When I look to the sky

Vilken härlig dag, ska snart ut och gå med hundarna med älsk & Jojje :)

Var ju på Väla igår med, käkade räksallad på graffti med blue cheese dressing i bakpotatisen och viddelök på salladen ;D men fy fan vilken äcklig blue cheese dressing, hällt ett helt saltkar i dressingen, den som gjorde dressingen den dagen kan fan inte ha några smaklökar!

Ikväll ska jag iväg och jobba på dagiset och sen ska jag och älsk gå på bio. Vi ska se Shutter Island med Leonardo Dicaprio :) Imorgon kommer flickan från ovan ut på bio, längtar, är en av mina favoritungdomsböcker, riktig bra ungdoms bok, så ska låna boken idag och läsa igenom innan filmen ska ses så att jag kan bli lika besviken som alltid och ha ngt att gnälla över x) 

La in en musikvideo igår från bandet Train (hörde den låten på medium) och har nu lyssnat igenom deras låtar, riktigt bra band :)
På tal om musik, längesen man hörde ngt nytt från Usher, bara slog mig igår, att det va längesen jag hörde ngt nytt från han, jaja :P

Nu ska jag fixa mg lite innan älsk kommer :) ha det skönt i värmen (här är det 14 grader i skuggan)

Min underbara snygging ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



Hey soul sister

Då har man köpt/beställt glasögon idag, blev dem på bilden, längtar :)

Blev även en joggingtur i skogen idag, härligt att känna kroppen arbeta igen!

Köpte även ett armband på lindex som ska bli halsband till Pajas ;) 

Jobbat på HIF idag med, kul som vanligt :) sen blev det hem till Tobias föräldrar innan vi körde hem till han, ligger i soffan nu och kollar tv, seg är man :P


Dagens låt, skithärlig!

Want to break free

Siken utekväll, kom aldrig så långt, haha :P
Vi fastnade rätt mkt på stinsen och tapaz sen en liten promenadis till tivoli för att hälsa på Malin i den alltför långa kön innan vi gick vidare och träffade upp Henke "ketchupkungen", Haha, vi fastnade på donkan med han och hans kompis, fy fan, tårarna sprutade, jävlar vad jag skrattade x) riktigt roligt, massa Hörbyskämt och randomkillen som kom med en kartong full med såna engångsketchup och frågade om vi ville ha. Trots ett antal nej till dvar hällde han dem över vårt bord och Henke den galningen ser sin chans! Gratis ketchup i 1 år och stoppar på sig hela jackan full och fyller sin kompis keps, herregud, som jag skrattade! en av dem lugnaste kvällarna men ack så rolig ;)

Idag har jag städat, diskat, tvättat, varit hos grannarna antal gånger idag, lämnat Emelie på stationen osv. Var ute och joggade/promenade rask takt med Rico vid halv 9 tiden, så jäkla skönt! Hittade min snö of sweden ring som jag varit av med i min träningsjacka, haha, totally happiness!

Finns fan ingen mer underhållande musikvideo än dem som är livespelning! (kollar MTV) :P

Imorgon bli det in och köpa väska plus beställa nya glasögon (dem på bilden) vet dock inte om dem ska vara svarta eller guldiga.
Nu kallar sängen :) 


Let the party begin

Jadå, då är man på det igen.

Igår kom malin och Emelie, jättetrevligt, jag åt grillat lammkött igår, magert och nyttigt samt jäkligt gott, iaf enligt mig ;) Sen sov Emelie över medan Malin svek vår erotiska natt med att hennes kärleksmagnet hämtade henne, haha, dvs hennes kille.

