Just another day in my life

Gårdagen bjöd på massa trevligheter. Gick först en runda i stan och köpte lite kläder på H&M & Spirit stores. Sen vid 5 körde vi (Roos, Sandy, Johannes & Jojje) till stranden för kvällsdopp. Skithärligt, även lilla Diza fisa tyckte det men blev nog mest glad när hon fick stryka sig mot alla handdukar xD Blev lite tv hos mig med Roos, Jojje & Martina, vid halv 1 blev vi sugna på donkan så körde dit och krängde lite ;D Därefter körde vi lite i stan, nördade oss och körde till stranden på Råå, gick lite där och kollade. Hem igen och kolla lite tv till innan man gick och la sig vid 3.

Vaknade upp sjuk idag, mindre roligt. Huvudvärk, slem i bihålorna, halsont och ingen energi typ ^^ men efter lite mer sömn och panodil orkade jag och duscha och krafterna började komma tillbaka. Just nu mår jag väl bra, varm, nasal pga slem och halsont, haha. Kameran kom idag med :D så var och hämtade ut den och ska kolla lite närmare på den senare. Ska snart grilla med mamma innan det blir kvällsdopp idag igen. Imorgon ska jag till Malin, några klasskompisar ska träffas där imorgon och bara ha det trevligt :) På lördag blir det liseberg, åh, längtar som in i, bara åka massa :D Jag, Angelica & Sandy har gjort en pakt att vi ska åka uppskjutet eller nedskjutet för ingen av oss har vågat det innan x)

Gårdagens outfit

Dagens härligheter

Var hemma 3 inatt efter en powernap med Jojje hos Sandy, haha xD Blev väckt vid 10 idag av Johannes som ringer och undrar om jag ska med till stranden och så blev det. Vid halv 1 körde vi till stranden, solade och badade. Jag & Sandy flöt runder i havet och bara njöt medan Johannes & Jojje brottades ^^ Hemma igen vid 4 begav jag & pappa oss för att övningsköra. haha, första gången jag kört på 2 år, men det gick bra och pappa tyckte jag kunde köra hem från hans jobb och så blev det. Lite rondeller och sådan skoj :P Väl hemma blev det tv, Greek & Privileged, älskar Greek :D En runda hem till Sandy blev det efter tvn och bara softa och prata lite innan hon skulle sova. Just nu kollar jag bara tv, chattar med Emanuel och lyssnar på en av mina favoritlåtar av Michael  Jackson (man in the mirror). Egentligen borde jag hata den låten för den påminner bara mig om mitt ex men jag älskar rytmen, hans röst och texten så kan bara älska den.

Kendra Wilkinson har gift sig med sin man Hank Baskett. Tycker det är väldigt kul, har alltid tyckt om Kendra, härligt skratt, härlig humor, härlig personlighet och är en pojkflicka, Me like.




Blivit lite brun ja ^^


Ölbrännboll

Kvällen startade med att vi grillade (jag, Angelica, Sandy, Jojje & Jonna) efter det spelade vi lite ölspel och väntade på att folket frn Bjuv skulle komma. När dem väl kom blev det ölbrännboll ute i mörkret, flippat roligt xD Kvällen avslutades med efterfest hos Sandy. :)

Idag käkade vi frukost på Haket och shoppade lite innan vi åkte hem.  Väl hemma hos Sandy ser Angelica & Jag reklamen för ansökan till årets paradise hotel  och Angelica ba vänder sig om "Mia, ska vi söka? :D" haha, och så blev det. Jag hjälpte Angelica med att skriva och sånt så ska jag skicka in min ansökan idag eööer imorgon. Jag gör detmest för skojs skull för jag ska endå plugga i 1 år, men kul och se om man kanske kommer med ^^ Nu är jag hemma ska byta om lite snabbt innan jag ska till Sandy igen. Skmitvarmt ute, står här och lökar i min nya bohemiska tunika :D



Sandys jordgubbar



Kylen till grillningen


Grillning & ölspel


Spela öl brännboll


Haha, bästa bilden, kolla jojjes hand innanför Fiddes byxor, HAHAHA


Ölbrännboll


Ölbrännboll


Ölbrännboll


Jojje vilar vid konen


Påfyllning


Sandy' place



Fidde oco på Påarpsbesök ;D

Sandy's place

Hej alla
Ska om 10 min hem till Sandy, ska grilla och mysa där ikväll med folket :) Idag blev det en liten tur till stranden och bara stekt oh badat lite.

