baby baby

All this time I was wasting
Hoping you would come around
I've been giving out chances every time
And all you do is let me down

And it's taking me this long
Baby but I figured you out
And you're thinking we'll be fine again
But not this time around

You don't have to call anymore
I won't pick up the phone
This is the last straw
Don't wanna hurt anymore

And you can say that you're sorry
But I don't believe you baby
Like I did before
You're not sorry, no, no, no, no

Looking so innocent
I might believe you if I didn't know
Could've loved you all my life
If you hadn't left me waiting in the cold

And you got your share of secrets
And I'm tired of being last to know
And now you're asking me to listen
Cause it's worked each time before


Rhodospics




Bilder från Rhodos, orkar inte lägga upp alla ofc, men några bjuder jag allt på (;












a weekend off

Igår
utgång med tjejerna:
Stinsen, Bulls, bakom, Mogwai, utposten & hampan (; väldigt trevligt!
Hem till Robin, laga mat sen däcka

Idag
Hem
ica och hämta min externa hårddisk, fucking lovely
ta det lugnt, helt seg (x
Kanske utgång eller hem till Robin för myskväll


Dagens- bruna läderstövlar - Scorett, gråa strumpor - hm, klänning - boutique i stan.

She will be loved

Fredag fredag fredag, denna underbara dag som är början på det mesta en fantastisk helg. Jag har världens bästa vänner, alltid spåra ur totaly! haha, kan fan knappt göra ngt utan att man börjar asg!

Har som vanligt haft sömnproblem inatt igen, wtf is wrong med mig?! :S Fast inatt ska jag mysa ned i Robins säng så förhoppningsvis somnar man snabbt. Sen har min älskling åkt till Finland med mami för utställning, kommer hem igen inatt eller imorgon natt kanske det va :S haha, nog koll man har!

Drog till Sääändii innan idag, hoppade in i hennes bil sen körde vi och tanka, oförvirrad tanta som knappt visste var hon va, jag & Sandy dog! Först blinkar hon fel så att hon ska köra ut mitt på åkern, jag & Sandy bara va sysslar människan med? Sen blinkade hon fel igen, haha, sen väl inne på bensinmacken kör hon för långt fram, vet inte vilken sån bensinskit hon ska ha och höll på att backa in i Sandys bil, haha, herregud, Sandys kommentar "snart backar hon in i min, snart backar tanten på mig, förvirrad tant!" Nä vilken bra start på morgonen (dvs vid 1-tiden xD) Sen körde vi hem och hämtade Divan Angeii för att ta oss in till Haket och äta god middag! Hade en jättemysig middag med mina töser (: sen drog vi till systemet och shoppade loss innan vi släppte av Angeii på skolan med hennes cider, haha kan se förskolefröknarna framför mig när Angeii kommer för att hämta sin syskon med alkohol haha :D

Snart kommer fetebrossan för att pappa står  köket och kockar! Det bjuds på hasselbackspotatis med panerad schnitsel och bearniesås, är fortfarande mätt men den männskliga ätmaskinen ska noh allt få ned en hel del ändå!

Sen ikväll kommer tjejerna och förfestar hos mig innan det blir stan, blir nog ingen utgång imorgon så får passa på ikväll.

Lite bilder från 20-årsfesten (;


Mine

Untouchable like a distant diamond sky
I'm reaching out and I just can't tell you why
I'm caught up in you, I'm caught up in you

Untouchable, burning brighter than the sun
And when you're close, I feel like coming undone

In the middle of the night when I'm in this dream
It's like a million little stars spelling out your name
You gotta come on, come on, say that we'll be together
Come on, come on, little taste of heaven





A good day

Halkan gjord, yes!
På tisdag drar man på semester till stugan med päronen och mormor&morfar, ska vara borta till fredag/lördag (:
Så ingen annan får köra bilen mer än jag för att jag ska komma in i körningen ordentligt tills uppkörningen som ska bokas snart! sen ska man klara det möget med!!! FFS, vill bara dra nu, så jävla ressugen! Har väntat på detta sen jag va 6 år och ett litet intyg fördröjer allt, haha :P

Va hemma vid halv 5 idag efter halkan, så inte mkt man gjort, beställt extern hårddisk med som förväntasfullt ska användas så att min data får lite ledigt minne, den håller på att dö här hemma, haha (:
Snart blir det även köp Ipod, 8 gb bör räcka rätt bra för min del (:

På kvällen blev det lite mys hos grannarna framför Idol, sen har man bara segat, snart halv 1, blir snart sova, men har inte kunnat somna förrän vid 3 nu 3 nätter i rad.