Idag har jag och emelie sovit läääänge, städat lite, varit hos grannen (as always) och sitter nu och dricker lite, lyssnar på music och kollar tv. Snart utgång ;)

Bilder kanske kommer upp, pallar inte vara ego idag x)
Kan tipsa om Hannas smultron cider, skitgott, mkt godkänd av mig och Emelie, även Xider spring är mumsig :)

Wewew, nu ska jag ge mig, see ya alcoholics

Halloween-09, så sjukt bra

On my way to the top Bitch

Kaffepaus, mums!
Precis svarat Martina lite på facan. Vet inte, men känns som om att vi håller på att hitta tillbaka till varandra igen. Inte för att vi varit ifrån eller så men vi var jättetajta innan och känns som att man glidit ifrån det lite. Vilket inte är konstigt, man glider ifrån varandra ibland och hittar tillbaka igen, så är det. Men iaf kul att prata med henne nu igen när hon är i London och prata lite skit ;) You know what i'm talking about ;)

Ska snart ha miljökunskap, får tillbaka proven, ska bli intressant ^^
Annars nytt är att jag ska odla hår nu, saknar mitt långa lockiga hår som in i, så ska odla fram till jag åker till Australien och sen permanenta typ 2 veckor innan :) så att den nasty-doften från permanentvätskan går bort :P
Men blir någon ny frisyr där emellan, är redan trött på denna frisyren och är jävligt sugen på att kortraka halva sidan en bit, men nej, komme ite göra det. Men blir nog ngt fluffigt page :)

Alexander Mcqueen har verkligen gett ordet skor ett ny innebörd ^^ I hans nya spring collection snackar vi udda skor :P dock hade varit kul att testa men tanken elefant bara slår mig när jag ser dem. Inte min smak, men för dem som vågar, good for you.


Sweet like the devil in hell

Har hittat lite mer bilder som kan beskriva lördagen bättre som Pernilla tagit :)

Imorgon drar jag till stugan med älsk. Bara över natten så ska hem igen på torsdag :) Ska bli riktigt mysigt att komma till stugan :)

Oh, Cougar town nu ;)

see ya

Haha, en knäpp bild på mig och Robin när vi pratar om ngt ^^



Männen hade striptease :P



Och damerna med sina fina nya könsorgan ^^


Patrik

Sweet dreams boy, it's only a dream

Wieho klara fysikprovet precis, haha, herregud, jäkligt skönt :) är rätt skönt att kunna lämna sverige utan att tänka på att man måste plugga en kurs till. Fast än är det inte över, har 1 prov till kvar i fysik så :)

Idag var jag och handlade lite mat och sånt gott :)  Mötte sen upp Josefine på campus för att hämta några UKM-affischer :) så dem ska sättas upp på fredag.

Ja, var ju som sagt möte igår, sjukt som alltid, massa flum och Rijal, jag undrar vad den killen gick på igår, han flummade big time. Satt med ett leende på läpparna hela kvällen och började skratta för minsta lilla förslag och kommentar, haha, Dude you're strange! Yes UKM är den 4:e April. Satan vad jag kommer vara bakis, ska på 20-årsfest, kommer nog precis hinna hem, duscha, byta om och sen iväg igen, haha, precis som förra året. Då sov jag 1-2 h den natten, död var jag. Men med Fredriks härliga kommentarer och mat vaknade jag efter ett tag :D

Ja, lördes, haha, omg säger jag bara, vuxna, fulla människor är ngt av det roligaste ;)  Skadade inte heller att det var massa föräldrar till kompisar och så. Men som sagt skit skoj. Jag och Robin stod vid baren och kvart i 9 ser vi en dam så full att hon måste ledas fram, vi bara WHUT!? klockan är inte ens 9 x)
För att få en inblick vad hela festen var för ngt så: typ 200 pers med Temat att klä sig somrigt och sen på scen var det lite av fem myror är fler än 4 elefanter. Men det var bara en liten del. Så massa filtar och brassestolar på golvet och picknick med typ festivalkänsla. Framträdande från den som håller i festen och alla känner då alla, är sån vänfest. Så vissa sketcher var bland annat vår underbara Anna Anka, Marie Serneholt (stavning?) och ngt av det bästa en sketch på i en annan del av köpinge. Dem hade gjort en film med min granne Göran som huvudrollen som sån retarded och döpt till "I en annan del av Påarp" underbart skönt klipp. Sen kom Patrik ut i transakläder och började sjunga och trippa runt i klackar (film finns nedan). Efter alla uppträdanden blev det livemusik från 2 band, riktigt bra var det. Hade sjukt skoj och gratis i baren ;)

Nu ska jag in till grannen och missbruka dem på deras svenska gästfriheten. Peace fatsos


