En underbar helg :)

Ja då har man fixat rammsteinbiljetter ;) riktigt härligt, nu är man iaf säkrad en plats :D

Förra helgen bjöd på Fest, släktmiddag, kalas och mys med Tobias :)

Tatueringen har läkt fint och bara någon mmliten skorpa annars inget farligt :) ska dit nästa onsdag igen så att tatueraren kan bestämma om den är läkt eller behöver lite mer tid.

Har haft prov i fredes så har varit fullbokad hela förra veckan med läxor och plugg så har inte hänt särskilt mkt på vardagarna.

Denna helgen bjöd på lite allt möjligt :)

Fredag: Prov i kemi, jag har lätt för kemi men pga av några små slarvfel (riktigt förbannad) så växlade jag ihop lite grejer så jag var bitter hela dagen tills älskling kom på kvällen. Jaag fixade mig lite sen blev det hem till Sandy och förfesta innan stan. Ingen direkt rolig utgång, stod i kö i 40 min till tivoli sedan struntade jag och Tobias i det och stack till mina påarpspojkar. Så kvällen spenderades på steakhouse med dem tills dem skulle till tivoli vid 1. Men det var fortfarande lika lång kö så jag och Tobias stack hem till han ist :) lyckat val enligt mig, riktigt trött var jag vid 1.

Lördag: Vaknade upp med min underbaring, sen kollade vi shopaholic i sängen (: så där, lite smått löjlig/patetisk film men ja... Efter körde vi till Glumslöv för att kolla Hais möta Glumslöv, förlorade tyvärr med 3-1 men var endå en bra och underhållande match :) På kvällen blev det bio, Flickan som lekte med elden, helt ok, men kunde gjorts bättre med tanke på boken. Dem glömde helt och hållet ett av syftena med boken - trafficking. Dåligt, men värd att se, Tobias tyckte den va jättebra och han har inte läst boken ^^

Söndag: Lagade pannkakor till frukost till mig och Tobias, va ett tag sen nu :P sen skulle han spela match i ödåkra. Förlorade tyvärr med 2-0 och HIF tappade en ledning på 0-2 till 3-2, riktigt jävla uselt! Efter matchen körde vi till mig och myste framför tv:n och film till halv 10. Då skulle han hem snabbt innan hans skift började :)

Nu är man själv hemma i 1 vecka medan mamma och pappa är i stugan med djuren, har bara Tequila(hamstern) kvar hemma xD och Tobias är bara ledig torsdag & söndag denna veckan :(  Idag blir det lite förberedande inför geografiprovet på måndag om 1 vecka, läsa igenom och göra klart "pluggpapperna". Ska storhandla, städa och göra i ordning hamsterns bur :)

Ciao


Taggad + Rammstein

Ja då var det torsdag.
Igår var jag och tatuerade mig, wieho, Finally ^^ känns skumt att ha ngt på benet, bara att vänja sig :P Men väldigt skoj att ha Gastons tassar på plats :)

Jag & Emelie har LÄÄÄNGE väntat på att Rammstein ska komma till Sverige och den 16/2-10 smäller det i Malmö :D wieho, så jäkla härligt!

Träffa kompisarna från klassen imorgon (: Ska käka gott och snacka skit hos Jonna samt förhoppningsvis se hennes nya föl (:

I samband med Rammsteinonserten har dykt upp har jag gått och funderat lite på vilka band/artister jag hade velat se förutom dem jag sett redan dvs Metallica x)  Så här kommer en lista. Börjar med levande och sen en med döda.

Levande

  • Kiss
  • AC/DC
  • The Killers
  • Foo Fighters
  • Rammstein
  • Kent
  • Bon Jovi
  • Danko Jones
  • Tomas Ledin

Döda

  • Michael Jackson
  • Johnny Cash
  • Elvis Presley
  • ABBA
  • Grease
  • Nirvana (visst vissa medlemmar lever än men bandet spelar inte)

Dålig mobilkamera ^^


Bilder från Sofiero

Först ut är Maria & Lime (HPs Xider Xprt Lime)



 
Sen Gunilla med Killer (HPs killing for the kics)


Jag & Anvinn (HPs New magic miracle)


Gunilla & Anvinn



Jag & Killermannen <3


Diesel & Lime


Killer (:



Danny, en snygging jag har förälskat mig lite smått i ;)




