....

Hej alla :)

så nu har jag äntligen lite tid över för att uppdatera bloggen.

Har väl inte hänt så mkt på sistonde, var hos hunduppfödaren i fredes. hennes döttrar har skaffat råttor, fy vad jag saknar mina 2, kul att mysa med såna ljuvliga krabater igen :D Var ute i fredes, blev lite för mkt på shoten så drog hem så kom Tobias ist och sov över efter att han slutat :) sen gjorde vi pannkakor på morgonen och hade det gott innan han skulle jobba och sen komma igen på kvällen. Kollade som man bäddar... med persbrandt, rolig film och persbrandt är het i sin rockutstyrsel :D

På söndagen blev det hem till Tobias, äta lite bullar och spela golf på Wii. vem vann? så klart Mia ;D mohahaha. Sen blev det OP innan HIF började spela. Säger bara jävla blinda domare, för fan, fuck off din blinde fan och katastrof.

Dagen började bra tills skolan slutade och allt bara fuckade sig med bussar, HIFshopen, tåg osv, va fan inte glad då. Nu har jag iaf gjort färdigt matteläxan vi fick idag till imorgon och ska snart sova. Har hittat 2 Ed Hardy tröjor/linne som jag är grymt sugen på :D

Jag & råttorna :)


Framsidan -  denna funderar jag mest på


Baksidan


Framsidan



Baksidan

En låt som berör

Innan jag börjar prata om rubrikens innehåll så ska jag berätta lite allmänt om vad jag hittat på :)

Har inte haft så mkt tid för upddatering sen lördes pga av skola och brist på fritid.

Söndag: dagen startade med att åka buss 9.15 från olympia med raggelines buss, jäkla tifobuss hann före oss men vi kom näst först upp till Göteborg av 4-5 bussar. Hahaha, vi lurade tifo att vi hade blivit stannade för snatteri på rastplatsen xD sen väl framme var det bara att köpa sin öl gå upp och mingla med alla andra HIFsupportrar. Första halvlek stod det 2-0 till gbg men efter bra kämpande av Makondele och Skulason kunde vi kvittera till 2-2 i andra halvlek. Hahaha, på vägen hem tror jag att jag & Chrille tog rekord i de mest onödiga smsen någonsin, vi sitter precis bredvid ben mot ben, haha, och skickar sms till varandra x) Sen blev motorn för varm så vi fick stanna och hälla i vatten osv innan vi kunde köra vidare men väl hemma igen var det skönt att lägga sig i sängen och njuta av denna underbara låt som berör.

Måndag: Har haft lite matteproblem haha, men det löser sig nog snart :) Idag fikade jag med Malin & Emelie efter skolan, pratade lite om allt möjligt och Emelie har äntligen köpt sin skinjacka för 2000:-  ^^ Sen shoppade vi lite innan vi åkte hemåt.

Tisdag: Labbade idag i skolan, trevligt trevligt. fått en ny kompis oxo i skolan som jag umgås med, Eddi. Vi har kemi & fysik ihop och väldigt trevligt att ha ngn att prata med :) Efter skolan blev det hem till 6 och sen in till stan igen. Tobias hade match så kollade på den och pluggade kemi. Sen följde han med mig hem och sov över här, mysmys :)

Men nu kommer vi till rubriken. Låten heter På gator röda och blå av Björns band. En hyllningslåt till Helsingborg som stad och vårt underbara fotbollslag. Jag hade inte kunnat beskriva bättre hur jag känner för Helsingborg och är en låt jag faktisk sitter med gåshud och tårögd.

http://www.youtube.com/watch?v=Kt908e8q-4o

Björns band - På gator röda & blå


Där är stigen du trampade upp
Somrarna för längesen
Där är kullen stans största topp
Där nedanför står din bästa vän


Där är ståplats där du stod med din pappa
Där är din första fotboll som du aldrig skulle tappa
Där är grusplanen där allting rullade snett
Det här är den vackraste staden du sett