Lite folk chillar ^^


Patrik i sin snygga outfit


Movie, sorry för den kassa kvalitén

My time to stand

Då är man äntligen själv hemma. Föräldrarna drog till stugan idag med katten och hundarna så har Rico och hamstern kvar hemma. Ska dit på onsdag-torsdag med Tobias och sova över och mysa :) 
Bästa med att vara själv hemma är att få laga egen mat, laga mat man själv är sugen på ;) så imorgon är det storhandel xD

Hade prov i Fysik b idag, haha, gud, verkligen pluggat på helt fel saker, men jaja, så är det ibland. Nu ska jag dock nanna, helt slut. Har varit iväg hela dagen känns det som. Har varit på möte under kvällen ang. UKM :) mer info kommer sen.

Men nu kallar sängen, lördagen var btw kalasfunny ;) Berättar mer imorgon

XoXo 


this day is gone like yesterday

Äntligen sova, har haft skola sen 8.15-16.30 idag, och sen fysikplugg på det. Orar verkligen inte skriva ska upp om 7 h så måste dra mig nu.

Bilder från lördes ;)

Wewwe, Jojje och Sandy


Hahaha, så typiskt Jojje!


Nice ass boy ^^

Fuck denna helg

Ahh, suttit och läst igenom och pluggat på 3/6 kapitel vi har prov i Fysik B till måndag. Fy fan säger jag bara. Har aldrig läst ngt så svårt som fysik, man känner sig verkligen IQ < 0 haha, då är det illa.

Ska bli så jäkla skönt när fysiken är över, det värsta är att det verkligen sätter sig. Typ hela ens livssyn förändras efter att ha pluggat fysik, så mkt som hänger ihop, ingeet sker av en slump, helt otroligt. Ingvar (vår lärare) har varit med om ett antal skilsmässor, är faktisk rätt vanligt om den ena partnern pluggar fysik och den andra inte. För att som sagt, det är mycket som ändras. Var en kvinna som skiljde sig med barn och allt och slutade med sitt jobb efter att ha läst fysik, just nu arbetar hon med magnetism (fysik). så kan det gå ^^

Skadar ju inte heller att vi har den bästa fysikundervisningen i Helsingborg ch en av dem bästa i skåne. 

Fick sms innan av älsk, han är ju på träningsläger i Holland. Min bror är ju oxo med så Granqvist hade ju kommit till träningen och kollat lite så ska dem se hans lag (FC groningen) spela på söndag.

Denna helg kommer bli rätt jävla tråkig. Fredag och söndag är det plugg maximalt. Lördag blir det skoj :D Först malmöutstllning där jag ska ställa Pajas och sen blir det jobba som bartender med Robin Fröss. Håva in lite pengar där med, alltid sweet, fast dem ska läggas undan. Mamma fck ju dels i julklapp av mig att jag ska bjuda henne på sushi :) Så vill ha pengar redo för det och inte snåla här inte, mkt ska det vara ;)

Natti natti



Dessa kameror!

Varför finns det så jäklas många kameror att välja bland? fan skitsvårt att välja -.- Har valt ut 3 som jag väljer bland men är verkligen svårt, visst ska inte köpa förrän om 3 månader men endå!

Kamerorna det står mellan är *trumvirvel* :

- Panasonic lumix DMC-FZ38


http://www.panasonic.se/html/sv_SE/Produkter/Lumix+stillbildskamera/Superzoom/DMC-FZ38/overview/2807042/index.html

- Casio Exilim EX-FH20


http://se.exilim.eu/se/exilimhighspeed/exfh20/

- Casio Exilim EX-H15



http://se.exilim.eu/se/exilimhizoom/exh15/


Utkast: Mars 17, 2010

Då är väskan köpt :D en Haglöfs Carrier 60 liter ;) Stor är den men med tanke på att jag gärna vill ha lite plats till nytt och även att kunna samla på sig innan man skickar hem begagnade saker till Sverige :)

Nu ska man jobba i 2 h, höres sen. btw, har upptäckt att en av de topp 5 artist jag har mest låtar av på mobilen är Jesse Mccartney, men wtf han är rätt bra :)

Jesse Mccartney - Told you so




...