Nästa helg blir det Liseberg, ska bli så satans kul. Bara att vänta hem våra pöjkar som är i magaluf denna veckan :P

Jaja, ha en trevlig kväll, nu ska jag till Sandy och ta en kall öl - Livet ;)


King of pop is dead

Michael Jackson avled igår. RIP. Chockad är jag, han är ju en av de bästa...

Så här står det på DN:s hemsida  http://www.dn.se/nyheter/varlden/michael-jackson-dod-1.898930

Michael Jackson har avlidit på ett sjukhus i Los Angeles, rapporterar kändissajten TMZ. Popstjärnan blev 50 år.
 

Michael Jackson har även omtalats för andra saker än sin musik. Det har bland annat handlat om anklagelser om sexuella övergrepp, hudsjukdomen Vitiligo och ekonomiska bekymmer.

Michael Jackson drabbades vid lunchtid på torsdagen av hjärtstillestånd. Klockan 12.21 lokal tid inkom larmet från Jacksons hem i Holmby Hills utanför Los Angeles.

Då ambulanspersonalen kom till hans hem fann de att han inte andades. Hjärtlungräddning redan utfördes av någon i hemmet.

Jackson fördes genast i ambulans, under hjärt-lungräddning, till UCLA Medical Center i Los Angeles.

Polis och livvakter blockerade genast entrén till akuten på UCLA Medical center där Jacksons vårdades. Fans sägs strömmade snabbt till platsen.

Stjärnans familj uppges har varit hos honom på sjukhuset UCLA i Los Angelses dit han fördes. Innan beskedet om hans död kom lät familjen meddela sajten TMZ, som var först med nyheten, att hans tillstånd var kritiskt.

Inga officiella uppgifter från sjukhuset har ännu kommit.

Michael Jackson lämnar tre barn efter sig. Han har sonen Prince Michael och dottern Paris Katherine med sjuksköterskan Deborah "Debbie" Rowe. Jackson har även ytterligare en son, Prince Michael II, kallad "Blanket". Vem som är moder till honom är okänt.

Händelsen inträffar just inför världsstjärnans omtalade comeback. Spekulationerna om hans hälsa har varit många, åtskilliga har också befarat att han inte skulle orka med den kraftansträngning som en comeback innebär.

Michael Jackson har haft problem med hälsan tidigare. De senste ryktena sade att han skulle ha drabbats av hudcancer.


Årets första havsdopp

Idag cyklade vi till stranden, Jag, Jojje, Jonna, Sandy & Angelica. Mycket härligt väder och blev ett långt dopp dvs årets första dopp :D Sen vid halv 5 stack vi hem och drog till väla halv 6 :) shoppade lite saker, REA ju :D  Ni ser nedan några saker, utöver blev det ett vitt linne, långa löpartights från SOC (Stadium) och nagellack :D Nu är det lite So you think you can dance med Jojje & Jonna och lilla kattungen Charlie :)

Ha en bra kväll


Lilla Charlie, nyvaken ^^



Skor (50 kr )och Trosor från H&M (30 kr) jag älskar rea xD



Klänning från Cubus (199kr)

Tisdag

Idag har det blivit en sväng till stan med Jojje & Jonna. I påarp var det hett som in i så vi tänkte då drar vi till gröningen, solar & badar men när vi väl kommer dit blåser det så vi stod bara ut i 40 minuter ^^ sen drog vi och shoppade lite i stan. Har hämtat min mobil också, fick en splitterny för den gamla gick inte att laga. Har beställt kamera till mamma också, en Nikon D40, detta ser vi fram emot ;D



