Rhodos

Så ja! då är man i Rhodos i 35 grader värme! Gratis dricka överallt, betalar knappt ngt, så är det när Andjii jobbar här nere (;

För er som inte vet jobbar min kompis andjii nere i rhodos på barerna, så jag Sandy & Angelica bestämde oss för att åka ned i smyg och överraska henne på plats. Hon blev verkligen surprised när vi steg in på hennes jobb på kvällen, grät och allt. Sen var det bara festa, hon va ledig med så va bara all in! Gratis dricka i alla barer med Angelica vid sin sida! Träffa Paradise hotel Patrik som jobbar här nre med, riktigt skoj kille! haha Kom hem vid 3-4 inatt pga att vi bara sovit 1 h under natten på flyget. Men lätt en av dem roligaste kvällarna nånsin! idag blir det värre då det va typ siesta igår.

Annars idag har det varit stranden, haha, jag och sandy spelade vattentennis (?) och skämde nog ut oss lite innan vi fick kläm på det. Sen blev Angelica C jagad av en fisk, hahaha, så sjukt!  Efter stranden möte vi upp Andjii och Jessica för att äta och nu sitter jag & Angelica på internetcafe 1 min från hotellet (; Snart blir det upp och sova en stund innan det börjas!

hahahah, Robin (mörk skjorta) är för söt, skickar bild på msn "så kan du drömma om mig" hahaha! Ditt jävla knas!


lite snabba bilder bara
Gotti (;










flashy things




Dagens outfit



Gårdagens outfit
Långkjol - Gina, Topp - Cubus

Sometimes this is just the way it is

Fattar inget :s Varför ändrar sig helt plötsligt Zlatan och hans jävla agent + alla presidenter sig om att han ska stanna i barca, men dra du till Milan, bara skäm ut dig själv och sverige!

Nä, min andra grej idag som gjort mig förbannad. Tidigare idag var jag nära att gå in i en butik på kullagatan och fråga vem fan som tillverkat den äckliga, avskyvärda tröjan med texten "Save the whales, eat tuna". Snacka om idiotisk designer som nog inte ens fattar sitt eget budskap eller bara är ironisk om att man inte skämtar om när hundratusentals delfiner dör pga detta! Borde bränna upp tröjerna och sätta designern på en tonfiskbåt så ska vi se vem som är ironisk sen!

Tack o lov för en härig vecka som kommer nu!

Morning train

Jisses, veckan har sprungit iväg, GILLAS! VARFÖR?! Får ni veta imorgon eller på måndag, haha ;) men inatt smäller det!!!


Fredagen bjöd på en liten utgång. Men först på dagen jobbade jag till 3 sen kom pappa och jag körde in till stan. Gjorde några ärende sen träffade jag Jojje i väntan på Robin. Kom han,körde ut till systemet efter en snabb runda inom hans pappa. Kom hem, duschade, fixa, Sandy's place, utgång! Fast drack inte så mö, men hade trevligt som fan endå. Satte oss på bulls, spelade biljard md Dan & Tulle som vanligt. sen vid 1 drog jag till utposten efter att ha fått sällskap av Tulle. Träffade Henke & klippans co där, mkt trevligt som vanligt, störda människor, tur man är minst lika störd själv! Vid 2 blev det buss hem med massa påarpare, livat! sen sängen med min älskling som bär tratt efter blodprovstagningar och något skadligt självläkande plåster som han inte får slicka på.

Idag blev det stan, byta piercingstav och äta med Robin & Abbelino ^^ Så satans hungrig nu, åh, får göra ngt gott snart. Har fixat en massa hela dagen i rummet, helt slut nu. Ligger i sängen med Gaston & Grynet (:

Nä nu blir det fixa lite musik och bilder

zebrarandiga - Lindex, Hårklämmor - HM, resten JC


Linne, Gina, 30 :-


Långklänning Second hand 150:-


Långklänning, Second hand, 150 kr


Skor Lindex 49:- och Solglasögon, HM, 10 kr


Scorett, Tiamo, Rea 899:- till 350:- ;)



a perfect day

Snart nannedags, fullt upp dem senaste 2 dagarna som vanligt.