Wieho, min klänning från VILA har kommit ;) mkt nöjd :) även sån usbuttag som man sätter in i vanligt eluttag till Australien har kommit :)

Idag har det bara varit skola, lite plugg, jobb och älsk har varit här. Imorgon åker han på träningsläger till Holland till söndag :)

Men nu ska jag nanna kudden <3


Dagens trasor




shining

Snart sängen och sova! mm, härligt ;)

Varit hos grannen idag, haha sälla, men mina grannar är världens bästa så går inte att hålla sig undan :P iag blev man bjuden på kladdkaka och kaffe, Yumi (:

Tänkte sätta upp en lista på min program som jag följer slaviskt ;)

Måndag

20.00 Håkans bar
21.00 Svenska hollywoodfruar/ Two and a half men
22.00 Community

Tisdag

20.00 Dating in the dark
21.00 Desperate housewives
21.55 Cougar town
22.25 Christine

Onsdag

21.00 Grey's anatomy
21.55 Sex rehab with Dr. Drew

Söndag

18.10 The Hills (uppehåll nu)
18.35 The City (uppehåll nu)
19.00 Gossip Girl
20.00 How I meet your mother
21.55 The big bang theory

SÅ JÄVLA SNYGG!

Hittat en av dem snyggaste skinnjackorna jag någonsin sett! FY FAN! snacka om att man blir knäsvag! dock har man inte 1.500 att punda ut :'( men fy fan! Är H&Ms divided exclusive, åh, dregel!


At the end

Gårkvällen var rolig tills vi fastnade på tempel, verkligen inte ett ställe som jag är så förtjust i, men blev ju tvungen att följa strömmen x) Jag är mer för tivoli, lätt tivoli framför tempel, går inte ens att jämföra, ojämförbart!

Men hemma hos Tobias var det askalas, haha, kommer bara ihåg Sandys snackande om "bil" i Tobias sovrum. Vi gjorde ngt (kommer inte ihåg vad), tror vi skulle till toan, eller hade vi varit där? ja, jag kommer inte ihåg, men kommer ihåg att vi smög oss in i Tobias sovrum och asgarvade sen för att dölja ngt började Sandy prata om ngt som inte var en bil och säger "Jag har alltid älskat såna här bilar, så coola" (skulle enlig henne vara en sån liten modellbil. Måste fan kolla vad det var egentligen...

Haha, var ngn kartong, snacka om confused! Sen bjöd det på massa annat galet som ni kan se imorgon när jag lagt upp bilder. Spec. jag och Jojje skulle skämta med Tobias så vi gick in på toa och jag fotade Jojjes rumpa och skickade bilden till Tobias med texten Jag älskar dig. Haha, sikken min han fick, Jag och Jojje dog ;)

Melodifestivalen var ju oxo igår, topp 3 bästa låtarna va bland topp 3, alltid skoj ju men Manboy skulle vunnit, that's it! Annas låt var bra men känns inte som en låt som har så stor chans i ESC, för lugn för det, men Erics härliga ös på scenen hade nog lyckats bättre.

Idag jobbade jag på olympia ju, helt ok, faktisk riktigt skoj, roligt folk. Startade med läckage i alla såna man kokar korven i, kaos! haha, rätt skoj. Sen full stresshantering vid kassan (jag stod i kassan) och min slav Victor jobbade riktigt bra ihop, jävlar vilket team, haha, tänk er massa folk som skriker vad dem ska ha och han står och tar massa grejor och jag ska ta pengar utan att veta vad dem köpt men vi fick ihop en bra strategi :)
 
Ja, är en kille där i ngn annan kiosk, typ 13 år, brunkräm i hela fejjan! helt chockad, sån skitsnygg rand på halsen! mm, härligt, han är brunare än Sandy, ser skitskumt ut och sån igelkottsfrisyr, hell yeah. Kände mer, slösa pengar på att sola ist så är man iaf brun över hela kroppen (:

På onsdag sk man köpa backpackerväska ;) måste lätt skicka hem UGGs från Oz till mami som väntar på mig när jag kommer hem :P 

Nu ska jag socialisera mig med min älskling.


så jäkla snygg!!!

