Idioter!

MEN VA FAN TROR DU SJÄLV!

Jag hatar såna här jävla dokumentärer om idioter som inte kan ngt om farliga/exotiska djur och skaffar en i sitt jävla hem!

"Hon älskade leoparder sen hon va liten, satt alltid och lekte med hennes egna katt" JA FÖR DET ÄR JU SAMMA JÄVLA SAK SOM ATT SKAFFA EN RIKTIG LEOPARD?! "Hans vilda instinkt visade sig när han attackerade ägaren" MEN NEJ :O allvar?! Hur korkad får man vara att man inte vet skillnaden på ett tamt djur och ett domesticerat djur och tror att efter ANDRA GEBERATIONEN ska den vilda instinkten vara borta. "Den hade inte instinkten att veta hur han skulle döda" nej för det är ngt mamman lär sina ungar vilket en leopard uppfödd i en bur på dött kött inte lär sig!

Kommer Polisen och skjuter leoparden, kände bara, låt för fan kvinnan dö i stället, skjut den idioten ist för ett djur som följer sin instikt. OKUNSKAP DIN FETE JÄVEL! SKAFFA DIG KUNSKAP OM DITT HUSDJUR DIN JÄVLA IDIOT!
"Jag funderar på att skaffa en till, det va inte hans fel" Men aa fan att det inte va hans fel, var ju för helvete ditt jävla fel som skaffar dig djur du inte har kunskap nog att äga!

Sen har vi bruden med tigrarna som blev fattig men inte ville ge bort sin licens och tigrarna ör att "det är svårt att få en sån", ännu ett egoistisk spånhuvud som inte ser till djurens bästa som hon inte hade råd att ge mat till fast att hon "älskade" och gjorde "allt" för dessa djuren. Nej men skit i att katterna är undernärda och underviktiga bara för att du din jävel ska bli tillfredställd att ha dem hos dig! Nej tack, om hon gett upp sin licens hade hon levt idag, inte för att det gör mig ngt mer att olyckan hade kunnat undvikas och ytterligare ett oskyldigt djur inte avlivats.

Och inte bara all denna okunskap, utan hur deras burar ser ut, det är hemskt under vilka tillstånd, trånga burar och miljöer dem lever i! Fan alltså, Förbjud det i alla städer i USA  och inte bara i 18! Nej, låt dem vara i det vilda!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0