Sunshine

Sitter just nu på balkongen och kollar på kanalen och rikemanshusen på andra sidan.  Bara 1 som har julbelysning ;D

Annars är här inte så mkt julpyntning. Några affärer och uteställen har ngt litet. Fåtal balkonger har belysning men vi har köpt in en liten julgran med belysning, urgulligt! Igår såg vi en skitcool sak, satt ute och drack så ser vi en båt passera i kanalen med full julbelysning, 2 julgrannar och massa andra belysningar, så självklart börjar vi skrika och dem vinkar tillbaka, haha ;D

Klockan är lite över 7 på kvällen, här är 21 grader varmt och helt underbart. Fåglana sjunger, grodorna väsnas och gräshopporna väsnas. Ja det är helt underbart, jag älskar detta landet.

det är tydligen den värsta sommaren på 88år i australien, mkt regn. Men idag har vi haft blå himmel så blev ett dopp i poolen sen drog vi till dreamworld. Åkte karuseller och klappade kängurur och kollade koalor. Regnade lite i typ 5min, sen solsken igen :P

Har tyvärr tagit sönder tvättmaskinen, haha, jag tvättade ett överkast för det luktade piss. men vi ska ringa sån fixare imorgon ;D haha, smidiga Mia.

Blivit lite brun idag, thank god, känt mig som världens vitaste människa. Om det är fint imorgon blir det stranden på förmiddagen och sola lite :)

Nu ska vi snart ut och BBQ (dvs grilla Mamma). Desire har precis anlänt och vi har precis skrikit över våra underbara reggaegrannar :D Känns som en bra kväll ;) kommer bli helmysigt!

Igår var vi ute. Har aldrig haft problem med mitt ID men kom fan inte in där vi skulle in igår på mitt ID, så får bli pass hädanefter.

Haha, kvällens höjdpunkt va när jesper skulle in till dem andra och jag stod kvar själv därute så kommer en australiensare och börjar ragga. Ngt full va killen men som jag skrattade, helskön kille som försökte släppa med mig till byron bay och festa där istället.


Aborgin spelar didgeridoo


kängurur



Känguruunge & jag
'

Ursöt koalaunge, dog lite ;)



Kommentarer
Postat av: Mamma o Pappa

Hej gumman

vi sitter i soffan och läser tillsammans, pappa säger att maten är klar (kycklinglevergryta).

Fina bilder o kul att läsa om vad som händer o sker.

Varit o julhandlat, pappa sur tills vi träffade Jimmi Kiander som piggade till honom, Jimmi är också inne och läser om dina eskapader.

Pappa varit hos farmor o Kurt och de hälsar.

Trädgårdsbelysningen (den stora lampan) har kommit upp med hjälp av morfar och de hälsar också.

Många kramar

Mamma o Pappa

2010-12-13 @ 17:58:37
Postat av: Moster Janet

Hi gumman ! Du verkar ha ett underbart liv. Så fint du bor med alla dessa fina djur, mysigt. Fint att ni har köpt en gran. Ska ni pynta något hemma hos er? Hur blir det med julgodis mm. Ska jag komma & hjälpa dig Mia! Vi gör ju det så bra ihop hi hi. Du vet ju vad Stefan tycker hi hi!!!!! Ha det bra & var rädd om dig.

Pussar & kramar Janet. :-)

2010-12-13 @ 22:58:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0