Imorgon ska jag, Sandy & Angeii luncha i stan, för nu har Angeii kommit hem från Rhodos :D Men snart drar vi alla igen xP
Sandy - USA i Oktober, jag Australien förhoppningsvis i slutet av Oktober  och Angeii drar iväg i April (;


Helt rätt









Just a small town girl livin' in a lonely world

idag har man faktisk varit lite duktig. Vaknade hos Robin sen vid halv 3 drog jag mig vidare till Actic för att träna lite simning, härligt att vara i vattnet igen. Även om tekniken finns kvar är konditionen något helt annat. Så en halvtimme senare begav man sig till omklädningsrummet.

Har varit fantastiskt väder idag, förmodligen den finaste dagen i september med 17 grader här ute i Påarp :P
Så blev en promenad med hundarna och tränade Pajas på inkallning med goda resultat.

Nu kollar jag Idol hos grannarna sen blir det film och  nanna.

dagens: Sjal-Carlings, mössa-lindex, Jacka-Gina, Tröja - Kappahl, Leggings - MQ

Everything was slipping right out of our hands

Ibland vandrar tankarna iväg några år tillbaka, en sån natt hade jag inatt. Man kunde inte somna för alla minnen kommer tillbaka fast man försökt glömma, stoppa undan och gå vidare i 4 år, men så en film, en låt väcker allt igen och man försvinner in i sitt eget skal.

Ibland vill jag gå tillbaka 4 eller 2 år för att ställa allt till rätta, men det är bara en önskedröm. Jag försöker alltid tänka att vissa saker händer av en orsak och om det är meningen så träffas man igen men det är en rätt klen tröst vissa situationer.

Men igår gick tankarna iväg 4 år tillbaka, till festen, till smsen, till matsalen. Hur jag smugglade in han sista veckan i 1an efter studentfesten till internatrummet, hur alla hade koll på var internatledarna var, man fick ett sms det är fritt nu kom till sidodörren, haha! När man såg hans bil köra iväg och visste att man snart skulle ses i skolan, blickarna i matsalen och hans miner för att göra allt för att få mig att skratta, första besöket hos han, hans danska brytning.
Känslan av att komma tillbaka efter sommarlovet och börja 2an, hur man kom på sig själv sitta och leta i matsalen,kolla på klockan för att komma på han kommer inte dyka upp igen i matsalen eller alls på skolan.

Sen vandrar man iväg 2 år tillbaka, till den dagen då man sitter i uppehållsrummet i skolan och får ett sms, hur allt började igen, 2 månader senare en februarikväll står jag igen på Lunds station och väntar, känslan när jag såg han och hans syster stiga ur bilen, tanken hur fan ska detta gå, jag blev singel för typ 3h sen. Ja tankarna vandrar iväg lite för enkelt, hur mycket han ändras, alla saker som blev sagda, men allt blir inte som man tänkt, kanske kommer det igen, kanske inte, men minnena finns kvar och ibland går man tveksamt igenom dem.

A flashback


Do you remember all the city lights on the water?
You saw me start to believe for the first time
You made a rebel of a careless man's careful daughter
You are the best thing that's ever been mine



Happy juice up in my system, let's keep it hot bartender

Äntligen måndag typ, vila upp sig lite. Precis kommit hem från olympia, mina arbetskamrater är dem roligaste! så skadade vi blir när vi jobbar xP Men kul har vi =)

I fredes blev det utgång, bulls, utposten och till sist ngn klubb vi inte varit på innan. Helt skadat kul hade vi åt alla människor. Jag & Sandy skrattade ihjäl oss så fort den skummaste sliskigaste vita MJ-wannabe skulle dansa till alla MJ-låtar. Killen kunde inte dansa, endå skulle han upp och dansa så fort en MJ-låt spelades, haha! Sandy och jag mimade hjälp hela tiden åt varandra när han började dansa med oss, haha! Nej flippad kväll spec. killen som inte kan ragga, herregud! sen hade vi gubben jag började gräla lite med efter att han blivit utslängd, ngt full man, ahaah! Sen vid 3 drog Sandy taxi hem och jag en till Robin. Bäddar ned mig i soffan under täcket så kommer smarthuvet "vi drar till max" bara klä på sig och hoppa in i bilen. Det är tur vi e störda så vi kan underhålla varandra den största tiden med att flippa. Sen vid 5-halv 6 satte vi på en film fast jag somnade direkt som alltid x)

Lördagen fyllde Ted 21 så på kvällen drog jag & Sandy in till stan för att träffa upp killarna sen på tivvan. Men innan det drog vi till Bulls och shotade med Daniella & hennes kompis. Sen kom Kennie och han & jag tog en biljardrunda, vann första och förlorade andra så blev jämt ^^ men alltid trevligt att umgås med folk man inte träffar varje dag (:
Efter bulls ble det tivvan vid 1-halv 2. dansa loss där till 4, sen kom Robin och hämtade mig.