Kom så sprayar vi stan röd och blå
Hoppa upp på min cykel som när vi var små
Det är kärlek ikväll syster och bror
Det är bultande hjärtan och slitna skor
Och när strålkastaren slocknar ska vi gå gå gå
På gator röda och blå


Där är skolgården du släpade dig över
Där du duckade för hårda ord
Den röda tröjan är allt du behöver
Du somnade med den på ditt nattduksbord

Varje match varje mål varje seger
Är ström i ditt hjärta och du känner att du lever

Allt i balans så rakt och rätt
Det här är den vackraste fotbollsplan du sett


Kom så sprayar vi stan röd och blå
Hoppa upp på min cykel som när vi var små
Det är kärlek ikväll syster och bror
Det är bultande hjärtan och slitna skor
Och när strålkastaren slocknar ska vi gå gå gå
På gator röda och blå

Låt det rulla ifrån Söder upp till Norrebro
Låt det eka ut till stadsbussarnas slutstation
Jag viskar det i örat på min sovande son
glöm aldrig bort var du kommer ifrån
Glöm aldrig bort all glädje och all sorg
Glöm aldrig rött och blått och Helsingborg


Uppdatering

Uppdatering från lite frånvaro :P

I fredes hade jag bara 1 lektion - kemi, inga svårigheter, seg lektion om atomer och periodiska systemet. haha, i slutet av lektion började en kille spegla sig och rätta till håret, håret var 1CM!!! FFS! nej men vi börjar rätta till håret under en lektion x) nästa gång plockas väl hårsprayet fram ^^

Sen blev det en snabbis till brorsan, duscha och vidare till olympia, min mobror bjöd på middag på olympia, träffade några från laget. asgod middag! ngn köttfilé med klyftpotatis och bearniesås :P sen blev det en rundvisning på stadion, ett ärende till pumas lager och sen hem. Drog till stan igen för att kolla sportbh,  HATAR STADIUM! vilken jävla affär har inte en sportbh från puma men nej vi heter stadium! köpte en tröja på hm och en mössa från åhlens.

På kvällen blev det film hos Sandy och bara ta det lugnt.

Lördag
Kalas hos moster, väldans trevligt, wiie, Gaston kommer hem om 3 veckor :D fan vad jag längtar efter min älskling! Har världens bästa granne ;) Pia köpte hem en kladdkaka till mig från ICAs egna kaksortiment ;) hon vet att jag älskade kladdkakan på Mayas kalas, mintkladdkaka mums! men hon trodde det va den kladdkakan men nix, hon ska köpa den andra nästa gång, haha. Hon och hennes man säger att dem måste hålla min figur mjuk och rund, haha, lycka till säger jag :P

Har precis kommit hem från Sandy, blev blair witch project med sandy, angeii, fröss & skoog. Fast jag varnade att och sågade filmen så fick vi endå plåga oss igenom dem xD sen när den va slut råkade vi hamna på scary movie film och just när vi kollar dyker den enda scenen frpn blair witch upp (den när reportern gråter i kameran ute i skogen) haha.

Nej, upp tidigt imorgon, Göteborg away my friends, ses på sektion A ;) Kom igen HIF!

GG

Lite förhandsvisning av GG :D
http://www.youtube.com/watch?v=YeTtweOLlXc

Har precis bakat kladdkaka, mums ;) ska syäda lite snabbt i rummet innan Tobias anländer :P

See ya

Födelsedag & skolstart

Igår började jag skolan och fyllde 19 ^^ kändes inte riktigt som en födelsedag med tanke på att dagen började med kemi, sen fysik och sist geografi :P

Men det känns helt ok, fysiken känns som det tuffa, kemin & geografin är jag inte orolig över alls. Pratade litemed Emelie under rasten med, haha :P hon har inte börjat än :P Tack alla för era sms & samtal under hela dagen, haha, fickan vibrerade nästintill hela tiden ^^ Sen var det hem och ta det lugnt bara och bli lite firad av föräldrana (:

Sen vid 6-tiden kom Tobias, sötnosen gav mig en bukett rosor och djungelvrål mums :D Sen kollade vi lite tv och film (the grudge, han har inte sett eller hört talas om den :O ) innan läggdags.