Killer BIR :)


Det är tröttsamt att vinna ;)


Uppfödargrupp

VMA fiasko

Först ut idag är nattens fiasko på VMA. Pinsamt West och så jäkla onödigt! Kanye West gick upp på scen och tog mikrofonen från Taylor Swft som höll tacktal efetr att precis vunnit bästa kvinnliga video och säger att Beyonce hade bäst video. Därefter blev han utbuad och utslängd, idiot! Men alla är människor och människor gör misstag, fast vissa idioter gör större ^^  
http://www.youtube.com/v/2FtoiYn-sMA&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=sv&feature=player_embedded&fs=1"></param><param

Nu har hösten börjat och det märktes jättetydligt igår på sofiero och idag. Fast solen är framme så är det kall blåst och ruggigt. Kolat runt på lite mer höstmode, höst/vintermode är svinkul :D äntligen kan jag bära mina mörka och dystra färger utan att känna att jag borde ha mer färg. MEN det kommer absolut vara färg i höst och jag ska bättra mig på färgsidan :) Lite bilder kommer snart efter en snabb uppdatering av min helg :P

Fredag: Skola 10,15-11,45. Sen hämta ut mina skor som varit på lagning innan jag begav mig hem. Mådde illa hela dagen så gick och la mig en stund. Mådde lite bättre så bara att fixa sig inför kvällen :D hem till jojje vid halv 9 och börja på det, illamåendet försvann efter ngn shot och cider ;) Sen var det bara utgång i stan :) Riktig rolig kväll och kul med nytt folk. bilder kommer senare idag :)

Lördag: Tobias kom på morgonen och stannade till 4. Vi mest segade hela dagen, haha :P Sen drog jag till jojje och käkade pizza med han, Anton & Roos. Vid 9 drog vi till Sandy och kollade film, haha, skitkul, kollade ngn skräck först med en krokodil, rätt bra x) sen blev det Vegas babe, svinrolig film men va tvungen att gå vid 12 för skulle upp tidigt dagen efter. Myskväll me like <3

Söndag: Sofieroutställning och jag fick ÄNTLIGEN mysa med KILLER, min älskling! har inte sett han på 1 år och 3 månader. han har varit i Ungern men är nu hemma :) Vi hade bara Killer & Anvinn att ställa och Killer blev BIR och plockade hem allt :) Sen på kvällen blev det HIF, katastrof, uselt och totalt fiasko! Efter det kom Tobias och sov över <3 Bilder rån utställningen kommer sen.






H&Ms bidrag till höstmodet. Lite skogsmule stil men jag gillar det som fan.


Följande di:s bidrag.



Dessa två stilarna gillar jag :)


Denna är lite för färgstark i min smak men cool för dem som är mkt för färger och vågar :)




Uppdatering

Så äntligen lite tid under stressen att sätta mig ner och uppdatera bloggen.

I lördes blev det kräftskiva med Tobias hos hans syster, trevligt och jag t.o.m spelade pingis hör och häpna x)

Var i malmö i måndes, trots ett lag som man knappt kan kalla HIF nu när detär så många skadade lyckades vi med en rätt så bra match på borta plan mot malmö. 0-0 blev matchen trots många målchanser, men ja, vi förlorade iaf inte mot ett fullt malmö, haha, ni e så kassa.

Resten av veckan har beståt av plugg och i torsdes kom Tobias tillmin brors lägenhet. Bodde där torsdag-fredag för att få längre sovmorgon. Han är i grekland till idag (lördag). Vi kollade konungens återkomst och myste med pizza och cola :D haha.

Hela dagen igår bestod av plugg, har massa att göra, men nu är det 4 sidor matte och 1 ½ fysikrapport kvar :)

Idag ska vi till Farmor för hon fyllde 75 förra helgen. Så vi ska överraska henne med en fest idag. Sen ikväll kommer min lilla sötnos och ska sova här <3

Och ofc det viktigaste! GASTON är hemma :D min lilla älskling är äntligen hemma och sov i min säng i onsdes, mys! han är världens bästa! Snart dags för att tatuera sig :D wiie.

Men nu måste jag fixa klart det sista innan vi ska iväg.

Pussa

I break the rules so I don’t care,
So i keep doing my own thing,
walking tall against the rain,
victory’s within the mile,
almost there don’t give up now



RSS 2.0