Söndagen blev lugn. Såg filmen The last song, helt ok film, absolut sevärd. Blev lite chockad över att den påminde lite om en bok jag precis läst (Huset vid havet -Mary Alice Monroe). Sen på kvällen drog jag till Robin och tog det lugnt (:

Idag har även varit lugn, bara jobbat nu ikväll och ligger nu i sängen och kollar Lite sällskap med hundarna (:

dagens outfit, Mössa-lindex, Halsduk, tjocktröja + klänning - carlings, Jacka- HM Divided Exclusive

gdkd

då är äntligen internet på sin plats igen :D

Fast min facebook nördar sönder så har jätteproblem att lägga upp bilder, ihhh!

Helgen har varit super!

I Torsdes var jag och fikade med Nima, mys! saknat honom så mkt! Pratade om allt möjligt, love hans lejonmann, haha, jäkla hår (;

Sen vid 10 lämnade jag espresso house för att möta upp Robin. Söt han är, ringer under dagen och frågar om jag vill äta ute, trött som jag är efter jobb bestämde vi oss för att ta med oss hem och han "Ja, jag tänkte vi kunde äta kinamat för jag vet hur mkt du tycker om det", gullunge (: Sen fetta vi oss i soffan framför tv:n.

Sen är man typ arbetslös med! Företaget har tagit "paus" för att reparera och flytta the business in till stan. Jag klagar inte direkt, har så mkt annat på gång nu endå, körkortet för fullt nu, sen snart 1 veckas semester i stugan där det blir köra heeela tiden, shääätbra!

I lördes hade jag min 20-årsfest, skitskoj, blev riktigt jävla lyckad! Tack för alla fina saker och för att ni kom!
Älskar min granne "Ja vart är han nu den berömde Robin" men kul iaf, nu har alla vänner fått ett ansikte på honom x)

Söndagen spenderades i sängen med Sandy, käkade, gick en runda sen däcka i min säng framför en film (Dear John). 

Idag lagade man pannkakor åt Robin & mig till frukost. Herregud, nyinflyttad "ungkarlslya", det funkar inte, knappt några köksredsap och ingredienser, haha.
Resten av dagen nördade vi framför datorerna och tv sen drog vi ned på stan. Åt på haket, mys, gillar att han är lika störd som en själv, ingen annan kille jg träffat kan tåla min råa humor förutom han. Så härligt att jag bara "ta på dig kepsen, man skäms över att gå med dig" samtidigt som han kan hålla på och säga "tjockisen, sluta ät, du blir så stor då, kolla bara magen och låren" sen bryter vi ut i skratt, love it! Äntligen någon som inte tar åt sig allt personligt!

Så förlorade HIF mot malmö, ah, va fan hände, vart gick ddet fel :/ nä inget kul alls och nu är man serietvåa, för helvete!
Får trösta mig med att snart pussa ihjäl min man som ligger i sängen. Gaston ♥

Rhodos

Jäkla cpinternet. Håller på att krångla konstant!

Men nu ska jag försöka uppdatera innan det lägger av igen xP

Som sagt så drog vi till Rhodos och levde livet!

Dagarna såg ut så här:

09.00 ¨Gå upp för att sova vid poolen eller stranden
14.00-15.00 nånstans där gick vi och käkade.
15.00-18.00 slöetid med stan och lite annat
18.00-20.00 förfesta och fixa oss
20.00-23.00 La bistro för massa goá drinkar
23.00-07.00 fest på barstreet ;)

Ja, riktigt galen vecka med så sjukt mkt skoj. Älskade alla svenska bartendrs, inkastare, fotografer osv, hade skitskoj med dessa människor. Oftast tappade jag bort Angelica & Sandy vid 1-tiden när jag drog till Toxic för att dansa loss med bartenderna, haha, så skadat! sen vid 4 när Angeii slutade mötte hon och Christos upp mig, sen va det fullt ös med hela personalen på Toxic innan dem stängde och vi drog vidare till Colorado! ja, sjukt, alla gick totaly crazy & nuts!

Fy fan kommer sakna att bara gå ut och det är varmare ute än inne xP Men sjukt skoj och tack alla som gjorde veckan superlyckad!




gdk

Hej!

Internet har krånglat sen jag kom hem i söndes. Men ska till Robin imorgonkväll så imorgon-fredag kommer uppdatering om Rhodos och massa skoj :D


RSS 2.0