Igår hade jag och mamma en mysig shoppingdag på stan i sexond hand affärer och kullagatan. Hittade 2 snygga maxiklänningar i secong hand som ska bäras snart (; Sen lite annat på bruksgatan bl.a 2 par skor xP haha jag vet xD Bilder från allt kommer imorgon (:

Efter shoppingrundan var det dags för mammas sista julklapp, att jag och hon skulle äta sushi och jag skulle pröjsa för allt, jättemysigt hade vi och svingott, älskar Kyoto's sushi!

Efter ytterligare en sväng på stan drog jag mig uppåt till Olympia för att jobba under HIFmatchen, skitskoj som vanligt (; dem små satte vi på all skitgöra i slutet medan vi krängde hamburgare xD

Efter matchen drog jag mig hemåt till Robin, hade myskväll i soffan med popcorn & choklad, haha, så störda grejer vi ibland gör. Igår satte han en popcorn på min axel och jag skulle försöka nå/äta den utan händer ^^ han skrattade som in i medan jag halvsurt kollade på honom xD

Idag har det bara varit jobb till 8. sen hem och städa lite och bara ta det lugnt. Träffade anthony på jobb, haha, nog störda kommentarer vi låg inne med till varandra xD saknar killarna från Klippan ibland, så jäkla skojiga (: Imorgon är det helg! undra vad som händer, får slå en pling till Sandy och checka imorgon efter jobb, slutar 15.00 Glassigt!

Ciao

Idioter!

MEN VA FAN TROR DU SJÄLV!

Jag hatar såna här jävla dokumentärer om idioter som inte kan ngt om farliga/exotiska djur och skaffar en i sitt jävla hem!

"Hon älskade leoparder sen hon va liten, satt alltid och lekte med hennes egna katt" JA FÖR DET ÄR JU SAMMA JÄVLA SAK SOM ATT SKAFFA EN RIKTIG LEOPARD?! "Hans vilda instinkt visade sig när han attackerade ägaren" MEN NEJ :O allvar?! Hur korkad får man vara att man inte vet skillnaden på ett tamt djur och ett domesticerat djur och tror att efter ANDRA GEBERATIONEN ska den vilda instinkten vara borta. "Den hade inte instinkten att veta hur han skulle döda" nej för det är ngt mamman lär sina ungar vilket en leopard uppfödd i en bur på dött kött inte lär sig!

Kommer Polisen och skjuter leoparden, kände bara, låt för fan kvinnan dö i stället, skjut den idioten ist för ett djur som följer sin instikt. OKUNSKAP DIN FETE JÄVEL! SKAFFA DIG KUNSKAP OM DITT HUSDJUR DIN JÄVLA IDIOT!
"Jag funderar på att skaffa en till, det va inte hans fel" Men aa fan att det inte va hans fel, var ju för helvete ditt jävla fel som skaffar dig djur du inte har kunskap nog att äga!

Sen har vi bruden med tigrarna som blev fattig men inte ville ge bort sin licens och tigrarna ör att "det är svårt att få en sån", ännu ett egoistisk spånhuvud som inte ser till djurens bästa som hon inte hade råd att ge mat till fast att hon "älskade" och gjorde "allt" för dessa djuren. Nej men skit i att katterna är undernärda och underviktiga bara för att du din jävel ska bli tillfredställd att ha dem hos dig! Nej tack, om hon gett upp sin licens hade hon levt idag, inte för att det gör mig ngt mer att olyckan hade kunnat undvikas och ytterligare ett oskyldigt djur inte avlivats.