Dagen började med att Tobias körde mig till skolan, 2 lektioner idag bara med en håla mellan 9.45-12.30 ^^ hade fysik sen matte C. kändes faktisk ok i slutet och började hänga med, men får läsa igenom lite gamla anteckningar från matte b :) på hålan gick jag hem till dennis och väckte han, gjorde kemiläxan där och vi åt frallor till frukost, ibland är brorsan bra (:  

Läste igenom halva kapitlet i kemin till imorgon när jag gick från stationen till hemmet. Träffade Ted & Ståhl som slutat jobba för dagen när jag nästan var hemma. haha, har ont i magen efter allt skratt, stod i en halvtmme och bara pratade massa knäppa och roliga saker, hahaha >.<  Nu har jag läst klart kemin till imorgon och ska äta. Tobias kommer sen ikväll och nu åskar det :D wiie, älskar åska. Aja, ska träna oxo idag, hej då

Just det, glömt säga att Tyra Banks ska vara med i ett avsnitt (kanske fler) i GG längtar :D hon ska spela Diva och inte vara så snäll mot Blake :P Även Hilary Duff har en roll i nya säsongen - jag spricker snart :D




Besök på väla

Dagen startade med att storhandla med mamma och efter lite krångel med bilen, haha, var vi hemma igen så att Tobias kunde hämta mig vid 1.Han frågade mig igår om jag inte ville följa med till väla, dum fråga, självklart vill jag med till väla ;) Shoppade lite underkläder,en grå body med vit text och ett par gråa leggins - snyggt till hösten :)

Sen körde vi hem och åt lite nudlar och myste innan han var tvungen att bege sig till jobbet. Jag jobbade även lite idag och tog en joggingrunda dit :) Annars har det blivit packa skolväskan och lite ånt smått.

Imorgon fyller jag år, ser man på ser man på ^^ önskade mig inget förutom en bok som jag fick i söndes så får se :P

Nu ska jag kolla lite tv och så.

Höstmode 2009 från Twenty8twelve


Härlig dag

Idag blev det ett besök på komvux, registrering och träffa en studievägledare (?) för att få schemat, haha, som jag gillade den killen, riktigt soft och humoristisk :D ska prata med lärarna på onsdag ang. krocken av mitt schema på måndag. Blev en liten ändring i schemat med så det nya kommer upp nu med :) massa håltimmar - me love, brorsan bor 5 min gång från skolan och jag kan plugga på håltimmar så jag har lite frtitid med, speciellt om man nu kommer in i ett förhållande vilket det verkar som.

Efter komvux blev dt hem till en nästan nyvaken Tobias som jobbat natt och pussa lite på han innan han skulle iväg & jobba igen :) Sen handlade jag lite pennor och häften till skolstarten på onsdag.

Men nu ska jag kolla lipstick jungle, me love :D


......

Åh, så jäkla typiskt, kalmar & elfsborg förlorar, vi möter ett skitlag som örebro och spelar som ett jävla amatörlag. Kan inte beskriva det bättre än Hampus - äckligt!

Hade kalas idag, fyller ju 19 på onsdag, soft. Imorgon blir det inskrivning på komvux - idioterna har satt 2 av mina kurser samtidigt på måndagar - lyckat! Ska köpa HIF-trosorna imorgon då min mobror glömt fixa så under tiden han fixar ett par köper jag ett par. jeje, whatever, slänger upp bild från stranden igår.

Simma lugnt

Mitt schema, soft



Jojje & Pajas på stranden






Internationella Orgasmdagen

Som tidigare nämnt är det den Internationella orgasmdagen idag.

