King of pop is dead

Michael Jackson avled igår. RIP. Chockad är jag, han är ju en av de bästa...

Så här står det på DN:s hemsida  http://www.dn.se/nyheter/varlden/michael-jackson-dod-1.898930

Michael Jackson har avlidit på ett sjukhus i Los Angeles, rapporterar kändissajten TMZ. Popstjärnan blev 50 år.
 

Michael Jackson har även omtalats för andra saker än sin musik. Det har bland annat handlat om anklagelser om sexuella övergrepp, hudsjukdomen Vitiligo och ekonomiska bekymmer.

Michael Jackson drabbades vid lunchtid på torsdagen av hjärtstillestånd. Klockan 12.21 lokal tid inkom larmet från Jacksons hem i Holmby Hills utanför Los Angeles.

Då ambulanspersonalen kom till hans hem fann de att han inte andades. Hjärtlungräddning redan utfördes av någon i hemmet.

Jackson fördes genast i ambulans, under hjärt-lungräddning, till UCLA Medical Center i Los Angeles.

Polis och livvakter blockerade genast entrén till akuten på UCLA Medical center där Jacksons vårdades. Fans sägs strömmade snabbt till platsen.

Stjärnans familj uppges har varit hos honom på sjukhuset UCLA i Los Angelses dit han fördes. Innan beskedet om hans död kom lät familjen meddela sajten TMZ, som var först med nyheten, att hans tillstånd var kritiskt.

Inga officiella uppgifter från sjukhuset har ännu kommit.

Michael Jackson lämnar tre barn efter sig. Han har sonen Prince Michael och dottern Paris Katherine med sjuksköterskan Deborah "Debbie" Rowe. Jackson har även ytterligare en son, Prince Michael II, kallad "Blanket". Vem som är moder till honom är okänt.

Händelsen inträffar just inför världsstjärnans omtalade comeback. Spekulationerna om hans hälsa har varit många, åtskilliga har också befarat att han inte skulle orka med den kraftansträngning som en comeback innebär.

Michael Jackson har haft problem med hälsan tidigare. De senste ryktena sade att han skulle ha drabbats av hudcancer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0