It's not what it always looks like

Jag tänker inte lägga ut hela mitt liv och privatliv på denna blogg men vissa saker vill man ändå bara berätta för att man ibland inte riktigt förstår. En sån här sak är mitt ex och jag tänker inte skriva ner hela skiten för jag varken vill eller tycker det angår någon som inte redan vet det. Men för den som redan vet vilken idiot han var och vad han gjort så tänkte jag berätta för dem. Jag vet att mina klasskompisar och andra vänner som jag inte träffar så ofta läser min blogg och säkert vill veta hur det kommer sig att han svarar och vad han nu gjort.

Men nu sätter vi igång för folk kommer få ett gott skratt i slutet ^^
i Lördes fick jag veta av en kompis till mig som känner tjejen som mitt ex blev tsm med 1 månad efter mig (det höll dock bara 1 månad). Mitt ex sa alltid till mig att alla hans ex va otrogna mot han och nu säger han att även jag var det. Förbannad som jag blev skickade jag ett sms till mitt ex som jag inte pratat med på 4 månader, sen det tog slut. Det va inget snällt sms men allt var sant och löd  ngt så här vad hans problem var, att han var för feg för att prata med mig men ljuga om mig kan han, att han är 23 och ska börja uppföra sig som det med. Mot alla odds och en chockande Mia svarade han faktisk. Hans svar var ngt förbannat vilket jag fortfarande inte kan sluta skratta åt, dels att han har fan inte sagt det och det vet väl fan han själv om. Sen i det andra sms bad han allt och alla att dra och elvete och att han r trött på allt och bad mig ha ett så jävla bra liv. Efter att ha bett han ha ett så bra liv själv och jag tänkte nu så var det slut, nu vet han att jag vet, men nej då. När jag går från bordet hör jag tjejerna skratta som fan och ropar till mig, då har han självklart svarat igen med att lita på andra då, du ska bara veta vad andra säger om dig. Detta var faktisk det roligaste smset av dem alla. Dels har jag ingen som helst anledning till att lta på han efter allt han gjort och dels känner han bara 1 person som känner mig. Så glad som jag var svarade jag bara : "haha ja. för du känner ju så många som jag känner" och där tog det slut ^^ En mkt intressant och rolig stund :P  Men han kan gå och ljuga om att jag var otrogen om det nu är det enda sättet han får brudar på och om han nu mår bra av det. Mina vänner vet vilket som stämmer och det är det viktigaste. Han kan verkligen inte sjunka lägre i mina ögon.

I don't wanna talk
About the things we've gone through
Though it's hurting me
Now it's history
I've played all my cards
And that's what you've done too
Nothing more to say
No more ace to play

The winner takes it all
The loser standing small
Beside the victory
That's her destiny

Gaston Internationell Champion

Gaston blev Internationell champion idag :D min lilla Älskling <3

Skriver ett litet snabbt meddelande nu innan jag, Roos, Jonna och Jojje ska kolla film ^^

Älsklingen


Älskling & jag <3


Mamma & Älskling


Grillkväll

Igår blev det bara en massa mys med mkt folk hos Sandy, pizza, film, skratt och roliga minnen från midsommar.

Nu sitter jag framför tv:n sminkar mig lite och lagar bearniesås xD Ska snart iväg till Sandy & folket och grilla och ta en öl. Ska möta upp Angelica C på vägen så bär det av :D igår kom en massa intressanta saker upp om mitt ex kan vi rätt lugnt säga, mer om detta kommer sen, men mkt komiskt må jag säga xD

I know life sometimes can get tough! and I know life sometimes can be a drag!
But people, we have been given a gift, we have been given a road
And that roads name is... rock and roll!


