julskyltning



Har länge dreglat över dessa ursnygga canada snow stövlarna. Så sjukt mjuka, sköna och varma. Jag är helt såld, men 2000:- har jag inte att slänga ut sådär bara, men om man bara hade haft ett jobb... det är nog tur att jag inte har ett jobb för då hade pappa fåt utbrott om jag utökat min skogarderob som redan innehåller runt 50 par skor till iaf 1 par till i månaden x)

Julskyltningen var dålig som vanligt. Den blir verkligen sämre och sämre med åren, tyvärr med tanke på vår fina stad. Men trots detta hindrade det inte alla helsingborgare från att komma ut och kolla in mysiga helsingborg som iaf är fint upplyst. Så vägarna var tjocksmockt med folk och jag och Sandy kämpade oss igenom kullagatan och bruksgatan. Blev lite brända mandlar och polkagris till mamma och munkar till mig ;) Just det, vi såg Teds dubbelgångare, haha, som vi garvade i kön till munkarna pga av det, sjukt likt :P

Efter att ha gått lite i affärerna och så köpte vi kaffe på espresso house och gick lite till. Jag köpte en ny ring i örat, sån fejk uttöjningsring. sjukt nöjd ;) bild kommer sen :)

Sen stod vi på knutan och skulle ta biljett när en dansk kommer med sin cykel och ska köpa biljett och får utbrott på automaten. skit som vi skrattade. tog hundra år för mig att få in min tjugokronorssedel i automaten pga att jag skrattade så mkt. Fy fan, lätt dagens bästa!

Imorgon kommer snubbarna och ska fixa mitt rum. Äntligen! då blir det klart innan jul vilket jag verkligen hade hoppats på. Så skönt att få flytta ifrån Dennis lilla jävla rum ^^ Har även fått bygga en provisoriskt "lekrum" till min hamster då hon inte har tillgång till att springa i rummet. bild på lådan kommer nedan.

Har blivit på sånt riktigt nyårsplanering humör. så kollade lite klänningar och hittade denna ursnygga:



Hade lätt velat ha, men är från USA så inte lönt att köpa in med frakt och sånt x) 

Hittade denna med, funderar på att köpa den(bild nedan) och lämna tillbaka kjolen från only, men den känns lite för vuxen.


Här är Tequilas leklåda med 4 bananlådor. Den med papper är för grävningsmöjligheter där jag gömt godis så att hon får använda sig av sina grävarinstinkter och lukt :) lite miljöberikning :P

 


 


veckans roligheter



Veckan har bestått främst av plugg. Hade stort kemiprov i fredes. Fick tillbaka mitt prov i geografi, MVG, gilla skarpt, samt att jag närmar mig MVG i den muntliga biten med fast att jag missar en lektion i veckan :) så nu gäller det att skriva ett bra fördjupningsarbete så att jag får MVG, men det får vi se, lite svårt att diskutera mitt fördjupningsarbete då allt baseras på fakta från forskare ^^

Som sagt, nästan hela veckan gick åt att förbereda sig inför provet i kemi och natten mellan torsdag och fredag kunde jag inte sova en blund, så vid 5 gick jag upp och kokte kaffe och fortsatte vara superpigg tills vid 2-3 när jag var hos Tobias :P Men provet kändes bra fast sömnbristen så får se på fredag vad det blev. Blev nog tyvärr inget MVG, hade hoppats på det, men svarade inte på den sista mvg-frågan som var värd 3 poäng och en G-fråga värd 2 poäng. så ja, vi får se.

Övrigt blev fredagen en hemmamys kväll hos Sandy med Angelica och Jojje och pizza ;D vi kollade Idol (shit vad det är tråkigt) och sen film. Men somnade efter 5 minuter av filmen sen sov jag till 1-tiden då jag och jojje drog hem x)

På lördagen åkte jag och Tobias ut till VÄLA och shoppade lite. Jag skulle leta efter en underdel till en topp jag ska ha på nyår men så skulle Tobias in och köpa skor på scorett och det hela slutade med att jag också köpte ett par x) var ju halva priset på dessa helt underbara sskor, självklart kunde jag inte motstå (a) men det blev en kort paljettkjol från Only så att det ser ut som en klänning med toppen :)

Sen på kvällen blev det utgång, först till felix på tågaborg och förfest där, mkt trevligt. Sen vidare med taxi till pascha och dansa loss hela kvällen tills tåget gick 2.16 :) Som sagt, en mycket rolig kväll.

Idag bjuds det på julskyltning. Jag och Sandy ska in och kolla lite och kolla Carro & Martina som är hårmodeller (: 

Men nu måste jag fixa mig, sitter i min rosa morgonrock och vita underbara morgontofflor från indiska - BIG love! Ska ju ta tåget om 1 h x)

Skorna fråm scorett: 



Ta värde på det du har

Jag vet inte riktigt varfr men på något sätt har jag blivit rätt känslosam på sistonde. Tror det är för att jag kommit in i en av mina "filosof" perioder som inträffar lite då och då. Jag är en sån människa som gärna fördjupar mig och försvinner in i mina egna tankar och låter det flyta på. mycket handlar om livet, vad allt påverkas av, vad vi människor har för syfte på jorden och om vi bara är en bricka i ett spel?