Jag tänkte prata lite om mitt privatliv och hur jag ser på sex :P

Som nog många av mina vänner redan vet så har jag inte haft sex på prick ett halvår igår ^^ haha, wieho. Varför frågar måga av mina kompisar och nytt folk. Ja, anledningen är rätt enkel för mig. Jag är en sån person som endast har haft sex med killar jag är tsm med och har fortsatt med det. För mig är det bästa sexet med en människa man tycker om väldigt mycket och älskar. Man behöver inte ens komma med denna person utan bara känslan att man gör ngt så intimt och personligt (som det är för mig) räcker mer än väl. Så varför då nöja sig med one night stands och kk? Jag har testat KK med ett ex men nej.  Det är inte min grej och känns helt fel för mig, jag vill ha det med ngn som jag vet tycker om mig och som jag kan lita på som inte dagen efter sätter på en annan, utan han tillhör endast mig.

Nu får ni inte tro att jag ogillar och ser ner på människor som har KK & one night stands för om sanningen ska fram, vet jag inte ngn som gör som jag utan mina kompisar har både kk & one night stands och jag älskar dem lika mkt för det och skulle aldrig kunna bråka eller ogilla ngn mer för det. Men för mig ska sex utföras mellan 2 personer som är tillsammans och jag som är rätt lekfull vill känna mig trygg och inte tycka att något är pinsamt med min partner :)

Allt för mig, nu ska jag snart hem till Sandy (:

XoXo <3

En snabbis

Har inte så mkt tid på mig, ska snart till stranden med Sandy & några till :)

Vi var ute igår, helt ok kväll, och jag shotade Tequila vilket jag har svårt för sen Jonas & jag shotade det ^^ men det gick bra och skoj hade vi :) sen vid 1 när hampan stängde tog vi tåget hem, där sandy spiller ut sin kebab på tåget, haha, sås överallt x)

Sen skrattade jag lite åt Sandy & Angeii som tupjuckade i lägenheten för dem kunde inte stå stilla så kissnödiga dem va men Johannes var på toa och dröjde xD Väl hemma igen kom Tobias och sov hos mig inatt :) Han stack för en liten stund sedan, hans syster ska snart ha en fest men som egentligen är ett hemligt bröllop, bara han som vet för att kunna ställa in fotbboll & jobb :P

Nu ska jag iaf ned och packa lite, Pajas ska med stranden ;) bilder kommer sen :P Är internationella orgasmdagen idag, ett ämne om det kommer upp senare :P

Au Revoir


Ett glädjande sms

En solig och fin dag som denna har jag självklart ägnat en stund på stranden ;D Så när jag låg där och läste min bok (som är beyond jättebra) fick jag ett sms av min kära vän Jonas :D Han berättade att han äntligen hade kommit hem igen efter att ha varit ute på havet hela sommaren (lite kontakt har vi allt haft :P). Så jäkla kul att äntligen ha han hemma igen. Det är bara Jonas som jag kan skämta och underhålla mig med på ett väldigt sarkastisk, ironiskt och elakt sätt ;) Har försökt med andra ska du veta Jonas, men dem tycker inte det är kul utan tycker jag är elak xD Men nu jävlar ska vi ta igen denna tiden ;D

Övriga dagen gick åt att mathandla med mamma, göra dagens middag och rädda mamma från detta, träna, jobba och fått rena sänglakan :D Snart kommer Tobias oxo, myyys :) Ska kolla lite film och sånt, är nästan hundra på att han kommer somna efter 14 h jobb :P

Men nu ska jag gå :)

XoXo


Framtiden

Jag är sån människa som alltid har planerat hela sin framtid. Jag är en planerare och det är inget jag tänker på utan utför det automatiskt. Sen jag var runt 5-6 år har jag alltid vetat vad jag vill göra, jobba med delfiner & valar och bo på ett varmt ställe. Sen dess har jag helt enkelt arbetat mig framåt mot det målet och när jag gick i högstadiet visste jag det, marinbiolog. Innan har det varit väldigt mkt delfinskötare/tränare men pågrund av vissa orsaker och faktorer har jag ändrat åsikt och är emot delfinarie och vill jobba emot dem och med vilda delfner.

