At the end

Gårkvällen var rolig tills vi fastnade på tempel, verkligen inte ett ställe som jag är så förtjust i, men blev ju tvungen att följa strömmen x) Jag är mer för tivoli, lätt tivoli framför tempel, går inte ens att jämföra, ojämförbart!

Men hemma hos Tobias var det askalas, haha, kommer bara ihåg Sandys snackande om "bil" i Tobias sovrum. Vi gjorde ngt (kommer inte ihåg vad), tror vi skulle till toan, eller hade vi varit där? ja, jag kommer inte ihåg, men kommer ihåg att vi smög oss in i Tobias sovrum och asgarvade sen för att dölja ngt började Sandy prata om ngt som inte var en bil och säger "Jag har alltid älskat såna här bilar, så coola" (skulle enlig henne vara en sån liten modellbil. Måste fan kolla vad det var egentligen...

Haha, var ngn kartong, snacka om confused! Sen bjöd det på massa annat galet som ni kan se imorgon när jag lagt upp bilder. Spec. jag och Jojje skulle skämta med Tobias så vi gick in på toa och jag fotade Jojjes rumpa och skickade bilden till Tobias med texten Jag älskar dig. Haha, sikken min han fick, Jag och Jojje dog ;)

Melodifestivalen var ju oxo igår, topp 3 bästa låtarna va bland topp 3, alltid skoj ju men Manboy skulle vunnit, that's it! Annas låt var bra men känns inte som en låt som har så stor chans i ESC, för lugn för det, men Erics härliga ös på scenen hade nog lyckats bättre.

Idag jobbade jag på olympia ju, helt ok, faktisk riktigt skoj, roligt folk. Startade med läckage i alla såna man kokar korven i, kaos! haha, rätt skoj. Sen full stresshantering vid kassan (jag stod i kassan) och min slav Victor jobbade riktigt bra ihop, jävlar vilket team, haha, tänk er massa folk som skriker vad dem ska ha och han står och tar massa grejor och jag ska ta pengar utan att veta vad dem köpt men vi fick ihop en bra strategi :)
 
Ja, är en kille där i ngn annan kiosk, typ 13 år, brunkräm i hela fejjan! helt chockad, sån skitsnygg rand på halsen! mm, härligt, han är brunare än Sandy, ser skitskumt ut och sån igelkottsfrisyr, hell yeah. Kände mer, slösa pengar på att sola ist så är man iaf brun över hela kroppen (:

På onsdag sk man köpa backpackerväska ;) måste lätt skicka hem UGGs från Oz till mami som väntar på mig när jag kommer hem :P 

Nu ska jag socialisera mig med min älskling.


så jäkla snygg!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0