RAMMSTEIN!


Och så var det dags. Igår stod jag och emelie och köade i 3 och en halv timme till Rammstein utanför Malmö Arena. Jag har ALDRIG frusit så mkt om tårna som jag gjorde, tog nästan 3 h innan dem var upptinade! x)
När mamma fick veta detta ringde hon sen vid 8 på morgonen och bad mig kolla fötterna om dem var blålila. Hennes kompis hade varit på brukshundsklubben i veckan och dagen efter vaknat med blålila fötter, åkt till lasarettet där dem meddelade att om hon hade stannat ute en kvart till hade dem fått AMPUTERA! jag i panik slänger av mig täcket och strumporna för att upptäcka mina fötter i nästa perfekt skick ;)

Men åter igen till konserten. Helt sjukt, riktigt bra konsert fast inte bättre än Metallica för man fattar låtarna mer såklart när det är Metallica men Rammstein bjuder på mkt mer show och grejer! I början av konserten precis efter förbandet klivit av får jag ett kort av en vakt och det visar sig vara backstagepass (vi stod ju längst fram). Så får vi tag i 2 till genom förbandet och en vakt till Emelie och Sofie. Så efter konserten beger vi oss ned till ett omklädningsrum där det är typ 15 andra som också fått backstage. Så sätter oss ned och tar det lugnt, kollar på några pinsamma brudar som har fått i sig lite för mkt (var öl och sprit framme) som dansar på golvet. Sen kommer Rammstein in och vi får äntligen träffa dem x) så jäkla kul och fy fan vad Richard är HET! Så har Richards autograf på min tröja och biljett, sen ett foto med :) och med Thill blev det bara foto (han var inte direkt road alls kan jag ju säga, Emelie var lite besviken).Sen fastnade vi med trummisen i förbandet, Ryan, och snackade med han resten av kvällen innan vi körde :) Fy fan, kan fortfarande inte fatta det, JAG har träffat ett av VÄRLDENS främsta rockband! ah, suck it, IN YOUR FACE!  
Har enså länge haft sån jävla tur på konserterna. På Metallica fick jag badboll och ett plektrum och nu fick vi träffa bandet :D
Sen var det tåget hem och hem till älsk i hans stora säng :)

Bilden från kvällen!

Combichrist


Thill


Mkt flammor kan jag säga x)




Thill åker upp på en pelare...


Och sen börjar det ryka, smälla och ha sig x)


Paul och Richard




Thill under Pussy där han står och juckar sen sprutar det ut skum


Nästan 11.000 pers ;)






Thill med änglavingar, väldigt fint.

Richard och jag :D vet att jag ser mongo ut men vafan x)

 
Thill och jag





Kommentarer
Postat av: jonas

mäktigt, måste erkänna att jag är sjukt avundsjuk att du fått träffa dom. men tro inte att du är märkvärdig för det

2010-02-18 @ 03:36:12
URL: http://string-emil.de
Postat av: Diana

Gissa om jag är avundsjuk!! Konserten var skiiitbra! Richard är oxå min favorit! ;)

2010-02-19 @ 22:22:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0