Haha, nu undrar man nog vad jag har för en psykisk störning x) kanske får be en psykolog ta en koll ;)

Men nu på sista tiden har vi haft mycket inom geografin på växthuseffekten hur det påverkar vår jord osv. Det är skrämmande! På fysiken hade vi t.ex. igår om bigbang och även lite sånt här tänkande.
Jag anser inte att det är negativt även om jag oftast blir rätt ledsen och rädd för att inte veta vad som kommer hända skrämmer mig. Vem vet, man kanske dör imorgon, men dessa perioder får mig att ta värde på det jag har.

Just nu ligger Gaston i sängen, han ska hädanefter sova hos mig varje vinter för han blir lätt förkyld osv men det var inte det som var poängen. Poängen var att han ligger där nu, levande, otroligt vacker som han är. Det är nu man passar på när man är i en sån här period att stanna upp för ett ögonblick. Kolla extra noga på han för att jag kan och kommer inte alltid kunna det. Jag upptäckte precis att han har verkligen dem mest underbara tassarna man kan tänka sig, så små, så perfekta och jag tänker då på min tatuering och känner mig glad över att jag har hans avtryck på min kropp, min lilla älskling. Jag hade aldrig kunnat tänka mig högstadiet utan honom, den lycka han skänker mig och tack vare honom har jag träffat helt underbara människor, fått bättre kontakt med min mamma och upptäckt en passion och hobby (hunduppfödning, genetik och avel) som jag förmodligen inte hade upptäckt annars. Detta kanske låter överdriveet men då tycker jag synd om er att ni inte har upplevt detta för någon annan varelse eller alls, för det är en underbar känsla och får mig att uppskatta andra varelser.

Jag hade kunnat hålla på hela natten om jag ska berätta om allt jag är glad för men nu tänker jag inte göra det för jag har skola imorgon och ska upp halv 7 ;)

Jag känner att jag måste sluta leva i det förflutna och gå vidare med dem personerna jag lever med i nuet, för hur mycket du än vill och hur svårt det än är att gå vidare blir det inte som i det förflutna för det är ett förflutet, det har hänt.

Men nu mina vänner ska jag sova och skriva sms till min pojke som jag saknar.

Sweet dreams





Dagen

Gåkvällen blev lugn med tv och mys bara :)

Idag har vi varit på tropikariet och kollat in djuren. Dem har byggt om så att där man fikar kan man samtidigt kolla på surikaterna som min gamla lärare hämtade hem från Tyskland. Tyvärr jobbade han inte idag utan var ledig så växlade några meningar med Magnus ist. Hade hoppats på att dem sålde terrarie som dem inte använder längre som malmös tropikhus gör men nej. Men får se vad jag får plats med när rummet är klart :)

Idag ska jag, Sandy & Angei ut på Väla innan vi ska på sexparty hos Angelica C :)

Bilder från tropikariet:

Bomullshuvadtamarin







Grön Leguan



Rödhandad tamarin


Dvärgsilkesapor med en flygande hund


Dvärgsilkesapa




Lemurerna


Miljöberikning


Rödhandad tamarin


Vittofsad silkesapor


Vattenagam


Gårdagens Bilder


Halsbandet som jag fastnade för








Jacko har vuxit :)






Hemma hos uppfödaren:








Mia, skärpning

Är för slarvig när det gäller bloggen, men, djuren, pojkvän, plugget tar verkligen all kraft och tid. Men ska frsöka bli bättre :)

För inte allt för längesen var det halloween, skitrolig kväll och tänkte ladda upp lite bilder från kvällen. Har inte hänt alltför mkt nytt på sistonde, mest plugg, prov i onsdes i geografi. Imorgon blir det sexparty hos Angelica. C i hennes och Christians lägenhet  :) ska bli skoj att ta det lugnt och ha skoj med tjejerna.

Idag ha jag bara haft kemi sen drog jag occh mamma till kattuppfödaren och hälsade på. Hon funderar på att använda Jacko i avel men det får vänta tills han är könsmogen och hur han har utvecklats.

Ikväll kommer Tobias hit, vi ska laga mat, eller snarare jag :P blir lite lövbiff, pommes till han och klyftpotatis tillmig samt bearniesås :)

Bor fortfarande kvar i min brors rum, börjar bli lite för trist nu och har fått tillverka en låda av 4 bananlådor till hamstern och inredda den, men när hon är van vid hela mitt rum är inte en åda så mycket att komma med. men men...
En annan anledning till att rumet ska bli klart sart enligt mig är fr att jag vill skaffa mina skäggagamer och terrarie och börja inreda. Har funderat lite på pilgiftsgrodor med men det får vänta tills jag kommit i ordning med skäggagamerna och märker om jag har tid till det :)

Men nu ska jag snart in i duschen och städa, lägger uoo ikväll lite bilder från besöket hos uppfödaren samt en bild på en skitsnyggt halsband jag såg idag, skitläckert.

see ya.

Jag som Eskimå



Sandy har hittat tillbaka till sina afrikanrötter och bakgrund som grottmänniska xD



Carro - Indian, Josse- pilot




Martina - Belle



Tanja - silver, Denise - Indian



Lotten - Papegoja, Jag, Jack -tjej ofc x) , Natta - guld




Jag och Natta :P



Tanja, Josse Och Natta

RSS 2.0