Nu, snart 19 år :P och efter 3 gymnasieår som djurskötare börjar jag äntligen komma nånvart. Jag vet att jag borde gå NV men jag ville inte begränsa mig så pass mkt utan ha en mer djurinriktad linje. Dem naturvetenskapliga ämnena som fattas som inte ingår i min linje ska nu läsas in under 1 år på komvux. Iiiii, panik typ, hårt arbete men det ska fan gå och om 1 vecka börjar det - Helvetesåret.

Efter komvux blir det lite jobb, spara ihop pengar, åka som volontär med delfinforskning, ta dykcertifikat och kanske au-pair under en tid (så fall australien för att se om det är rätt ställe). Därefter blir det högskola, men jippi ^^ förhoppningsvis blir det marinbiologi på University of western australia. Om inte det finns det massa andra skolor på hawaii, i norge, göteborg osv :)

Ja det är min framtid i stora drag så som den är planerad hitills, väldigt ytligt.

Dagen
Idag har det blivit stranden med mamma, lite bränd i ansiktet :P sen blev det lite träning, magpass innan middagen. Vid 6-tiden gick jag & mamma och simmade lite mixat med vattengympa. Gud min kropp, haha, men så härligt :D När jag var hemma igen skickade Pia (grannen) ett sms om jag ville ha efterrätt så knatrade in till dem där Petra & Classe oxo befann sig. Det blev fruktsallad med nötter & havre :D asgott ;) sen skulle dem kolla på Pajas & Jacko så släppte ut dem  trädgården så dem fick busa lite :) Har varit lite duktig genom att packa ytterligare 2 lådor med saker :P nu ska jag snart sova så fort jag fått in Tequila och kissat Pajas :) godnatt


Full rulle

Hela dagen har det varit full rulle. Ska snart renovera rummet så har rensat, packat ned saker och organiserat. Puh, hårt jobb :P men klar för idag. imorgon blir det 1 låda till osv :) Har rensat bland mina väskor med, det behövdes :O sen skorna vill jag inte, kommer inte kunna slänga ngt endå xD Hämtade min nya vinterjacka som jag beställde förra veckan, en ljusbrun Henri Iloyd, me like :) behövs nu när marwin jackan börjar bli sliten och kappan känns en aning för kall.

Igår spelade HIF, vann med 2-1 mot hammarby, haha, så gott :D nu är vi SERIELEDARNA och måste fan hålla detta nu. 10 år sedan vi vann allsvenskan sist och det är på tiden igen! För övrigt spenderade jag måndagen hos Tobias :) På söndagen såg vi änglar & demoner, en bra film som jag rekomenderar, men måste nog erkänna att jag gillar da vinci koden lite bättre ;) det är ngt med religion och gamla historier som fascinerar mig, är nog därför jag gillar Dan Brown serien så mkt :)

Ska snart ut och jogga lite, är lite sugen på godis, äter inte det lika ofta längre, blev lite i lördes & söndes men bara några bitar :O så ska utnyttja kroppens behov av snabba kolhydrater efetr ett träningspass genom att jogga till ica, köpa lite godis och sen jogga hem för att sedan kränga lite ;) när vi endå är inne på jogga så måste jag berätta en sak om när vi var i danmark för att se metallica. Vi anländer då till Forum numera kallad för hälsostaden ^^ och möts av en massa danskar, nästan INGEN går som en vanlig svensk utan alla JOGGAR, POWERWALKAR eller CYKLAR! snacka om att vi var förvånande och visste knappt vart vi sulle ta vägen vid denna syn men som vi är gick vi lite, skrattade åt allt och hittade en plats i centrum på en trottoar. Där satte vi upp våra brassestolar, tog fram kakor, rökte och krängde medan folk stirrade ut oss, haha xD Här kommer svenskarna typ ^^ lätt ett av dem bästa minnena från den resan ;)

