Bokat och klart

I onsdes blev det jobb som vanligt, fodra djuren och fixa småsaker, inte ngt alltför spännande.

Igår spöregnade satan i det, craazy! blev ett snabbesök till shoppingcentrumet, tandkräm, tandtråd och hårspray ^^ viktiga grejer detdär ;) ahh, själv får jag lite smått damp att jag måste gå ned i vikt, men här blir man ju gödad som ingen annan, sjukligt mätt på kvällarna, icke allt för bra. Ska bli skönt att ta kontroll över sin mat igen och börja träna när jag lämnar om 1½ vecka :)

Idag var det jobb igen, vi köpte en väska igår för att bära en possumbebis i för att hon ska bli socialiserad, men ja, vi får se om vi fortsätter med det, beslutet om  hon ska gå till utbildning eller inte måste tas så vi får se :) Kändes dock konstigt att ha nngt på magen som rörde sig när hon vaknade i sin sovning, men endå lite mysig feeling ;) ast inga barn en dag innan jag är 25, som jag alltid sagt, jag har för mkt liv att leva innan en unge förstör det.

Bokad min resa nu upp till norr :D eller halva, måste kolla upp om dem sett några valhajar på sistonde i Exmouth. men den 11 juli tar jag 10h lång buss till Sharkbay/Monkey Mia, vilket jag ser fram emot, skönt att  ta bussen för engångs skull, sova lite och se mer av naturen :) har bokat boende från mån-tors, men stannar nog några fler dagar :) måste börja leta framjobb snart, inte än, för tidigt än känns det som, är iaf 2-3 veckor kvar innan jag kan börja.

Orkar inte skriva allt för mö (fasiken vad jag känner mig bonnig just nu) är för trött.
Natti


Kommentarer
Postat av: Mamma

Idag har mormor varit här med Tess och vi har grillat, en jättemysig kväll bidde det <3

Tack för dina uppdateringar, har du ändrat din ålder nu på att skaffa barn? hade för mig att det innan var inte innan 30 hahaha

NATTI stumpan

2011-07-01 @ 22:08:59
URL: http://gaston_kiander@hotmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0