Och inte bara all denna okunskap, utan hur deras burar ser ut, det är hemskt under vilka tillstånd, trånga burar och miljöer dem lever i! Fan alltså, Förbjud det i alla städer i USA  och inte bara i 18! Nej, låt dem vara i det vilda!

new


Då är kameran beställd! Gillas (Y)

DMC-FZ38


http://www.panasonic.se/html/sv_SE/Produkter/Lumix+stillbildskamera/Superzoom/DMC-FZ38/overview/2807042/index.html

lovve

Seriöst varför gör ni så här mot mig, massa snygga billiga skor och jag kan inte, får inte köpa :'(

Euroskor - 499:-
Mod. 40, SWEET ANGEL

Today I'm a Golddigger

Har aldrig varit någon klockmänniska men Jet Sets kollektion får även mig att bli klocksugen. Har siktat in mig på denna vit/guldiga som är så jäkla snygg!

Ur&Penn 598:-

Looking for some Love in the Club

Hej Igen
Så nu har jag tagit mig lite tid, haft fullt upp as always.

I torsdes var det jobb som vanligt 10-20 och fredag 10-20. Va helt död så blev en softiskväll hos grannarna med vin och mys :)

I Lördes var det tjejmiddag hos Angelica och förfest.Väldigt trevligt. Tog halv 11 tåget in och sen blev det stinsen och Bulls. Spelade lite biljard med ägaren Dan, haha, spela i klackar var ju inte den bästa strategin men kul hade vi iaf (;  Sen vid 1 begav sig jag & Sandy oss till Tivvan för att möta upp Mahony, så vi gick in och va där i 1h innan vi kände vid 2 att det fick vara slut nu. Tåget hem där Sandy glömmer sin mobil på tåget, helt ofattbart, alltid Sandy!
Blev hem till mig och ringa runt lite haha, men den dök upp dagen efter igen av en person som hittat den och såg Josse på bilderna och kände henne. Så lyckligt slut ;)

Söndagen blev det kolla HAIS-Glumslöv, blev 3-3 efter en spännande andra halvlek. Krängde goé hamburgare med legendariska Emmy Kopfinger och släkten Stålhammar! Efter matchen vid 4 drog jag mig till Robin's place. Va där en stund innan vi mötte upp hans kompis Kalle och hans flickvän Madde på Mezo. Hade en trevlig stund där innan vi bestämde oss för en tävling i air hockey på utposten. Robin blev segaren efter en spännande final mot Madde. Efter det drog jag & robin oss för att hyra film, köpa pizza och popcorn och sen krypa ned i soffan framför 2 skräckisar! Blev Rec 2 och The Last House On The Left. Bra sevärda filmer båda två (:

Sandy e på G







Operation Ta ut Angelicas piercing!


Drickspel på G



Skor

Lite skor jag gärna sett i min höstgarderob. Kommer uppdatering imorgon om veckan, har haft fullt upp och ska iväg nu och se HAIS spela och sen sova hos Robin!

See ya!


799: -Tiamo, Scorett





Klicka för att förstora bilden
498:- hos Have2have

http://have2have.se/product.asp?product=6546


Klicka för att förstora bilden

598:- hos Have2have
http://have2have.se/product.asp?product=5990

What's your name?!


Middagens outfit dvs även dagens outfit på jobb



En liten Carro som snart blir utlänning, hahaha! xD



Shit, dagarna bara flyger iväg. Redan onsdag, snart torsdag! känns som att man uppdaterade bloggen nyss fast det va 1 vecka sen, sicked!

Helgen flöt på bra förutom fredagen. Jobbade 10-20 va helt död i mina vader, kunde knappt gåsen när jag och Robin mötte upp dem andra på Bara rock. Och jag va skittrött och Robin va inte på sitt bästa festhumör heller hehe :P Så vi tog en liten tur till 7-eleven och sen Max för att köpa kaffe till mig (a)

Efter en stund på bara rock drog vi inom 7-eleven igen, haha, skojig typ bakom disken! gillas! Köpte chips och dippa sen gick vi hem och jag fettade mig i soffan, mums!