En mix av Jesse Mccartney och Chris Brown


Justin Bieber, en liten kille som klättrar sig upp kändisstegen. Rätt gullig, inte direkt min smak av musik, men rätt söt och jävligt duktig!


Hell yeah, I'm back

Sikken vecka, sliten är jag.

skulle haft fysik idag men bara ngn repetition så sket i det när klockan ringde 6.45 imorse x)

Har jobbat i 4 h idag, men lätt värt dem 400 kronorna är välbehövda. Har beställt/köpt lite saker.

- klänning på Vila, ursöt och blommig.
- 2 flaskor anti-cellulite från oriflame
- 1 par treggings
 och funderar på en scarfs och ett par skor från Zara (a)

Imorgon bär det av till tassebo med mamma. Ska lämna lite kläder och sånt som jag mamma och Sandy har smlat ihop, haha x) Ska se om jag kan hitta ngt skoj med. Försöker hitta mammas gamla skinnkjol, hittar verkligen inte den. Hade tänkt testa den till min outfit imorgon. Tobias har ju inflyttningsfest så ja, vill ha ngt roligare än vanligt, får se vad jag kan rota fram, har lite ideér från 2 bilder (se nedan).

Fick tips idag om ett program ist för spotify, är inget program men ja. Det är precis som spotify fast på en hemsida ist, skitsmart och tar inte upp en jävla massa plats, kolla gärna in http://www.grooveshark.com

Men nu sk jag kila och äta lite sen ringa Sandy och se vad hon/dem ska göra ikväll :)

Soon suckerZ

Älskar tightsen, äckligt snygga!


They got all the right moves and all the right faces

En liten snabb uppdatering innan dusch och mer plugg kallar.

Skulle egentligen till olympia idag, sånt möte, men det blev framflyttat för mig till imorgon så har bara suttit på campus hela dagen, pluggat och sen jobbat :)

Imorgon är det tenta, jaj, blä blä blä, mkt att hålla koll på. men tack o lov kan man skriva om en liknande tenta om det går under förväntningar (vilket det bör då jag knappt orkat plugga) så på så sätt känns det bra.

Fick hem förfrågning om undersökning genom lunds universitet. Handlar om stamning och vill att jag ska vara med om undersökning och försök hur förbättra. Så ska absolut vara med, verkar rätt intressant :) mer detaljer kommer sen.

Har full vecka :O

Onsdag: Tenta, möte på olympia och vara med Tobias.
Torsdag: Plugga (har 2 labbrapporter och matte) vet inte om Tobias jobbar. Annars blir det nog en sväng inom Sandy, trevligt :)
Fredag: Jobba 2 dubbelpass :O lite plugg och sen får jag se.
Lördag: Inflyttningsfest! Wieho och så var det ngt mer, kommer inte ihåg, haha
Söndag: Jobba (tror jag, haha)

Äsch inte så farligt jue :)

Men nu kallar duschen, ha det sköönt!

 

Mias I-landsproblem

bara 1 h kvar innan kemilab. ÄNTLIGEN! slutade 10 och suttit i skolan sen dess x)
Hade ju prov i onsdes, haha, prov?! kallar ni det för prov?! det kallar jag högstadiekunskap 90%. var typ 2 frågor som jag inte kunde motivera men kunde svaret på (har verkligen inte läst det), som sagt en barnlek, 10 frågor on lite allt möjligt men endå ingenting.

På onsdag är det tenta, ja, TENTA, inte prov utan tenta i kemiB. Lite andra grejor kan jag säga, men ja, får snart börja plugga inte riktigt orkat än. Är på jakt efer en ny kamera med till Oz och tror I have found the one eller the Mr. Right ;) enda problemet är att the one är 2 kameror, svåårt val! Kamerorna slänger jag upp sen.

Gick lite i stn igår och kollade inför framtida inköp, snacka om att jag vill shoppa ihjäl mig just nu! kliar i fingrara som hos en knarkare som inte fåt ngt på ett tag. Fan att man är studerande och pank till des Ultimatu!