Midsommar

Midsommar va GALET!!!
Kvällen började vid 6-tiden med mat hos mormor&morfar och jordgubbar. Sen vid halv 10 bar det av till Sandy och fira hennes 19-årsdag. Sen vid 1 tiden stack vi till skoog, badade i underkläder och duscha i varmvatten xD En mkt trevlig kväll ;D

Mormor&morfar


Dålig bild på mig ^^


Haha, sen blev det vaxa massa pojkar xD här Lundgrens redan snaggade skalle^^


Martina & Ronna


Jojje ska vaxa benet


Sandy & jag goes wild with the dildo som Sandy fick;D


Koppen & D.Skoog duschar


Min kusin


Poolen vi badade i



T.skoog upptagen med att fota Diesel

Bandtröjor & grill

Grillkvällen startade med en liten roadtrip till Maxi på råå och köpa kött sen hem till Sandy igen. En mkt trevlig kväll med en intressant dispyt som dök upp ang. bandtröjor. Musikbandströjor är ju inne nu och väldigt många såna köps hos Carlings som Rolling stones, Kiss, Ramones, Volbeat osv dvs massa rockband. Jag är en sån människa som tycker att man ska endast köpa bandtröjor om man lyssnar på bandet, vad finns det annars för mening att gå runder med en tröja med ett band på som man inte ens känner till en enda låt som dem gjort, utan endast bär för att den är "snygg, cool, inne". Så en av mina bästa kompisar Martina som är väldigt mycket av en modetjej som älskar att hålla på med kläder och mode har köpt en Kissröja. Detta reagerade jag väldigt mkt på då inte ens jag har en Kisströja och Martina har en fast hon inte kan en enda låt medan jag har några album av dem och hon HATAR min rocksmak, hon är mer för RnB. Som sagt jag älskar min Martina men detta är min åsikt av bandtröjor som bärs av folk som inte lyssnar på bandet. Men inga arga vibbar här inte, midsommar idag och allt :D

Midsommar startade vid 12 med att jag & Jonna körde och hämtade Jojje & Ronna för att sedan köra til stan och köpa Sandys present. Efter köpet blev det en tur till Torino och sen hem till Ronna där man möts av en skrikande Ina (Ronnas syster) som står i bara underkläder, haha ;D Nu ska man snart hoppa in i duschen och fixa lite. Ska hem till mormor & morfar klocka sex och sen till Sandy och festa där efteråt.

Grattis Sandy på 19-årsdagen :D <3


En helt vanlig dag

Hejsan
Har precis städat Hamsterns bur och slagit in Sandys presenter, så duktig så ;D
Ska ta på mig mina cykeltights och linne snart och ge mig ut på en cykelrunda. Så jäkla skönt när man får upp en helt annan fart på tävlingscyklarna än vad man kan få upp på vanliga cyklar.

Ikväll är det bestämt att vi ska grilla hos Sandy, ta några öl, kanske spela lite fotboll eller ngt, mkt trevligt :)
Slänger upp ett inlägg senare efter träningen om jag får tid.
Ha det!

Bild från igår


Ett zoo, en bio & en mobil

Hej allihopa
Nu är djuren hämtade och hemmet har förvandlats till ett zoo med mjölmaskar, hamster, hundar, kattunge & fiskar ^^
Igår blev det som sagt bio, baksmällan, skitrolig va den. Jag är KÄR, humor helt i min smak ;D efter bion blev det lite film hos mig till halv 2 sen nanna, jättetrött.

Har äntligen fått en lånemobil, gud vilket klabb. Dem första 2 lånemobilerna funkade inte så slutade med att jag fick en som inte är till utlåning egentligen, men jag klagar inte ;) Snart midsommar :D jag längtar, har köpt klart Sandys present nu och jag är SÅ NÖJD, SÅ NÖJD! :D
 
Har precis kommit in efter att jag & mamma tagit lite studentbilder utanför trädgården. Ska iväg och bada sen med folket, haha, vi överanvänder den poolen ;)

Jimmy Choo är H&Ms nya samarbetspartner from november, det ser jag fram emot :D Rihanna ska förmodligen fotas för playboy oxo. Ja, detta kan man ju ifrågasätta. Men visst, kör på.