Lördagen gick jag och kollade HAIS möta Ekeby, efter en dramatisk match med avbrott i en kvart för åska och regn, 2 målvakter från HAIS utvisade tog dem äntligen hem segen med 2-1 i sista minuterna!

På kvällen mötte jag upp en viss Oskar Holmblad som va hemma över helgen, satte oss på hampan och snackade om allt möjligt, inte träffat han på typ 2 år så va trevligt, best comment ever av Oskar
"Men 2 månader är ju lång tid" hahaha!

Sen kom HAISarna till hampan och dags för att fira segern där, steakhouse och Swea, sen blev det pizza vid halv 4 med brodern innan vi tog taxi.

Söndagen spenderades på eftermiddagen med Sandy och sen kom Denise ut en sväng med så blev en promenad i Påarp, sen hem och sova!

Måndagen var det jobb 10-20, sen blev det träna och inleda Mia-får-inte-äta-godis-glass-kakor-på-2-veckor förutom lite choklad och salta nappar efter 1 vecka  dvs på måndag! Sockerberoendet kommer redan, men håller i mig, får köpa tuggummi imorgon för att ha ngt i munnen, haha xD

Tisdagen var man ledig från det "riktiga" jobbet, blev familia med Sandy och sen jobba hos grannen och sen städa dagiset. Efter det drog man in till stan för avskedsmiddag för Carro. Carro drar till England, Southhamptons (?) för att jobba på en hästfarm samt au-pair tror jag det är. Är skitglad för hennes skull, skönt att komma iväg när många av oss drar snart från Sverige :) Det blev goemat på Big Buddha! sen vid 9 sa vi adjö och jag gick till Robin. Älskar att gå i stan, ogillar att kameran inte va med, är sån speciell känsla att fortfarande älska sin stad efter 20 år och bli fascinerad på ngt sätt.

Vi kollade skräckfilm, Orphan, gillas väldigt mkt! jäkligt cool och bra story, psykisk, det gillas, inte bara massa slakt utan en historia bakom det lite :)

Idag har det bara varit jobb med, snart läst ut min bok "Frihetens Pris". Nu blir det sängen och jobb 10-20 torsdag&fredag med sen äntligen freedom!

Forever can never be long enough for me
Feel like I've had long enough with you
Forget the world now we won't let them see
But there's one thing left to do

Now that the weight has lifted
Love has surely shifted my way
Marry Me
Today and every day
Marry Me
If I ever get the nerve to say
Hello in this cafe



f

Så då var man 20 med, inget märkvärdigt, enda skillnaden är systemet jue ^^

Veckan har varit full med jobb och fest med Robin och Co. Igår blev det dock bara film, SATC och sängen, helt död efter att ha druckit lite för mkt under tisdagen xP

Åh vad det åskar och regnar nu, helt underbart och SATC som avslut på denna skitdagen.

Jobb 10-20 och några jävlar som höll på med frågefomulär och skrämde bort alla kunder samt att lagret ser ut som skit! så ringa chefen och gnälla, så har nu fått slänga lite gamla nummer, imorgon är det på det igen. Men sen blir det mys på hampan med mina tjejer (:

Nu ska jag krypa ned i sängen med min älskling och imorgon blir det bilder på min nyinköpta långkjol från Gina.

Bilder från lördes
 

I Lisebergsbanan xP


Jag & Angelica C


Jag efter en shot whisky ^^


På Swea med HAIS

GBG

Hej där
Sorry för bad uppdatering men fick sån impulsgrej att dra till GBG under helgen xD

Började med att jag och Marita planerade det lite men sen blev det inet. Sen skulle Robin och dem dit så skulle följt med men så va han tvungen att jobba helgen så där sket det sig. Så skulle Jesper & Co upp över helgen och Dennis & Co dit på fredag. Så torsdagkväll/natt bokade jag hotell och tågbiljett, packade min väska och sov hos Robin över natten.