I helgen händer typ nada, snacka om självmordshelg! Idag ska jag på 20-årskalas hos Tobias kusin (aldrig träffat innan). Kom precis på, glömt datan med filmerna, jädrans pucko Mia lilla! får vi fixa sen. På lördag blir det plugg och 19-årskalas hos min kusin McBengt, haha ;) fyndigt ;) och söndag massa tv och plugg. Som sagt, en självmordshelg!

Haha, har fått 2 nya roliga kommentarer från mina fox denna veckan ang. Australienresan.

Mamma: "Av alla här hemma i Sverige är det Gaston du kommer sakna mest" Kan inget annat än hålla med, en glad Gaston får mig alltid glad i vilken situation det än är i.

Pappa: Jag står och hivar upp mat (jag har kända matvanor inom min vänkrets för stor aptit) och pappa kläxker ut sig "du kommer fan inte kunna försörja dig nere i Australien, alla pengar kommer du slänga på att kunna ha råd att äta" haha x) Tack Pappa, älskar dig med!

Men nu ska jag hitta Morgan.

Later

Älskar denna bild på Richie.

Tuppjuck

En ny dag i skolan och inget roligt direkt. Bara haft matte och fysik. Har jobbat idag med och håller på att plugga nu, fan segt med 62 frågor att sitta och plugga på, men va fan, kan minst hälften iaf. Lite svårt med vissa olika kretslopp (aslängesen jag höll på med det) och några solgrejor.

Mobror Janzen ringde idag med ;) Har fått jobb på HIF, ska stå i kioskerna :) riktigt najs, även om jag inte ser matcherna får jag iaf höra :D Ska dit den 9/3 och prata lite och sånt. Rätt bra då jag tänkt söka sommarjobb där och redan jobbar där :) Måste prata med min Faster med, hon skulle se om hon kunde fixa sommarjobb till mig i Danmark.

Idag har Gaston haft dambesök ;) Han parades med Safira så nu väntar man i ca 64 dygn x) Så var Susanne och Ulrika(Safiras ägare) här med så vi passade på att ta nya bilder på Gaston :)  

Var sån dokumentär/naturfilm i 3 delar nu häromdagen, missade dock det, grannen som sa det senare. Men man kan se sista avsnittet i svtplay. Handlar om ett team som upptäcker nya arter på Nya Guinea, platser där inga andra människor innan varit och undersökt. T.ex hittar dem djur som är tama då dem aldrig blivit jagade av määniskor och har den instinkten att fly. Så rätt coolt!  

http://svtplay.se/t/127039/expedition_nya_guinea


Nu ska jag fortsätta plugga innan jag ska ringa min älskling :)

Min Kille ♥




Det äpplet föll inte långt från trädet.

Hundutställningen igår, skönt att komma bort och fixa lite med hundarna igen. Pajas blev BIM (bäst i motsats kön och bästa hanvalp och Kira BIR(Bäst i rasen och bästa tikvalp).
Ngt spån hade en blue merle valp (ja, ni vet vad jag tycker om det, spec. dem från gymnasiet som stått ut med denna diskussion) som hon importerat in från Finland (finns rätt mkt blue merle avel där medans man försöker undvika det i Sverige). Kände bara vilket spånhuve! Lönt att köpa in en hund för iaf minst 20 000:- som detta året kommer bli ett diskvalificerande fel i rasstandarden och därmed varken får avlas eller ställas ut. Men vem vet, hon kanske har tankar på blandrasavel... Men gillar domaren bäst när ägaren och hunden kom fram "här kommer en hyena" x) Samt att hon inte fick ett Hederspris för att tävla vidare. Men seriöst, varför vill man ens beblanda sig med blue merle, varför riskera hundars sundhet och föra in blue merle i svenska gener som man kämpat så mkt med att undvika. Snacka om att det äpplet inte föll långt från trädet.

Annars har mina billabong shorts kommit som jag köpte i förra veckan, me like. Håller på att köpa in lite typiska klädmärke som används mkt i Oz. Vill inte helt se ut som en turist :P Fick mitt sånt medlemskatalog från HM idag med, ett par skitsnygga treggins föll jag för :D Bild nedan. Nu ska jag fortsätta plugga iaf och värma pizzan från igår :)

See ya


RSS 2.0