SSCS weekend

Helgen har varit helt wonderful!
Lördagskv'äll hämtade Grace mig 18.30. Vi begav oss till The Royal Perth Yacht Club och mötte upp Liza, Jeff '& Georgie där. Som sagt kvällen var för att samla ihop pengar till Ecoceans valhajs forskning. Massa rika människor, servitriser överallt, gratis dricka dvs massa rött vin och lite skumpa för min del (: buffemat som var jättegod! 'vi va där för vi hade en signerad flagga av våra 3 kaptener och flaggan har varit innan på båten Bob Barker. Flaggan auktionerades ut till summan 11500:- :) utöver det var där signerade sporttröjor, surfbrädor oc målningar samt höjdpunkten för kvällen, En Rolexklocka.

När det hela var slut följde jag med 'Liza & Georgie till deras hus, fy fan vilket hus! lätt det finaste huset jag varit inuti, sjukt fint med pool, havsutsikt, 3 våningar osv, drömhus riktigt mysigt och stort :) spenderade natten där och på söndagen mötte vi upp resten av SSCS-teamet på Cottesloe beach vid 9.30 på morgonen. Bygga sandsköldpadda och njuta av det fina vädret samt att havet va underbart ;) efter det blev det en öl på puben och lite mat, eller jag köpte bara pommes, va inte direkt hungrig.

Denna veckan kmr Buddy hem, wieho :D ska skicka sms till han imorgon och se vilken dag han kmr hem. På söndag är det dolphin awareness day, kanske har ngt planerat så vi får se ;)

Flaggan.


Liza



Bygga sandsköldpadda ^^



vårt resultat ^^

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vilken härlig helg du haft!!!!!

Tackar så möd för korten du lagt in och sköldpaddan blev ju jättefin.

Kramis och pussar till dig.

2011-05-24 @ 18:22:34
URL: http://[email protected]
Postat av: Mamma

Vilken härlig helg du haft hjärtat.

Sandsköldpaddan blev ju jättefin.

Puss o kram hjärtat.

2011-05-24 @ 18:24:04
URL: http://[email protected]
Postat av: Mamma

HAAAAA först gick inte texten in och nu helt plötsligt så är bägge där, märkligt!!!

Kram

2011-05-24 @ 18:25:29
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0