Nu måste jag iaf iväg och käka och packa innan badet.

Ha en skön kväll i kvällssolen :)

Vegas valpar


Vegas hanvalp, sockergryn <3


Valparna nannar


Pajas, Annvins valp, förhoppningsvis vår framtida valp :D


Anouck på bushumör ;)

Besök till hunduppfödaren

Mamma och jag ska hem till hunduppfödaren senare idag vid 4a-tiden. Vi ska hämta hem Foxy, Diza & Melody samt en liten 5 veckors kattunge :) Gunilla (uppfödaren) ska på husvagnssemester med familjen i 3 veckor så dem hundar som inte ska ställas ut ska vi ha (: Jag ska äntligen för första gången se hanen som vi kanske ska ha om han utvecklas bra :D han blir faktisk prick 3 veckor idag ;) LIte bilder från besöket kommer sen. Ikväll blir det jobba snabbt för att sedan gå på bio och se baksmällan. Det blir jag jojje, Ronna, Martina, Jonna (johannes) och Sandy ;D

Ha en trevlig dag :)

Lilla pajas :)


Shoppingrunda på Väla med Martina

Shoppat med Martina idag på väla, haha, Martina gick loss som in i x)

För min del blev det en tunika från Gina, en klänning från Esprit samt en ring, smycken från H&M och ett par stövlar av diesel från Scorett. För mig som är e shopaholic när det kommer till skor måste ett par stövlar finnas i sortimentet och Mia är mäktigt nöjd ;D

Nu sitter jag och kränger glass i min säng med Jojje & Martina (:

Ha en fortsatt trevlig kväll




Helgen

Helgen har varit riktigt sjukt härlig :)

Lördagen bjöd på frukost (pizza) i stan med Johannes, Jojje och Ronna. Sen körde vi och hämtade Martina & Sandy och badade i poolen som ingår i mitt bostadsområde. Senare på kvällen stack vi in till stan, hyrde film och köpte snacks. Kollade film hos Sandy där Ronna somnade och började prata i sömnen, galet kul xD Efter filmerna blev det donkan halv 2 på natten i stan innan hem och sova :)


Söndagen började med mat på väla med Martina, Ronna & Sandy innan det blev bad med dem och jojje. Nu sitter jag och kollar tv i min säng med Jojje och Ronna, myser och har det trevligt ;D

Ha en bra dag (:




Studenten :)

En riktigt rolig dag med massa sång, tårar och glada minnen. Kommer sakna mina klasskompisar jättemkt men jag, Sofie & Emelie ska se rammstein i december ;) sen har vi hela sommaren framför oss :D Från skolan fick jag en bokpremie (Etologibok - hundens beteende) och 2 pengarpremier, 1000 för bra jobbat i skolan och 500 för att jag deltagit och format skolans utveckling via elevrådet :)

Men nu till lite bilder från dagen ;D


Champagnefrukost med massa frukt





Ida på g ;D


Jag :)




Kränger brunch


Studentfolk

Chokladpraliner ;D


Karolina är på g ;D


Lite mat


Aulan


Mindre än halva klassen på flaket ;D




Jag på skolan


Emelie ser bara allmänt porrig ut som vanligt ;D <3


Släktingar


Jag & kusinen <3


Jag och kusinen går loss ensamma på golvet där inne, haha, cpkul ;D



Premierna från skolan


Tack för dagen :) <3

Studenten är över ;D

Med mkt skratt, svett och tårar är studenten äntligen över. Ursäkta för en dålig uppdatering men var knappt hemma igår :P

Först ut idag är bilder på poängjakten :)

Sofie, Malin och Emelie ;D





Jonna & Emelie


Ema, Angelica & jag



Vi gillar att brottas i vår klass ;D


NV:s tema : Bebisar ;D


Krypa från matsalen till studenttrappan :P (jag i oranget)


I did it ;D


Sofie & Emelie på lärarmiddagen


Jouren sjunger ;D


Våra lärare sjunger för oss :)


Jonna med kossan vi fick, alla fick vars en av lärarna :)

Fy fan vad vi är bra




FÖR VI SKA TA STUDENTEN FÖR VI SKA TA STUDENTEN, FY FAN VAD VI ÄR BRA!