Henri Iloyd jakan :)



Tequila på sin favoritplats - elementet :P

Söndag

Hej alla :)

Jätteskönt väder ute, varmt & klibbigt ;D har grillat idag och busat lite med monstren i trädgården :)

Nu ska pappa snart skjutsa mig till Tobias där jag ska tillbringa resten av dagen :) senare på kvällen blir det hem till Starhög (Tobias kompis) och hans flickvän för att kolla film.

Snabb uppdatering bara, ska måla klart naglarna så måste avsluta :D

It's times like these you learn to live again




En händelserik eftermiddag

Dagen började med ett telefonsamtal från grannen vars barn har hittat en mus - vildmus som inte verkade helt ok. Så jag gick ut och tog in den i två banankartonger som jag byggt ihop till min hamster(använder endå inte dem eftersom hamstern springer lös i mitt rum). Chockad och rädd som den lilla vännen säkert var och deras instinkt är att låtsas vara död när rovdjur tar dem rörde den sig ytterst lite under 1 h. Sen började den springa runt i utrymmet, upp i matskålen, ned i vattenskålen, in i hängmattan & toarullar. Förmodligen väldigt stressad men eftersom svansen som var skadad inte verkade påverka (vilket det kan göra eftersom svansen är en förlängning av ryggraden) musen så släppte vi ut den i trädgården. Efter lite studerande och hoppande/springande på plattorna, rabatterna & gräset såg vi att allt inte stämmde, förmodligen skada på ögat så vi tog in musen till grannen så fick han avliva den. Tråkigt, men sån är naturens gång med predator. Sen var dt bara att slänga och sprita lite saker för att minska risken för smittsamma sjukdomar ^^

Senare på dagen blev det en tur till stan med Angei & Sandy, massa mys, trevligt, skratt och fika på mezo :) haha, kommentaren från Sandy när hon ser en kille runt 20-21 i wannabebrat kläder, lätt bäst. "Kolla neandertalaren" och jag fattade inget, jag bara "huh, vadå neandertalare han ser inte ut som ngn neandertalare" och Sandy "ja, jag vet inte vad det är, hört mamma säga det bara" haha, jag dog, sen fick jag förklara vad neandertalare är och att den killen förmodligen var mer lik en tidigare utvecklad homo sapiens ;) lilla Sandy, man kan bara älska :D

När vi väl kom hem blev det en snabbis hem innan jag drog till Sandys föräldrars hus (Sandy passar) och kollade tv där resten av kvällen med Sandy, Angeii & dem 2 monstren ^^

Musen


Jacko klarar inte av datalivet ;) klenis :P


Pajas, killerdog nr.1 ;)

Såg dessa på Zebra när vi var i stan, JAG VILL HA! gråa uggs, Yumi ;)


En trevlig kväll i Hörby

Fredagen

Fredagen bjöd på massa mys i Hörby med Malin, Emelie, Jonna & Sofie :D LIte saker kom fram i jag har aldrig leken och vi upptäckte att Jonna kör som en galning, haha ;) Sen när vi va och köpte glass vi Jonna ett mkt trevlig samtal från hopperskan Helena Lundbäck som tävlar i VM & OS, med andra ord en väldigt stor hopperska. Hon ville att Jonna skulle komma och provrida. Hoppas verkligen att Jonna får jobbet, hade varit så jäkla kul för hennes skull :D

Tack för en riktig trevlig kväll, nästa gång blir hos mig med bad ;D

Malin & Emelie äter grillat ;D


Jonna & Malin innan vi ska ut och köpa glass


Emelie, Jonna & Malin


Emelies mormor&morfars hus


catfight ;)

RSS 2.0