I'm sure that I’ll find my way

Nyss hemkommen efter att ha sett HAIS vinna över Alexander med 3-0.

Skönt att sitta på en bänk med pappa och vovvarna. Killer däckade efter ngn sekund och snarkade sen resten av matchen medan Gaston var allmänt uttråkad så fick bli lite småpromrnade runt planen med han. Pluggade även lite på 2 kapitel i fysiken. Blääh, inte alls sugen och skitlat för att plugg idag. Är ju äckligt fint väder ute (:

Sandy och the crew ska till gröningen, käka, röka vp och sen hampan. Men jag orkar inte och bör plugga för hade varit skönt att slippa IG i Fysik B x) usch, icke ett mög roligt. Men ska snart sätta igång så kanske jag drar till hampan ikväll (:

Igår blev det en tur till hunduppfödaren. Hahaha, pallar inte min mamma. Vi köpte frukost och stannade vid sån rastplats utanför klippan för att käka. Först är där en lastbil som fått ngt problem så killen där håller på att hoppa, slita och dra i e massa vertkug och jag och mamma sitter nöjt kvar och mumsar och kollar på. Sen kör en bil som stod bredvid oss fram till sånt jordgubbsstånd som stod där utan övervakning. öppnar bildörrarna och sitter kvar i bilen och mamma: Dem kommer sno alla jordgubbar och sen sticka. Men efter ett tag fattade vi att det var dem som sålde. Men vem fan kör fram och säljer jordgubbar från en bil? :S

Sen precis innan vi ska köra kommer sån grön liten arbetsbil och ut hoppar en kvinna med röda slingor och mamma direkt: hon har röda slingor, hon är en vampyr. Hon täker inte bara ta n paus, kolla tatueringarna, hon är nog också ute efter jordgubbarna. Nu rotar hon i byxorna, ska säkert knarka, nej nu kör vi. Inte helt frisk mamma man har ^^

På kvällen blev det grönan med Lina & Sandy sen drog vi till Mezo och krängde innan det blev bulls & hampan.

Av alla låtar i eurovision så fastnade jag för 1 och det var Belgiens Me and my guitar. Fan vad mkt skit det var detta året och fattar inte hur tyskland kunde vinna, jäkla möglåt. Nej, Saade eller Fakir skulle vunnit ist och representerat Sverige!

Me and my guitar

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grönan är ju inte så tråkigt att gå på. :P

2010-06-06 @ 01:12:51
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0