OA OAHE VI ÄR DJURVÅRDARE!!!

Bilder kommer sen och häxa får stå för en söt studentbild :D

Ha en bra dag SUCKERZ!!



Poängjakten done!

Nu är poängjakten över, slutade för 10 minuter sen. Fy fan vad kul det va, alla va taggade, hämtade säng, hämtade, grill, krypa från matsalen till studenttrappan och alla stämde in i studentsång :D fantastisk härligt, dock luktar jag bara äcklig äppelskrutt om händerna efter att jag & Emelie letat i papperskorgar efter glasspapper och äppelskruttar. Emelie drack rått ägg och 3 dl sirap, hon mår ngt dåligt nu ^^ David sprang näck längs skolan och massa annat crazy stuff. Gillade NV:s tema som in i : bebisar, vår klass körde på hemlösa och andra djur på militär. 

Nu sitter man i skolan och ska snart duscha och fixa sig inför middagen :) Just det Zlatan går över till Barca, så fantastiskt bra, eller det är rätt säkert att han gör det. Ser fram emot en säsong med Zlatan, Henry och Messi ;D


1 fucking dag kvar :D känns helt overkligt att man ska sluta men samtidigt skönt, äntligen (:


Äntligen gjorde vi det

Äntligen kom det efterlängtade målet från Sverige i 22:a minuten av Källström. Därefter strömmade 3 stycken in. Vinsten behövdes och får se nu om vi kan ta oss ända fram till sydafrika. Nästa kampär mot Ungern den 5 september, längtar om ngt, mest för att mitt hjärtegull har kommit hem från Ungern då (:   (Han kommer den siste augusti).

Det serbiska(?) U21 landslaget har nu börjat träna på påarps fotbollsplan, haha,typ insynsskyddad staket runt möget men annars mkt trevligt ^^

Har äntligen gjort klart min spegel :D silver/grå ram, skitläckert. Kläderna nedackade har 3 val till lärarmiddagen, orkade inte prova och välja ut ikväll. Luffarkläderna är fixade och kamerabatteri på laddning. allt är fixat inför morgondagen. Bilder kommer självklart i veckan, kanske torsdagnatt.

Skitmobilen är inne på lagning nu med, så mobillös ett tag nu, tar mammas mobil på fredag xD Åh, fredag, student :D
Nej nu måste jag sova så att jag är laddad imorgon!

Skorna från Scorett :)


Då var det min tur

Då jävlar har jag äntligen fått händerna fria och skapat en blogg. Blir dock lite trist utseende tills jag hunnit ta en närmare titt på alla inställningar.

Men Hej alla i alla fall ;D Snart studenten mina kära vänner, 2 fucking dagar kvar som ska avsluta 3 år med ett helt nytt folk, underbara och inte så fullt underbara ^^ men härligt ska det bli. Ett steg närmare marinbiolog :)

Veckan bjöd på lite fest i måndes som inte var väntat, men Mia är känd för att ändra sig i sista sekunden när dt gäller fest ;) Köpte en ny skinnjacka på Carlings och ett par sandaletter på Scorett. Imorgon är det poängjakt i skolan. Poängjakt innebär att alla avgångsklasserna tävlar mot varandra, klass mot klass. Tävlingen går ut på att göra olika uppdrag som att hitta en mamma med barnvakt och visa för "juryn", bada i svalövssjön och springa naken genom skolan, haha, David & Ida. Sen den klass som fått mest poäng springer ut först från skolan på fredag, dvs NP06B-DJ1, för fan ta den som inte kämpar! Torsdagen avslutas med lärarmiddag :)

Nu ska jag ner och måla klart min ram till min spegel. Ikväll blir det jobb och GA, me like ♥


Lilla jag

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0