På fredagmorgonen var det bara att ge sig iväg mot göteborg. Hamnade bredvid ett gäng Schweisare som backpackade i Europa så va en kul tågresa (:

Kom till hotellet (Grand Hotel Opera) vid halv 1, checka in, fräscha upp sig sen möta Dennis, Chrille, Kristin, Peter & Fredde på NK för att äta grillbuffé. Mycket gott och att brodern bjöd i utbyte att jag köpte cigg till han, snälla brodern det (:

Sen började en reetarded mucka med Peter, helt sicked, mitt på dagen mitt i gbg, haha.

Vid 4 begav vi oss till liseberg och flippade ut lite, hade 5-kamp som Peter vann och vinsten va en tröja med ett gemensamt foto på oss alla (; Tillaka på hotellet vid 1 och slocknade direkt!

Lördagen blev det frukostbuffé, riktigt god, sen när ena plockaren kommer för att ta mina saker frågar hon försiktigt om jag är där för att tävla i simningen. Vet om att att det är Masters-VM tävlingen i gbg under den veckan, men ngt chockad blir man när man hållt på med simning i så många år och blir frågad en sån sak xD men man tackar för komplimangen, även om magrutorna inte längre är på plats :P

Efter att ha fixat bussbiljetten drog jag till liseberg och mötte upp Jesper & Co, sen var det bara att inta karusellerna ;) Halv 8 placerade jag mig i bussen till hbg, jäkligt skönt att komma hem igen. Har varit skönt att få vara ifred lite i gbg under en stund och komma ifrån lite. Älskar Gbg men Hbg är min stad, så mkt charmigare, snyggare och bättre, bara 1 sak jag velat ämdra på, bättre och fler uteställen!

Väl hemma i hbg igen vid 22.30 tog jag tåget till Maria station för att hämta nycklarna till Robins lägenhet och sen tåget tillbaka igen och mot Eneborg med buss. Vid 12 begav jag mig ner till stan, shotta med Sandy & Angelica C på Bulls innan vi hamnade på hampan med trevligt sällskap av Lundgren & Ändii.
Sandy & Angelica rog med 2tåget och efter att vi flippat vid swea gick jag in på Swea för att festa vidare med brosan och övriga HAISare, helt skadat, hade riktigt skoj och älskar dessa galna människor, ont i magen av allt skratt!
Efter stängningsdags drog jag till Amadeus för att köpa pizza till mig & Robin som slutade jobba 3
. Självklart tar dem inte kort så får ta mig ned till knutan igen för att ta ut pengar, nog kul! Träffade Marita på knuan, pratade lite innan jag va tvungen att återvända till pizzerian och beställa samt möta upp Robin. Va så jävla hungrig så käkade stor kebab i pitabröd medan vi gick till hans lägenhet och sen väl framme kränger jag i mig halva min calzone jag beställt, haha, aptiten är det inget fel på iaf xD

Några bilder från fredes, fler från helgen kommer imorgon.

Here wo go!


Syskonen Kiander glassar i solen.


Lagom lökig bild x)
Kristin, Chrille
Jag, Brodern
Peter, Fredde


Reese

Sorry June Carter men Reese Witherspoon har bättre röst.

Oh he taught me to love him and promised to love
And to cherish me over all others above
How my heart is now wondering no misery can tell
He's left me no warning no words of farewell


Wildwood flower



jje

En ledig dag har man haft idag, skönt.

Igår jobbade man 10-20 sen på kvällen blev det hem till Robin och kolla nya lägenheten (:
 
Idag har jag bara tagit det lugnt, blev lite mat med Robin sen en tur till biblan för att lämna och låna böcker.
Mami och jag bestämde oss för att dra till stranden och gå med hundarna.  väldigt mysigt :)

Efter det vid 19.00 blev det Medevi för att kolla Påarp vinna över Eskil med 2-1, blev lite prat sen med grabbarna och carro efteråt innan jag begav mig hemåt till sängen där man ligger nu ;)

Tråkig dag just nu, me know. Imorgon blir det jobb och nu SATC. bilder från grillningen kommer nu.

