jag går in i ett spindelnät och får panik när jag ser massa bilder i huvudet om stora giftiga spindlar och börjar springa. Ser Robert står redo att slåss. haha. han trodde att vi blev överfallna, så jävla kul. Sen längre fram börjar en kackerlacka krypa på hans fot och han börjar hoppa, haha.

På fredagen var ddet bara upp och 1h bilfärd tillbaka till surfers. Har bara lyssnat på massa Lil Wayne och Eminen och annan rap under dem 2 dagarna, tack och lov för att Sandy fått mig att gilla Lil Wayne annars hade jag nog skjutit mig själv i bilen! men samtidigt omvänder jag sakta men säkert Jesse till rock och Xavier Rudd, än finns där hopp ;) Väl framme i surfers kunde jag inte hålla tårarna borta när jag kramade killarna hejdå.
Men dem vill att jag ska följa med dem så dem ska kolla om där är jobb på farmen till mig så kommer jag med första bästa flyg ;D

Jag saknar verkligen killarna, dem är som mina killkompisar hemma och känns som att jag känt jesse i flera år då vi alltid pratar om allt mellan himmel och jord och även lite mer personliga saker. det känns skönt att dem känner på samma sätt eller som robert sa när vi va ute och gick "Du är som en tjejkompis därhemma fast softare" haha (: Så jo visst känns det att dem åkt även om vi bara sågs på helgerna men när man verkligen fäster sig vid någon/några kvittar det hur kort tid man känt dem. Fick dock ett gulligt sms från dem igår att dem önskade mig gott nytt år och att dem saknar mig, sötnosar (:



Dickys beach



Jesse & Robert


Jag & Jesse vid ett båtvrack


Softar vid poolen på nyårsafton


Utsikten


Killarna hoppar från vår balkong, blivit en vana för dem nu^^

RSS 2.0