a new day in Perth

Lite paus i jobbet. Precis lagt Griffin till sängs, så paus i 3-3½ h. Började 7 imorse, ge barnen frukost och sen vid halv 9 tog mamman dem 2 äldsta till skolan och jag har Griffin hela dagen. Kollat tv och han har lekt på så soft förmiddag. Vid 3 kommer barnen hem, simträning 4-5 sen mat, och vid 7 går dem till sängs och mamman drar ut på middag till 9 :) 14h pass men är ett soft pass :)

kollade en dokumentär innan om knölvalar, intressant, nu är det en serie som heter "my best friend is a bear", gillar denna serien. En kille som tar hand om en björn från han va liten och blev omhändertagen. Gillar serien då det är mkt fakta och att han låter björnen få utlopp för sitt naturliga beteende. som just nu försöker han få björnen att lära sig att jaga fisk naturligt. Killen befinner sig på Kodiak Island och kollar hur dem vilda björnarna gör och har nu byggt en liknande vattenfall med fisk i sin bakgård i Montana, riktigt coolt. Nu är det dokumentär om späckhuggare (Y)

Nä får lägga tvätten i torktumlaren och lägga in en ny tvätt snart och äta lunxh, redan halv 1 ^^ Har sett en stor förändring med mitt sockersug sen jag slutade med frukt denna veckan, inte alls så farligt längre (Y)


http://hd.se/blogg/djurbladet/2011/04/01/traffa-terapikangurun-irwin/ hade ju gärna satt ett skott i denna kvinnan!


Filmklipp om My best friend is a bear på National Geographic



Kommentarer
Postat av: Mamma

Härig film du lagt in, förstod en del men missade säkert en del intressanta grejer hahaha ha det gött stumpan.

2011-04-14 @ 19:26:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0