Min berömda kladdkaka fast denna gången med nötter och marabouchoklad bitar i. mkt godare!














A piece of heaven




I so BADLY want this one!  Tommy Hilfiger 899:- Scorett

.


It's on baby!



Where's my alcoholics?

Lördagen blev sjukt rolig! 20årsfest hos Fröss med massa folk sen blev jag hungrig så jag och jojje drog till stan för att käka, herregud säger jag bara, skratta så mkt att jag nästan kissade på mig. Mötte upp ketchupkungen och överlämnade hans slips innan vi drog hem till fröss igen. Sen blev det slagsmål mellan 2 brudar och 1 kille jag och jojje dog av skratt, fy fan vad vi fulade oss, haha, cp xD Proppfullt tåg hem och alltid kul att bli kallad vacker av främmande män, haha, stört. Sen flippade jag och jojje ut i påarp med spidermanmasken på väg hem till Fröss. haha, vilka bilder!

Kommer till fröss så har han däckat, skadat. Så efter en stund hamnade jag & Skoog i en buske och skickade sms till folk innan vi gick hem. Dödstrött, bara slänga sig i sängen och sova.

Idag vaknade man upp med en svullen överläpp, haha, wtf?! fast svullnaden är nästan helt borta nu. Vid 5 va det grillfest hos grannen efterföljt av att bada med Fröss, Skoog, Dennis, Jojje, Jack, Hampus & Sandy. -haha flippat, film kommer sen. Nu ska jag snart nanna är ju jobb imorgon 10-20! sweet! kanske götet i helgen med Robin (:

Sov gott

Lördagen

Nina & jag på marknaden på dagen, prova lite mössor/hattar


Ted, Lina & Jag


Hos Fröss


Jack & Falkman


Hos Fröss


Jack & Fröss


Hampus & Emma


Jag tar en snålskjuts på en punkad barncykel


hahaha, jag dör, så jävla ful!


Jag, en åker och en spidermanmask hahaha




It's a strange feeling

HELT DÖD! kommer sova gott inatt.

Ja, blev ullared i onsdes med Martina, haha, som vi fulade oss i sexshopen xD haha. Skitskoj ade vi, mobba sönder folk! Själv handlade man för 4000 men va fan, det ska ju till Australien (: nu är man ju i princip klar med alla saker så :)

Sen på kvällen kom Robin och sov över, dock somnade jag ganska snabbt på hans lår efter att vi badat! haha, men det lilla man såg av filmen va ok, fy fan vad Heath gör Jokern bra!

Sen på torsdagen stack vi och åt innan jag skulle jobba hela resten av dagen.

I fredes var man hår & smink modell hos hår & skönhet sen kom Emelie & Nina (från kroatien). Så blev bara att prata engelska hela kvällen. Man kom rätt snabbt in i det och bara bra övning för min del xD Sen på kvällen blev det ut och röja med Emelie, Nina, Malin, David och Filip. Sen vid halv 2 kom Robin ner efter att ha jobbat och underhöll oss ett tag innan vi tog 3 tåget hem, sweet, mkt skratt iaf (;

lite bilder från onsdag & fredag

Onsdag

Martina & jag provar snygga solglasögon...NOT..haha


Ni vet väl om att jag snart fyller år, typ bara en tanke, haha xD



Fredag

Jag, blev gammalmodiga lockar med diadem xD


Nina & Emelie


Jag


Lita förfest


Tappade melonen på torsdagen så vodkan rann ut, haha, så ist fick det bli mixern xD


Jag & Älskling


Kvällens outfit plus min nitväst


RSS 2.0